- 10 Ocak 2024
- 1.318
- 1.503
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler. Demek ki bebekten bebege degisiyor sikligi.Bizde mama ve meme ikisi birlikte veriyoruz. Kakası sarı pütürlü yada sarı cıvık oluyor. Genelde günde iki kez yapıyor. Ama yaparken çok zorlanıyor kıvranıyor.
Evet süpürge yaptım bugün mahvoldum ne eğildim ne zorladım kendimi ama emzir yatır kaldır derken dikkat etmek mi gerekiyor anlamadım dayanamadım parol içtim artıkBen genel anestezi ile ameliyat oldum. Yine de bel ağrısı yaşıyorum. Annem de ameliyat geçirdin sonuçta, normal diyor. Ama insanın hayat kalitesini baya düşürüyor.
Ya arada da baş ağrım oluyor ondan demek. Bugünümüze şükür tabi canım o an çok korkmuştum bi hata yapıp kalıcı bişey kalacak diye. Hatta buraya da hiç yazmadım doğum yapmayan arkadaşlar vardı korkmasınlar diye.Olabilir canim belki tahris gibi biseydir bi tik fazla oynayinca jcerde azicik kan cokmustur renk de ondandir ama nolur canini sikma vardir onda da bi hayir allah hep beterinden korusun icin kafan rahat etsin diye bi ugradiginda gosterip sorarsin mesela insanlarda daha once hic deneyimlemedikleri ve uzun sure kalan bas agrilari oluyormus migrenden betermis en azindan bizde ondan olmadisag arkam zonkluyor esjm acaba bobrek mi dedi ama anesteziden sonra oldu bi de her gece sudan cikmjs gibi terle uyaniyorum hepsi 40 gune gececekmis
![]()
Eger gunluk beslenmesinin buyuk kismini emdigi ve sagdiginiz sutle yapiyorsaniz, bence buzluga atmayin. Onlarla beslensin, daha faydali sonucta. Buzlukta ya da buzdolabinda bekletecekseniz de maksimum suresi vardi. 4ay, 4gun gibiydi sanirim. Bu sutleri yapisi bozulmasin diye cok calkalamayin hafif sallayin veya karistirin diyordu okudugum bir yerde.buzluğa hiç süt koymadım hep emzirip bir de sağıp verdiğim için buzlukta illa süt olmalı mı sizce? sağdıklarımı vermek yerine buzluğa mı atsam acaba kızlar ne düşünüyosunuz? mama da veriyorum bu arada
evet büyük kısmı benim sütüm ama tabi emzirirken kaç ml içtiğini anlamıyorumEger gunluk beslenmesinin buyuk kismini emdigi ve sagdiginiz sutle yapiyorsaniz, bence buzluga atmayin. Onlarla beslensin, daha faydali sonucta. Buzlukta ya da buzdolabinda bekletecekseniz de maksimum suresi vardi. 4ay, 4gun gibiydi sanirim. Bu sutleri yapisi bozulmasin diye cok calkalamayin hafif sallayin veya karistirin diyordu okudugum bir yerde.
buzluğa hiç süt koymadım hep emzirip bir de sağıp verdiğim için buzlukta illa süt olmalı mı sizce? sağdıklarımı vermek yerine buzluğa mı atsam acaba kızlar ne düşünüyosunuz? mama da veriyorum bu arada
evet bu da mantıklı. 200 ml çoook iyimiş ya özel olarak arttırmak için yeyip içtiğin bi şey var mıBence illa olacaktır diye bir şey yok ben günde bir kere sağım yapıyorum 200 ml süt çıkıyor. Genelde bebeğim uykudayken ve daha uyanmasına varken göğüslerim doluyor öğleden sonraları ve ağrı yapıyor o nedenle sağıyorum eğer ağrımasa hiç sağmazdım zaten buzluğa attığım sütleri napcam diye düşünüyorum çünkü o an üretilen süt bebeğin o anki ihtiyacına göre üretiliyormuş. Bebeğim şu an bir aylık, kalkıp da dört aylıkken şu an sağdığım sütü çıkarıp versem anlamlı olur mu bilmiyorum. Allah korusun sütüm azalırsa faydasını görürüm herhalde. Bebeğim uyanınca sağdığım sütü vermeye de üşeniyorum memeyi çıkarıp vermek kolayıma geliyor o yüzden buzluğa atıyorum
Burada olurum inş'ALLAH dua eder misinizMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Puxhu
34 2 22 ocak 5 mart 5 Kasım 2025 @maviss_34 32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 @Green girls 11 şubat Kız @poncikobella 39 1 30 Ocak 14 mart Kız 6 Kasım @minikkminik 28 1. 13 şubat 20 Kasım @Nefertitiiii 28 1. 3 şubat Kız 10 Kasım @cilekcanavari 30 1. 1 şubat @MelinaTur 36 1. 3 şubat Kız 9 Kasım @Nurse9535 29 1. 3 şubat 13 Mart 21 Mart Kız 10 Kasım @simlumina 31 1. 29 Ocak 5 Kasım @zeydli 26 7 şubat 14 Kasım @selime6135 35 1. 27 şubat 17 Kasım @terapotikbiri 29 1 21 ocak 28 Ekim @it is time 36 1. 6 şubat 7 mart 13 kasım @Synonyms 36 2 26 ocak 2 Kasım @naz-nazz 30 1 26 ocak 2 Kasım R Ruhezgisi 28 1 4 Şubat 11 Kasım @Faylinn 27 1. 28 Şubat 29 @DaisyBrn 30 1. 30 Ocak 4+1 7+1 @byz2642 28 1. 3 Şubat 24 Mart @brccrk 32 1. 14 Şubat 20 Mart 4+1 @Lady Hacer 32 1. 18 şubat @memurhanim (ikiz bebiş annesi) 35 2. 27 Ocak 5+1 6+4 Erkek @Nebileyim2328 38 3. 18 Şubat 5+1 Kız 18 Kasım @kurabik 36 2. 30 Ocak 5. Hafta 7+1 6 Kasım @lina0711 25 1. 26 Ocak 11 mart 18 mart 7 Kasım @nonstoplearning 1 Şubat 5+1 7+0 Kız @pamukusu 24 1. 22 Ocak 5+3 6+6 Erkek @lilo00 30 Ocak 6+6 6 Kasım @MoriAy 34 1. 11 şubat 22 Mart 5 Nisan 18 Kasım @kirmizipatiklikiz 33 2. 3 Şubat @teacherlife 25 1. 3 Şubat 5+4 6+3 10 Kasım @papatya182848 25 1. 1 Şubat 10 mart Erkek 8 Kasım @kubraumt 33 3. 19 Şubat 25 Kasım @hlyg 27 1. 18 Şubat 7 Nisan 25 Kasım @claret07 32 1. 31 Ocak 6 Mart 15 Mart 7 Kasım deryaderya2
32 1 22 Şubat 26 Şubat 8 @Aslanb22 31 2. 4 Şubat 11 Kasım @Neptunnn 42 1. 6 Şubat 12 Kasım @nergiscicegi6 28 31 Ocak 7 Kasım astroleblebi
29 2 şubat 9 Kasım @anstz05 24 11 şubat 18 Kasım @missnemesis 31 1. 19 Şubat 25 Mart 2 Nisan Kız 26 Kasım @marsio 30 20 şubat 7+1 27 Kasım @mrv2309 30 27 ocak 6+5 3 Kasım
Her gün anason+rezene çayı içiyorum bir fincan. Bir de doktorum bir damla önermişti ama prk düzenli kullanmıyorum iki günde bir falan. İsmi Lullaby. Trendyolda falan da vardı. Bir de boll su.evet bu da mantıklı. 200 ml çoook iyimiş ya özel olarak arttırmak için yeyip içtiğin bi şey var mı
anason ve rezene hazır çay olarak mı markası var mıHer gün anason+rezene çayı içiyorum bir fincan. Bir de doktorum bir damla önermişti ama prk düzenli kullanmıyorum iki günde bir falan. İsmi Lullaby. Trendyolda falan da vardı. Bir de boll su.
Yok canım haftada bir de yapması normal günde 5-6 kere yapması da normal dedi bizim doktorAy iyi bari. Kuzenlerimin de benzer aylarda bebekleri var. Onlara her gun birkac kere yapmali demis doktoru. Ama bizim doktor da bu duruma normal diyor. Kafam karisti.
Meme reddi olmadi ama gunduzleri uykusundan ac bir sekilde uyandiginda o zaman daha bol akisli olsun diye memeyi emmek istemiyor. Ugrasmak zor geliyor. Direkt biberon istiyor, biberonu verince cokcok cekmeye basliyor cunku. Eger memede israr edersem de agliyor. O yuzden bir suredir memeyi o istediği zaman ve geceleri veriyorum. Simdilik sorun olmadi sukur.Kızlar biberon kullananlar meme reddi olmuyor mu ben bir kere verince bir sonraki öğün memede Öylece duruyor sanki kendinden akmasını bekliyor sonra birkaç öğün unutturmaya çalışıyorum unutuyor bu arada Philips avnt 2 numara kullandım
Kuzum benim kullandığım çayı bir kullan Allah aşkına sütün kesilmeden dene zarar çıkmaz bir de incir hurma kayısı Allah ne verdiyse hoşaf yap o da iyi geliyorKızlar benim sütüm giderek azalmaya başladı. Sağım yaptıkça süt artar deniyor ama bende hiç öyle olmuyor. Günde 5 kere de sağsam 1 kere de sağsam toplamda aynı ml süt çıkıyor. Önceden tek göğsümden en az 50 ml süt çıkardı. Şimdi iki göğsümün toplamında 50 ml’i zor görüyorum. Humana emziren anne çayı sipariş ettim ama umudum kırık. Önceden süt inince göğüslerim sızlardı, taş gibi olurdu, süt akardı. Şimdi bunların hiçbiri olmuyor![]()
Vahh vahh bizim halimize ozsmannHahahhahaha tabi kızım hemde lokum gibi oluyolar. Eşimin yeğeni nasıl keyifli nasıl güler yüzlü bi bebekti. Kucak talebi asla yoktu ama o kadar keyifliydi ki kucağımıza almak için yarışıyorduk![]()
Maşallahh ne şanslısınızz maşallahhağlaması çok ama gazını çıkarıp uyuyo geceleri uykuyu seviyo karnı tam doyduysa eğer![]()
Hayır normal bitki çayıanason ve rezene hazır çay olarak mı markası var mı
hangi çayKuzum benim kullandığım çayı bir kullan Allah aşkına sütün kesilmeden dene zarar çıkmaz bir de incir hurma kayısı Allah ne verdiyse hoşaf yap o da iyi geliyor
yok olmadıKızlar biberon kullananlar meme reddi olmuyor mu ben bir kere verince bir sonraki öğün memede Öylece duruyor sanki kendinden akmasını bekliyor sonra birkaç öğün unutturmaya çalışıyorum unutuyor bu arada Philips avnt 2 numara kullandım