• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Kızlar benim sütüm giderek azalmaya başladı. Sağım yaptıkça süt artar deniyor ama bende hiç öyle olmuyor. Günde 5 kere de sağsam 1 kere de sağsam toplamda aynı ml süt çıkıyor. Önceden tek göğsümden en az 50 ml süt çıkardı. Şimdi iki göğsümün toplamında 50 ml’i zor görüyorum. Humana emziren anne çayı sipariş ettim ama umudum kırık. Önceden süt inince göğüslerim sızlardı, taş gibi olurdu, süt akardı. Şimdi bunların hiçbiri olmuyor 😕
O bir ara bende de oldu mama vermek zorunda kaldım doymadığını hissettiğim zamanlarda çocuk boş boş çekiyor gibiydi ama artıyor sütün merak etme sen emzirmeye devam et ve rezene iç ben çok faydasını gördüm.

Ben de çok kötüydüm bugün bebeğim sadece kucakta uyuyor ve yatağa koyduğumuz an uyanıyor sonra da ağlıyor.Hep aynı döngüyü yaşıyoruz,annem bizimle.Kaç kere uyutmak için yol denedik yok olmadı.Hem çok zor dalıyor hem yerinde değil.Bugün çok isyan ettim anneme hep böyle mi olacak bir bebek böyle mi olur yeter tekken bir şey yapamayacak mıyım ben filan derken anneme isyan etmeye gelmiyor olacak tabi şükret cart curt deyip bebek böyledir yapmayacaktın o zaman cevabı aldım sinirden 3 saat ağladım.Hala kötüyüm,lohusalık çok zor.
Gogsunuzde uyutmayi denediniz mi? Gece icin pek guvenilir olmayabilir belki ama gunduzleri kucaginizda uyuduktan sonra gogsunuze alip kendinizde uzanip birlikte uyuyabilirsiniz. Sizin sicakliginiz ve kalp atisinizi duyarsa belki rahatlar biraz daha uzun uyur.

Yok valla durumunu anlattım işte buradaki gibi doktorda malesef kolik böyledir dedi sadece . Doktoru aslında deneyimli birisi ama başka bi doktora mı gitsem dedim bi ara çaresizlikten
Bende aynı gerçektennn doktora gitmeyi düşünmedim değil

Çok üzücü ya gerçekten insan istiyor ki bebeği keyifli olsun mutlu olsun. Hiç ağlamasın demiyorum ama arada sussun ya😂
Ayy nöyle az ağlayıpp gazını normal çıkarıp uyuyan varmı bmyle bebeği olan bu normal mi

Ben yaşıyorum. Yarın doktora gideceğim bunun için.

Benim bebeğim hep aynı saatlerde huzursuzlanıyor. Bu saatlerden sabaha kadar ağlıyor ve uyumuyor. Gaz sancısını da daha çok bu saatlerde çekiyor. Doktor hep aynı saatlerde olduğunu duyunca direkt kolik dedi.
çok canım sıkıldı kanamam baya azaldı ama dün geceden beri çok ağrıyo parol da fayda etmedi. doktorun neler dicek bana da söyler misin lütfen salıya kadar doktora gidebilcek imkanım yok kıvranıyorum resmen

Benim tam igne yapilan yerin sadece sag tarafinda arada zonklama oluyor tuhaf bi sekilde ama geciyor. Bugun 21. Gunumdeyin. Ameliyat oldugunuz hastaneye kendiniz ya da cocugunuz icin gidiyorsaniz anestezi doktoruna da bir ugrayip gosterme danisma sansiniz var mi acaba iciniz rahatlar❤️
ya benim başta uyuştururken talihsizlik yaşadım resmen doktor yanında ki tecrübesiz doktora yaptırmaya kalktı iğneyi batırdı ama uyuşmadı bi 10 dk falan uğraştı ben artık ağlamaya başladım çok stres oldum sonra diğer doktor uyuşturdu. Acaba ondan dolayı mı geçmedi hala 😞

çok canım sıkıldı kanamam baya azaldı ama dün geceden beri çok ağrıyo parol da fayda etmedi. doktorun neler dicek bana da söyler misin lütfen salıya kadar doktora gidebilcek imkanım yok kıvranıyorum resmen

Canım bende de başladı. Hatta dün 40. Günümüzdü. Kanamam bitmişken koyu kırmızı kanamam oldu adet ağrısı gibi ağrı var . Bende adet oluyorum sandım. Bugün yine ağrı var ama kanama yok. Annemler kırkbaşı olmuşsun dedi. 40. Günde adet başlarsa kırkbaşı deniyormuş .😂 doktora gitmem lazım ama alttan muayene olursa diye de korkuyorum

Back
X