2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Öpmekten mi neyse öyle olsun inşallah diyeyim..ben hiç diyet yapmadım yapsa mıydım bilmiyorumki

Kızlar bebeğim çok iştahsız ağzını kaşığa kesinlikle açmıyor. Her şeyi denedim Farklı kaşık Farklı kişi Farklı mekan yiyecek vs her yolu denedim ama olmuyor. Kilo persentili de %13 yani yemesi gerek ama sinir oluyorum hiçbir şey yemiyor blw yapayım diyorum onda da ağzına yarım yamalak bir şeyler sokuyor. Yumurta ve süt ürünü de tüketemiyoruz alerjiden

Gıda reddi falan mı yaşıyorsunuz acaba

Oğlum dün gece ateşlendi sabah ta aynıydı doktora götürdüm grip başlangıcı olabilir dedi boğazı hafif kızarıkmış ama antibiyotik vermicem dedi, ateş oldukça dolven ve fitil dönüşümlü olarak vereceğim..
D denizana egzamayı sordum doktora sadece yüzünde ise 2 yaşa kadsr devam edebilir dedi kortizonlu merhemi anca açık sulu yara olursa öneriyorum dedi, çaresi cildi nemlendirmek başka yolu yok dedi

Merhaba acaba demiri düşük olabilir mi demir ilacı kullanıyor musunuz?

N NilPerisi

Bende bestiron kullaniyorum bizde de var istahsizlik acaba baska bir marka mi kullanmaya başlasak :/
Canım şu an onu araştırıyorum +3 değerlikli Demir ilaçlarının emilimi daha kötüymüş bestiron sidefer ocean gibi. +2 değerlikli olanlar daha iyiymiş ama doğru çocuğa uygun temiz içerikli tadıda hayattan soğutmayan bir marka bulursam doktora sorup ona geçeyim diye düşündüm. Çünkü Demir eksikliği ve çinko eksikliği iştahsızlığın ilk sebeplerindenmiş

Doktora gittiginizde beni de bilgilendirebilirmisiniz
Çok iştahsızlık yaşıyorsanız kan değerlerine baktırın mutlaka

Öpmekten mi neyse öyle olsun inşallah diyeyim..ben hiç diyet yapmadım yapsa mıydım bilmiyorumki
Keşke öpmekten olsa bence de canım ama birinin dediğini biri tutmuyor ki.kandan bazı testler verdik bugün,başka bir doktordan,o da diyor ki sadece egzama için diyet önermiyoruz.kakada kan yada sürekli mukus olursa diyet diyor.ama benim üç gün olduğu için şu an on günü bi tamamlıycam bakacağım azalıyor mu.süt verme yumurta verme gerçekten çok zor oluyor bebeğe de bana da ama yapacağım doktorların çözeceği yok

Selam cnm bende aynı doktora gidiyorum da kendisi mi önerdi ikisini de yapalım diye siz mi alıp gittiniz acaba?
Selam canım, ben sordum menenjit aşısı öneriyor musunuz diye o da evet öneriyorum dedi. 7. Ayda bexsero ve nimerix yaptı. 9. Ayda bexsero ve 13. Ayda bexsero ve nimerix yapacak. O reçeteye yazdı ben eczaneden aldım getirdim. O da yaptı aşıları canım

Kızlar bu arada, bizimde vücudumuz kırmızı kırmızı döküntüler ve kabartılar oluyordu. Alerji doktoruna götürdük istanbulda alerjik egzama tanısı kondu. Ama gıda alerjisi çıkmadı. Doktoru öneririm iyi bir doktor gitmek isteyen olursa bana yazabilir.
Krem olarak la roche posay lipimar baume kullanıyorum inanılmaz memnum, öneririm.
Eğer egzaması çok azarsa advantan pomad sürüyorum.
Kaşıntısı da olırsa bir çay kaşıpı deloday şurup veriyorum.

Alerjisi çıkmadığını deri testiyle mi kan testiyle mi anladılar canım

Geçen eşimde dedi bir arkadaşı 2 yaşındaki kızına 5 numara kullanıyormuş. Bende baby turbo 5 numara kullanıyorum kilosu 9300 ama 2 yaşında nasıl 5 numara kullanıyorlar bilmiyorum sıkıyordur illa.

Benimki iki emip geri çekiliyor. Ama uyanınca illa o meme o ağıza girecek.Neden bu kadar çok uyanıyor hiç anlamış değilim. Ac mi acaba dedim, uyandığında karnını doyurdum yatırdım yine aynı..
Valla arkadaşım bende kaç aydır bundan muzdariptim.Memeye mi bağımlı acaba dedim doymuyor mu dedim 2 saatte bir kalkıyordu. Sütüm azalmıştı son zamanlarda . Bu kaç gündür süt arttırıcı çay içiyorum. Maşallah diyeyim baya arttı ve dün ilk defa gece bir kez kalktı . Büyük ihtimal sütüm az geliyordu ona. Birde gece uykuluyken yoruluyor az geldiği için uzun uzun emmiyordu benimki direk uyuyordu sonra bir saat sonra tekrar kalkıyordu. Neden olduğunu bir türlü anlayamıyordum ama dün anladım neden olduğunu. Büyük ihtimal seninkide sürekli aynı saatlerde ve aynı saat aralıklarında kalkıyorsa öyledir ben bir yerde okumuştum öyle yazıyordu.muhallebi de veriyorum gece yatmadan 2 saat önce onunda etkisi oluyor.

Geçen eşimde dedi bir arkadaşı 2 yaşındaki kızına 5 numara kullanıyormuş. Bende baby turbo 5 numara kullanıyorum kilosu 9300 ama 2 yaşında nasıl 5 numara kullanıyorlar bilmiyorum sıkıyordur illa.
Bende oğlumda 27aylığa kadar bez kullandım sleepynin 5numarasından yukarı çıkmadık ama oğlumda zayıf bir çocuktu. Şuanda kızımdada 3 kullanıyorum hala. Bezin çeşitine göre bile değişiyor.sleepy bio naturelden daha geniş mesela. Molfix en dar gelendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…