İstemli de olsan istemsiz de olsan olmaz canım son güne kadar istediğin şekilde olabilirsinDeneyimli anneler utanarak bir soru sorucaktim size
17 haftalık gebeyim gece istemsiz orgazm olmak gebeliğe bir zararı olurmu çok korkuyorum yaşayan oldumu aranızda
Ben biz ne yersek ondan yediriyorm . zaten bir iki lokma anca yiyolar . once meme sonra ek gida yapiyrom . blender hic kullanmadm catalla eziyorm yada elle ezip veriyorumSelam hanımlarbebeklerinize kaç öğün ek gıda veriyorsunuz acaba? instagramda ek gıdacı anneleri görüyorum bebekleri bildiğiniz bizim yediğimiz yemekler gibi parçalı çeşitli yemekler yiyor sizde durumlar nedir?
Eve geldik ishal devam ediyor hastaneden dolayı fobi halinde aglamaları ve huysuzlukları var alttan da 2 ilk dişi geldi bu aralar cok yorgun ve üzgünüm hiç bir şeye enerjim yok gibi size de oluyor mu böyle kızlar ya
Ah kuzum inşallah iyi olur bir an önce....Eve geldik ishal devam ediyor hastaneden dolayı fobi halinde aglamaları ve huysuzlukları var alttan da 2 ilk dişi geldi bu aralar cok yorgun ve üzgünüm hiç bir şeye enerjim yok gibi size de oluyor mu böyle kızlar ya
İyiyiz canımda dişler çıkıyor üstten dört tane ikisi patladı birisi patlamak üzere aradaki. Bi taneden ses yok çok felaket yani iştahsız yemiyor bizden öyle.. okuyamdim sizde durumlar ne bide kusuyor bu ara. Çok fazlaAh kuzum inşallah iyi olur bir an önce....
Olmaz mı
Ayni durumdayiz canim diş yok ,emekleme yok bi yerlerden tutunarak kalkmaya calisiyo ama kalkmada yok ,bide adim atmiyo kolundan falan tutunca . kucaktan inmiyo cok ağlakSelam kızlar sizin bebeler emeklemeye başladı mı bizimkinde hiç belirti yok. Yüzüstü koyunca da çığlığı basıyor pek rahatına düşkün. Popoyu kaldırmak istemiyor.
Dişleri de daha çıkmadı sizlerden hiç dış çıkmayan var mı 8 buçuk aylık oldu altta azcik gözüküyor ama 9.aya ancak çıkar gibi.
Aynı canim bizde. Benim oglanin da kilosu iyi gidiyordu ama hastaneye yatınca yerinde saydı. 10kilo hala. Çok aglak da değildi ama şimdi beni gormezse ağlıyorAyni durumdayiz canim diş yok ,emekleme yok bi yerlerden tutunarak kalkmaya calisiyo ama kalkmada yok ,bide adim atmiyo kolundan falan tutunca . kucaktan inmiyo cok ağlaktombik benim kiz masallah ,bende bel agrisi oldu umarim direk yürür ,dişte eli hep agzinda ama gelen giden yok
Sarp diş çıkaracağı günün öncesinde günde 7-8 defa kaka yapıyor ve mutlaka pişik oluyor 4 tane dişi çıktı artık öğrendim belirtileriGünaydın kızlar bebeği hasta olan herkese geçmiş olsun.egemen de aksm 7 den bu yana 4 kez sulu kaka yaptı. Dis bu kadar yapar mı?
Şu an 8 oldu acile geldim bende. Ama sırf suSarp diş çıkaracağı günün öncesinde günde 7-8 defa kaka yapıyor ve mutlaka pişik oluyor 4 tane dişi çıktı artık öğrendim belirtileri
Masallah canimKızlar sizin bebekler nasıl uyuyor? Bizimki çok şükür geceleri deliksiz uyuyorama hala kendi kendine uyuyamıyor sinir hastası oldum nerdeyse uykusu geliyor kucağıma alıp sallamaya başlıyorum bu seder de çırpınıp kaçmaya çalışıyor ağlıyor 5 dk sonra da iç çeke çeke uyuyor savaş veriyoruz resmen artık istiyorum ki şöyle yatağa koyayım kendi kendine huzurlu uyusun elim ayağım titriyor onu öyle çırpınırken ağlarken görünce. Uyku danışmanı tutacak maddi durumum da yok internette okuduğum bütün metotları da denedim ama yok olmuyor bir kere 6 saat uykusuz bıraktım çok uykusu gelsin de dayanamasın uyusun diye 1 saat ağladı yatağın içinde debelendi yok uyumadı çok inatçı ne yapsam bilemiyorum artık
Çok geçmiş olsun 2-3 gün içinde işe başlıcam anneme zorluk bi çözüm bulmaya çalışıyorum ama yok galibaMasallah canimbenim kizimda yaklasik 1 saat aglama ,2 saat sallama sonucu uyuyor her uykuya geciste . gece de saat basi kalkiyo deliksiz uyusa oda bisey hic dinlenemiyorm malesef . zaten yeni hastalik atlatti hep huysuz ve uyumuyor
Geçmiş olsun canım sonuç ne oldu?Şu an 8 oldu acile geldim bende. Ama sırf su
Ya bebişine maşallah de.. Gece bin kere kalkıyor bizimkiler. Beklentin biraz yüksek sanki hem kendiliğinden uyusun hem gece hiç uyanmasın.Kızlar sizin bebekler nasıl uyuyor? Bizimki çok şükür geceleri deliksiz uyuyorama hala kendi kendine uyuyamıyor sinir hastası oldum nerdeyse uykusu geliyor kucağıma alıp sallamaya başlıyorum bu seder de çırpınıp kaçmaya çalışıyor ağlıyor 5 dk sonra da iç çeke çeke uyuyor savaş veriyoruz resmen artık istiyorum ki şöyle yatağa koyayım kendi kendine huzurlu uyusun elim ayağım titriyor onu öyle çırpınırken ağlarken görünce. Uyku danışmanı tutacak maddi durumum da yok internette okuduğum bütün metotları da denedim ama yok olmuyor bir kere 6 saat uykusuz bıraktım çok uykusu gelsin de dayanamasın uyusun diye 1 saat ağladı yatağın içinde debelendi yok uyumadı çok inatçı ne yapsam bilemiyorum artık
Geri geri emekliyor çok komikSelam kızlar sizin bebeler emeklemeye başladı mı bizimkinde hiç belirti yok. Yüzüstü koyunca da çığlığı basıyor pek rahatına düşkün. Popoyu kaldırmak istemiyor.
Dişleri de daha çıkmadı sizlerden hiç dış çıkmayan var mı 8 buçuk aylık oldu altta azcik gözüküyor ama 9.aya ancak çıkar gibi.
Bencede deliksiz uyuması büyük nimet... Daha çok küçük destekle uyumak ister oKızlar sizin bebekler nasıl uyuyor? Bizimki çok şükür geceleri deliksiz uyuyorama hala kendi kendine uyuyamıyor sinir hastası oldum nerdeyse uykusu geliyor kucağıma alıp sallamaya başlıyorum bu seder de çırpınıp kaçmaya çalışıyor ağlıyor 5 dk sonra da iç çeke çeke uyuyor savaş veriyoruz resmen artık istiyorum ki şöyle yatağa koyayım kendi kendine huzurlu uyusun elim ayağım titriyor onu öyle çırpınırken ağlarken görünce. Uyku danışmanı tutacak maddi durumum da yok internette okuduğum bütün metotları da denedim ama yok olmuyor bir kere 6 saat uykusuz bıraktım çok uykusu gelsin de dayanamasın uyusun diye 1 saat ağladı yatağın içinde debelendi yok uyumadı çok inatçı ne yapsam bilemiyorum artık
Kan idrar ve kaka testi yapıldı hepsi temiz çıktıGeçmiş olsun canım sonuç ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?