MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Evet ulaştık kayınababam iyi çok şükür telefonunu almamış korkmuş ödümüzü patlattı annemler de anneanneme gidiyor Allah korusun kötü birşey olursa bizde gideceğizCanım sizinkiler nasıl? Ulastınız galiba yakınız yazmıstın
Çok geçmiş olsun Allah korusun inşallah bişey yok canım stresten uzak durmaya sakinleşmeye çalışın Allah Bi daha yaşatmasınKızlar tam muayeneye gidecekken yakalandım depreme evde tektim gerçekten kafayı yedim.. hastane hasar gördüğü için gidemedim yavrumun kalp sesini duymayaheyecanla bekliyordum oysa ki günlerdir. Çok büyük stres yaşattım ona da inşallah sağlıklıdır inşallah olumsuz etkilenmez gerçekten çok kötüyüm
Aşırı bulantı ve kusma oldu özellikle sabahları bide çok yorgunluk gözüm kendiliğinden kapanıyor yani kısacası bütün belirtilerden fazla fazlaKızlar ikiz hamile olanlar farklı bi belirti ya da daha fazla yorgunluk kasık sancısı vs bişey hissettiniz mi ilk haftalarda?
Ah canım yakın zamanda depremi görmüş biri olarak seni çok iyi anlıyorum allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda haber alirsinizK
Anneannem yanlız yaşıyor evi çok eski dayanmaz o ev bu depreme ,kendisi de zor yürüyor kaçamamıştır da o Allah'ım
İnşallah canım çok sağol annemler varmak üzereymişAh canım yakın zamanda depremi görmüş biri olarak seni çok iyi anlıyorum allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda haber alirsiniz
İnşallah canım endişelenme sen. Hem ne güzel dışarıda yakalanmışsın böyle düşünÇok üzüldüm çok korkuyorum inşallah iyidir o kadar hevesliydim ki... ve o anda aşırı stres oldum inşallah iyidir inşallah
5 yıl içinde olduysan yapmıyorlar . Yine sağlık ocağına bi danışırsın.Kizlar 2.cocuga hamileyim 2.cocuk icinde asi yaptiracak miyim bilen varmi
İyi canım cok şükürEvet ulaştık kayınababam iyi çok şükür telefonunu almamış korkmuş ödümüzü patlattı annemler de anneanneme gidiyor Allah korusun kötü birşey olursa bizde gideceğiz
canım ılk gebelıgımde banada boş gebelık dendı. yok kese buyumus ıcınde cocuk yok. 4 doktor gezdım. sakın ol.uzulme hersey düzelıcek.ben cok üzüldüdü.bebek etkılenıyormus.bebeğin kesesinin şekli normal değilmiş beta yükseldi ama az yükseldi 2 kac hergun yukselmeliymis bu sadece
Bende gecen sene oldum asilari iyi bari ya5 yıl içinde olduysan yapmıyorlar . Yine sağlık ocağına bi danışırsın.
bana yapılmayacak daha geçen sene olduğum için
Ne yapalım işte çok yorucu oldu ama yaşıyoruz sağlıklıyız ya o yeterMahidevranSultan canım çok geçmiş olsun çok şükür ulaşmışsınız tanıdıklarınıza . Rabbim beterinden korusun yardımcısı olsun herkesin
Bende İzmirlinin annem ablam orda onlarda çok iyi çok şükür haber alana kadar mahvoldum siz birebir yaşadınız
Bütün dualarım seninle olacak Allah'ın izniyle inşallah güzel haberler vereceksinÇarsamba günü bakıcaz duruma gore artık
Çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcınız olsunNe yapalım işte çok yorucu oldu ama yaşıyoruz sağlıklıyız ya o yeter.Eve girmeyi düşünmüyorum bu gece annemler ve yakın bir arkadaşım da girmeyecek bir yerde buluşup ayarlayacağız nasıl olacak bilmiyorum
Allah razı olsun canım benımBütün dualarım seninle olacak Allah'ın izniyle inşallah güzel haberler vereceksinDua bol bol dua Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım içini ferah tut Allah Kerim
evet canım bende oyle yapacam farkli doktorlarda gormem gerek bir kac kisi baktı hemen karar verilecek bir duurm yok dedi bu bebegi çok istiyorum. ama hakkımızda hayırlısı diyorum artık.canım ılk gebelıgımde banada boş gebelık dendı. yok kese buyumus ıcınde cocuk yok. 4 doktor gezdım. sakın ol.uzulme hersey düzelıcek.ben cok üzüldüdü.bebek etkılenıyormus.
Dualarım seninle canım Allahtan ümit kesilmezMucize olur benım için.. Mol gebelik olmasın insallah.. 1 yıl gebelık yasakanıyormus
Doktora sordum normal dediBende öyle oldu bunaltilarim ara ara oluyor
allah razı olsun kuzum ,iyikivarsınızDualarım seninle canım Allahtan ümit kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?