MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Çok sağol...olmaz dedi ama bazı durumlarda doğuma kadar alınmıyormuş tam dinleyemedim bile ağlamaktan.. doktor hemen kürtaj yapalım istersen dedi ama birkaç doktora daha gideceğiz dedik belki bir umut vardır diye...Canımmmsın ya ne dıyecegımı bılmıyorum İnan, diğer yavrun ıcın güçlü olmak zorundasınAllahım hayırlısını nasip etsin her zaman, kürtajı diğer bebege zararı olmaz deil mi
Çok teşekkür ederim inşallahCanim ne denir bilmiyorum rabbim diyer bebegine omur versin saglikla gelsin ins sukret canim rabbim geride kalani bagislasin sana sabrin bol olsun kuzum
Gecmis olsun cnm cok üzüldümKızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Coook uzuldum ablaKızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Pekı oncekı durum gıbı olma ıhtımal var mı sakladı mı kendını acaba, insallah oyledırÇok sağol...olmaz dedi ama bazı durumlarda doğuma kadar alınmıyormuş tam dinleyemedim bile ağlamaktan.. doktor hemen kürtaj yapalım istersen dedi ama birkaç doktora daha gideceğiz dedik belki bir umut vardır diye...
Belki canım.. Teşekkür ederimCoook uzuldum ablaboyle bir durumda ne denir bilmiyorum ama allah yar ve yardimcin olsun cook cook gecmis olsun kendini uzme allaha emanet ol kendine cook iyi bak ama yinede baska doktora gorun belki oyle degildir ❤❤
Çok üzüldüm.. Allah yardımcın olsunKızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Cnm sen naptın?MahidevranSultan cok uuzldum cnm insallah diyer bebegini sagsaglim kucagina alirsin Kanamann icin ne dedi parcaliydi?
Ayy cok sevındımSohrab canim bin sukur bebegimide kalbinin atisinida gorduk 7+4 olarzk cikti ultrasonda.. ama yazamadim okdr uzucu haberlerden sonra
Teşekkür ederimCanim boyle konularda youtube den kagan kocatepe doktorun videolarini izlemeni tavsiye ederim abartmadigin surece vicdan azabi cekmene gerek yok :)
2 hafta once gittimde 5+4 cikmisti ozaman uyumlu degildi cunku ben 6+4 bekliyordum yani 1 hafta geriden geliyor:) gec dollenme olmus.. ama sukur suan uyumlu gidiyor 2 hafta once 5+4 du suan 7+4Ayy cok sevındımbüyümüş maşallah, sat ile uyumlu mu?
Canım çok geçmiş olsun allah diğer bebeğini bagislasinKızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Canım çok geçmiş olsun ama üzülme benim çevremde aynı durumu yaşayan iki kişi var. Abla kardeşler hatta önce kardeşi hamileydi ikizlere biri karnında öldü diğeri çok sağlıklı doğdu hiç etkilemedi. Kürtaj falan da olmamış o.Çok sağol...olmaz dedi ama bazı durumlarda doğuma kadar alınmıyormuş tam dinleyemedim bile ağlamaktan.. doktor hemen kürtaj yapalım istersen dedi ama birkaç doktora daha gideceğiz dedik belki bir umut vardır diye...
İnşallah ama 1 hafta öncesine kadar duyuyorduk..Pekı oncekı durum gıbı olma ıhtımal var mı sakladı mı kendını acaba, insallah oyledır
Kızımın isteğiyle oldu.32 den beri uğraşıyoruz 2 kere hamile kaldım onlarda kalbi durdu.Bunda iğne kullanıyorum inşallah alırız kucagimizaAyy maşallahisteyerek mi oldu bebiş ? Ben de üçüncüyü doğurur muyum acaba diye hayal kuruyorum . Üçüncü olursa sizin yaşlarınızda olurum heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?