2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Deneyimli anneler utanarak bir soru sorucaktim size
17 haftalık gebeyim gece istemsiz orgazm olmak gebeliğe bir zararı olurmu çok korkuyorum yaşayan oldumu aranızda
İstemli de olsan istemsiz de olsan olmaz canım son güne kadar istediğin şekilde olabilirsin

Ben biz ne yersek ondan yediriyorm . zaten bir iki lokma anca yiyolar . once meme sonra ek gida yapiyrom . blender hic kullanmadm catalla eziyorm yada elle ezip veriyorum

Eve geldik ishal devam ediyor hastaneden dolayı fobi halinde aglamaları ve huysuzlukları var alttan da 2 ilk dişi geldi bu aralar cok yorgun ve üzgünüm hiç bir şeye enerjim yok gibi size de oluyor mu böyle kızlar ya
Ah kuzum inşallah iyi olur bir an önce....
Olmaz mı

Ah kuzum inşallah iyi olur bir an önce....
Olmaz mı
İyiyiz canımda dişler çıkıyor üstten dört tane ikisi patladı birisi patlamak üzere aradaki. Bi taneden ses yok çok felaket yani iştahsız yemiyor bizden öyle.. okuyamdim sizde durumlar ne bide kusuyor bu ara. Çok fazla
Eşim covid oldu üzerimizde bişi var ama anlamadım bize geçmedi ama stresiyle zaten sagiyorum sütüm çok azaldı. Artık bitecek sanırım

Süt diyeti yapan arkadaşlar daha önceki sayfalarda yazmıştınız ama çok gerilerde kaldı ,hangi kalsiyum takviyesini kullanıyorsunuz.dr bana osteocare dedi bir adet,üzerinde iki yazıyor acaba yeterli mi diye düşündüm öyle okuyunca.bir de bebeğe bişey veriyor musunuz diyet yaparken bana bir mama dedi biri gerek yok diyor doktorların

Selam kızlar sizin bebeler emeklemeye başladı mı bizimkinde hiç belirti yok. Yüzüstü koyunca da çığlığı basıyor pek rahatına düşkün. Popoyu kaldırmak istemiyor.
Dişleri de daha çıkmadı sizlerden hiç dış çıkmayan var mı 8 buçuk aylık oldu altta azcik gözüküyor ama 9.aya ancak çıkar gibi.

Ayni durumdayiz canim diş yok ,emekleme yok bi yerlerden tutunarak kalkmaya calisiyo ama kalkmada yok ,bide adim atmiyo kolundan falan tutunca . kucaktan inmiyo cok ağlak tombik benim kiz masallah ,bende bel agrisi oldu umarim direk yürür ,dişte eli hep agzinda ama gelen giden yok

Aynı canim bizde. Benim oglanin da kilosu iyi gidiyordu ama hastaneye yatınca yerinde saydı. 10kilo hala. Çok aglak da değildi ama şimdi beni gormezse ağlıyor
Örümceğe koymaya başladım onunla yan yan gidiyor bazen tek hareketi o

Günaydın kızlar bebeği hasta olan herkese geçmiş olsun.egemen de aksm 7 den bu yana 4 kez sulu kaka yaptı. Dis bu kadar yapar mı?
Sarp diş çıkaracağı günün öncesinde günde 7-8 defa kaka yapıyor ve mutlaka pişik oluyor 4 tane dişi çıktı artık öğrendim belirtileri

Kızlar sizin bebekler nasıl uyuyor? Bizimki çok şükür geceleri deliksiz uyuyor ama hala kendi kendine uyuyamıyor sinir hastası oldum nerdeyse uykusu geliyor kucağıma alıp sallamaya başlıyorum bu seder de çırpınıp kaçmaya çalışıyor ağlıyor 5 dk sonra da iç çeke çeke uyuyor savaş veriyoruz resmen artık istiyorum ki şöyle yatağa koyayım kendi kendine huzurlu uyusun elim ayağım titriyor onu öyle çırpınırken ağlarken görünce. Uyku danışmanı tutacak maddi durumum da yok internette okuduğum bütün metotları da denedim ama yok olmuyor bir kere 6 saat uykusuz bıraktım çok uykusu gelsin de dayanamasın uyusun diye 1 saat ağladı yatağın içinde debelendi yok uyumadı çok inatçı ne yapsam bilemiyorum artık

Masallah canim benim kizimda yaklasik 1 saat aglama ,2 saat sallama sonucu uyuyor her uykuya geciste . gece de saat basi kalkiyo deliksiz uyusa oda bisey hic dinlenemiyorm malesef . zaten yeni hastalik atlatti hep huysuz ve uyumuyor

Masallah canim benim kizimda yaklasik 1 saat aglama ,2 saat sallama sonucu uyuyor her uykuya geciste . gece de saat basi kalkiyo deliksiz uyusa oda bisey hic dinlenemiyorm malesef . zaten yeni hastalik atlatti hep huysuz ve uyumuyor
Çok geçmiş olsun 2-3 gün içinde işe başlıcam anneme zorluk bi çözüm bulmaya çalışıyorum ama yok galiba

Ya bebişine maşallah de.. Gece bin kere kalkıyor bizimkiler. Beklentin biraz yüksek sanki hem kendiliğinden uyusun hem gece hiç uyanmasın.

Yine de inşallah gönlünce olur diyeyim ama bebek o annesi sana ihtiyacı var, kokunu almaya, yakın olmaya.

Geri geri emekliyor çok komik bir dişimiz var sadece ama eller yumruk sürekli ağzında ikinci yakındır..
Yüzünü kulağını saçını yolma kaşıma başladı bizde varmı benzer hareketleri olan bebe?

Bencede deliksiz uyuması büyük nimet... Daha çok küçük destekle uyumak ister o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…