Gecmis olsun cnm ishal durumu vardi bizde daha diş yok ama 2 gune bir kakasini yapan bebek gitti 5 gündür sabah akşam yapiyor yani ishal gibi de degil anlamadim diş zamani mi yaklasti kiBiz yine doktora gittik ateşi bitmedi doktor zaten bitmezse gelirsin demişti diş çıkarıyor boğazı kızarık dedi antibiyotik verdi 7 gün vereceğim
Canım bizim Şeyma da öyle. 2-3 güne yapardı kakasını, bide katı gıdaya geçtiğimizden beri katıydı hep. Ama niyeyse nerdeyse 10 gündür sulu yapıyo kakasını. Ama şöyle oluyo, bi gün suluysa bi gün katı olabiliyo. Günde 1”i geçmiyo sulu kakasıda. Bugün ama 2 kere yaptı. İlki su gibiydi. İkincisi daha katıydı. Bende tam anlayamadım ishal mi değil mi. Ondan dr a da götürme gereği duymadım açıkcası. Dişten midir onu da bilmiorm. Bu kadar uzun sulu kaka yapmasına sebep olurmuki diş? Ama yinede götürsemmi dr a onu da bilmiormGecmis olsun cnm ishal durumu vardi bizde daha diş yok ama 2 gune bir kakasini yapan bebek gitti 5 gündür sabah akşam yapiyor yani ishal gibi de degil anlamadim diş zamani mi yaklasti ki
Bizim her kakası suluydu günde 5 6 kere yapıyordu gece de dahil yani her beslenmede yapıyordu nerdeyse. Ama 10gün sürmesi arada katı yapması sadece dişten olmayabilir yediklerinden de olabilir sindirimine göre. Doktorluk bir durumu yok ceylindeki gibi ateş yoksa cnmCanım bizim Şeyma da öyle. 2-3 güne yapardı kakasını, bide katı gıdaya geçtiğimizden beri katıydı hep. Ama niyeyse nerdeyse 10 gündür sulu yapıyo kakasını. Ama şöyle oluyo, bi gün suluysa bi gün katı olabiliyo. Günde 1”i geçmiyo sulu kakasıda. Bugün ama 2 kere yaptı. İlki su gibiydi. İkincisi daha katıydı. Bende tam anlayamadım ishal mi değil mi. Ondan dr a da götürme gereği duymadım açıkcası. Dişten midir onu da bilmiorm. Bu kadar uzun sulu kaka yapmasına sebep olurmuki diş? Ama yinede götürsemmi dr a onu da bilmiorm
Sizin bebiş günde 5-6 kere sulu kakayı nie yapıomuş ? Dr a götürmüŞmüydünüz ? Bizimki Bi daha yaptı şimdi,baya da huysuz, devamlı mızmızlanıo. 3 oldu bugün kakasıda. Bilmiorm ki bugün nie böyle olduBizim her kakası suluydu günde 5 6 kere yapıyordu gece de dahil yani her beslenmede yapıyordu nerdeyse. Ama 10gün sürmesi arada katı yapması sadece dişten olmayabilir yediklerinden de olabilir sindirimine göre. Doktorluk bir durumu yok ceylindeki gibi ateş yoksa cnm
Yok götürmedim 3 4 gün sonra azalmaya başladı sonra normale döndü. Diş çıktı zaten ardından. Ateş ya da daha uzun sürmesi olsaydı bi götürürdüm ama. İştahı da azalmıştı ağzını hiç boş bırakmıyordu birşeyler ısırıyordu sürekli. Gece de arada ıhlayıp tekrar dalıyorduSizin bebiş günde 5-6 kere sulu kakayı nie yapıomuş ? Dr a götürmüŞmüydünüz ? Bizimki Bi daha yaptı şimdi,baya da huysuz, devamlı mızmızlanıo. 3 oldu bugün kakasıda. Bilmiorm ki bugün nie böyle oldu
Anladım cnm. Diştenmiş sizinki. Ne kadar sürdü ishal durumu? Bizimki bayadır ishal. 10 gün olmuştur. Ama dediğim gibi günde 1 yapıodu. Arada katı olduğu da oluodu. Yediği şeylerden demişsin ama farklı bişi de vermemiştim. Birde 1 haftadır maflor plus kullandık. Ona rağmen geçmedi ishali. Ondan da endişelendim biraz. Bugün 4 oldu ilk defa kakası. Yarın sabah götürcez bakalım çocuk dr una. Ne dicek? Gaita isticek kesin de. Bakalım; diştendir inşYok götürmedim 3 4 gün sonra azalmaya başladı sonra normale döndü. Diş çıktı zaten ardından. Ateş ya da daha uzun sürmesi olsaydı bi götürürdüm ama. İştahı da azalmıştı ağzını hiç boş bırakmıyordu birşeyler ısırıyordu sürekli. Gece de arada ıhlayıp tekrar dalıyordu
Bizimkinde bugun 3 kere yapti ama dolu dolu degil normal yapti sulu degil niye böyle oldu bende bilmiyorum halinden cok memnun kendisiCanım bizim Şeyma da öyle. 2-3 güne yapardı kakasını, bide katı gıdaya geçtiğimizden beri katıydı hep. Ama niyeyse nerdeyse 10 gündür sulu yapıyo kakasını. Ama şöyle oluyo, bi gün suluysa bi gün katı olabiliyo. Günde 1”i geçmiyo sulu kakasıda. Bugün ama 2 kere yaptı. İlki su gibiydi. İkincisi daha katıydı. Bende tam anlayamadım ishal mi değil mi. Ondan dr a da götürme gereği duymadım açıkcası. Dişten midir onu da bilmiorm. Bu kadar uzun sulu kaka yapmasına sebep olurmuki diş? Ama yinede götürsemmi dr a onu da bilmiorm
Selim de 2 gündür sık yapıyor hafif sulu ve gürültülü bazen.. dr a sordum ateş için fitil verdim ya uyarı yapmıştır dediGecmis olsun cnm ishal durumu vardi bizde daha diş yok ama 2 gune bir kakasini yapan bebek gitti 5 gündür sabah akşam yapiyor yani ishal gibi de degil anlamadim diş zamani mi yaklasti ki
Canım biz hastaneden şimdi çıktık. Ve bizimki rotavirüs mikrobu kapmış. Aşılı olduğu çok şükür hafif atlatıyomuş. İyiki yaptırmışız aşıyı, yoksa hastanede yatabilirdi dedi dr. BayA bi probiyotik verdi, beslenmeye de dikkat ederek atlatırız inş. Emiyo cnm. Artı ek gıdada veriyorum artık bizim yediğimiz herşeyiBizimkinde bugun 3 kere yapti ama dolu dolu degil normal yapti sulu degil niye böyle oldu bende bilmiyorum halinden cok memnun kendisicok sulu olursa bi saglik ocagina soruo oyle giderim diye düşünüyorum
Şeyma emiyor mu yemesi nasil cnm
Canım gaita tahlili yapıldı. Rotavirüs olmuş bizim kız. Aşılı olduğu için çok şükür bu şekilde atlatıyomuş. Yoksa hastaneye yatabilirmişYok götürmedim 3 4 gün sonra azalmaya başladı sonra normale döndü. Diş çıktı zaten ardından. Ateş ya da daha uzun sürmesi olsaydı bi götürürdüm ama. İştahı da azalmıştı ağzını hiç boş bırakmıyordu birşeyler ısırıyordu sürekli. Gece de arada ıhlayıp tekrar dalıyordu
Cok gecmis olsun cnm simdi korktum bizimkinin alerji şüphesinden yapmadilardi laktoz intoleransı var sulu degil ama sabah 7 de kaka icin kalkti dun 3 kere yapti bilemedmCanım biz hastaneden şimdi çıktık. Ve bizimki rotavirüs mikrobu kapmış. Aşılı olduğu çok şükür hafif atlatıyomuş. İyiki yaptırmışız aşıyı, yoksa hastanede yatabilirdi dedi dr. BayA bi probiyotik verdi, beslenmeye de dikkat ederek atlatırız inş. Emiyo cnm. Artı ek gıdada veriyorum artık bizim yediğimiz herşeyi
Bi gaita tahlili yaptır istersen cnm. Ne olur ne olmaz. Bayadır varsa şüphe etmek gerek. Siz rotavirüs aşısını yaptırmış mıydınızCok gecmis olsun cnm simdi korktum bizimkinin alerji şüphesinden yapmadilardi laktoz intoleransı var sulu degil ama sabah 7 de kaka icin kalkti dun 3 kere yapti bilemedm
Yapmadilar alerjiden cnm olmadi devam ederse veririmBi gaita tahlili yaptır istersen cnm. Ne olur ne olmaz. Bayadır varsa şüphe etmek gerek. Siz rotavirüs aşısını yaptırmış mıydınız
Alerji ile gaita tahlilinin ne bağlantısı var cnm ?Yapmadilar alerjiden cnm olmadi devam ederse veririm
Geçmiş olsun canımCanım biz hastaneden şimdi çıktık. Ve bizimki rotavirüs mikrobu kapmış. Aşılı olduğu çok şükür hafif atlatıyomuş. İyiki yaptırmışız aşıyı, yoksa hastanede yatabilirdi dedi dr. BayA bi probiyotik verdi, beslenmeye de dikkat ederek atlatırız inş. Emiyo cnm. Artı ek gıdada veriyorum artık bizim yediğimiz herşeyi
Rota virus aşını demistim cnm benAlerji ile gaita tahlilinin ne bağlantısı var cnm ?
Saol canım. Size de geçmiş olsun. Sizinde ishal vardı heralde. Neyi varmış ? Ne dedi dr?Geçmiş olsun canım
A öyle mi? Alerji olunca yapmıolar mı rota aşısını. Bilmiodum cnm. İnşallah rota deildir o zaman yaa… aşısı da yoksa kuzunun daha ağır geçirirdi. Ateş kusma falanda oluyomuş çünkü. Sizde o belirtiler yok galibaRota virus aşını demistim cnm ben
Bugun normala döndük cnm cok sukur ins gelmez başımıza Şeyma da hemen iyilesir insallahA öyle mi? Alerji olunca yapmıolar mı rota aşısını. Bilmiodum cnm. İnşallah rota deildir o zaman yaa… aşısı da yoksa kuzunun daha ağır geçirirdi. Ateş kusma falanda oluyomuş çünkü. Sizde o belirtiler yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?