Ben nerdeyse hic koymadim benim kizim pek sevmedi . pek koymakta iyi degil diye bende rahat biraktim . yavas yavas azaltabilirsin artik canim zaten yurume cabalari baslar bu aylardaKızlar oğlum örümcek de çok vakit geçiriyor siz kullanıyormusun uz
Canım oldun mu adetKızlar adetim 3 gün gecikti ben hep düzenli adet olurum sürekli karnım ağrıyor ama adet olamıyorum oruçta tuttum etkiledi mi bilmiyorum sizde böyle bi durum oldu mu emziriyorum çok çok korkuyorum hamile kalmaktan
Selam kizlar benim oğlan tam 11 aylık çok aşırı hareketli yemek yerken bile sürekli hareket halinde kucakda asla oturmaz orumcekde de durmuyor çünkü çok hareket edemiyor içinde 4 aylıkken döndu 9 ayda emekledi var mı bizim gibi çok hareketli olan ve nasıl zapdediyorsunz
Sağlık olsun canım varsın iyi olsun herşey olur zamanla ben beşiğinde pusette yattığı günleri çok özlüyorum desemSağolasın canım benim iyiyiz çok şükür. Abi okula gidiyor, kız da biraz geriden gelmeye devam hala. Süreklide ilgilenemediğimden belki biraz yemek sorununu çözemedik. Çiğneme ve yutma da sıkıntımız var hala ama 7.dişimiz çıktı işe yaramasa da:) Oturduğu yerden sağa sola dönerek birşeylere ulaşma çabası harici emekleme, ayağa kalkma vs yok bizde. Gelişim haricinde çok şükür bir hastalığımız yok yavaş yavaş büyüyoruz teyzesi:)
Sen nasılsın selim paşa nasıl yorumlar epey birikmiş okuyamadım şimdide sızar kalırım valla herkes uyumuşken pilim bitiyor benim de
Örümcek dediğin yürüteç mi, bizde de var benim büyük kurtarıcım yoksa paçalarımdan ayrılmıyor mutfakta falanKızlar oğlum örümcek de çok vakit geçiriyor siz kullanıyormusun uz
Yemek konusu 2.çocuklarda hep sıkıntı galiba. Napalım sürekli de dikkat edemiyoruz. Senin işin daha da zor abisiyle. Bizde de kız hep özel ilgi istiyor bu beni çok yoruyor. Keşke hareketlense de kendi kendine birşeylerle oyalansa derdindeyim bende:)Sağlık olsun canım varsın iyi olsun herşey olur zamanla ben beşiğinde pusette yattığı günleri çok özlüyorum desem
Selim hamdolsun iyi büyüyor teyzesi az kaldı yaşına.. Bende yemek konusunda abisinde olduğu kadar dikkatli değilim bazen bunu vicdan yapıyorum ama napayım
Abiyi eğitime götürürken babaanne yada anneanne ile kalıyor arkamdan çok ağlıyor benim de içim kopuyor.. Babası geldiğinde de babanın kucağından inmek istemiyor.. Biraz yabanilik yapıyor abimler sevmek isteyince gitmiyor onlara alırlarsada çok ağlıyor.. Dün ilk kez salıncağa bindirdim onu çok hoşuna gitti hep oynayan çocukları izledi..
Örümcek dediğin yürüteç mi, bizde de var benim büyük kurtarıcım yoksa paçalarımdan ayrılmıyor mutfakta falan
Her bebek farklıdır canım karşılaştırmaya baksak benimki daha yenidoğan gibi:)Kızlar sizin bebeklerde alkış baybay var mı ya bizimki bir iki kere yaptı bıraktı alkışı baybay hiç yok endişelenmeli miyim
Evet canim çok şükürCanım oldun mu adet
ben direk beşiği kaldırdım. içinde yatmıyor aynı kızımda böyleydi o yüzden yer yatağı yaptım orada uyuyor.Kızlar oyun parki beşiği kullananlar alta geçirdiniz mi hala üstte mi yatiyor
Sagol kuzum bizimki amipli dizanteri oldu 20 gün ugrastık, kuş bebel arabasına pisledi o da temizleyene kadar yaladı ve mikrop kapmıs asırı ugrastık pişikler vs mahfoldu yavrumGeçmiş olsun canım kolay gelsin hayırlı olsun evin... diş dönemi olabilen şeyler bunlar ateş olsun ishal olsun...
Geçmiş olsun canım umarım artık daha iyidir. Biz de yeni iyileştik arka arkaya bisürü rahatsızlık geçirdi ins uzunca bir ara verir cok yorucuCanım biz tatildeyken birden ateşlendi 39.6 oldu. Acile götürdük. Orta kulak iltihabı dedi. İğne verdi antibiyotik onu kullanmak istemedik diye şuruba döndü. Çocuk bayağı kötü ya. Ondan yemiyordu belki de. Orta kulak sinsi yavaş ilerler dedi doktor. Muhtemelen bayağıdır kulağı acıyormuş.
Şimdi sadece mama ve anne sütü alıyor bıraktım ek gıdayı iyileşene kadar..
Siz nasıl oldunuz?
Ya sinirim bozuldu bir türlü iyileşemiyoruz. Kaçıncıya hasta oluyor artık çok yoruldum
Selam canımHERKESE KOCAMANN SELAMMM
Kızlar aylar oldu buraya girmeyeli. Çok tuhaf hissettim kendimi buraya girerken, anılarım depreşti resmeninşallah herkes iyidir. Kimseden haberim yok, bebişler de büyümüştür şimdi eminim… 1 yaşımıza da 1 ay kaldı şunun şurasında bende doğum günü hazırlıklarına başladım. Siz nasıl yapcaksınız doğum gününüzü? İnstgramda yada nette güvendiğiniz alışveriş siteleri varmı önerebileceğiniz.?
Geçmiş olsun canım umarım artık daha iyidir. Biz de yeni iyileştik arka arkaya bisürü rahatsızlık geçirdi ins uzunca bir ara verir cok yorucu
Selam canım
Ben de hzırlık için arastırmalardayım. Bişeyler bulursan bana da gönder lütfen
ben direk beşiği kaldırdım. içinde yatmıyor aynı kızımda böyleydi o yüzden yer yatağı yaptım orada uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?