bol bol dinlenmeye calis cnm❤ Olsun halimize sükredelim insallah kucagimiza aliriz bebislerimizi :)
[/QUOTE]
Allah hepimizden razı olsun gönlümüz güzel olsun heryer güzelleşir zaten burada uzun süreli olucaz aile olucaz arkadaş dost sırdaş olucaz dualarımız sadece kendimize olursa böyle olamayız
Günaydın hanımlar bata1 gün var bu sabah test yaptım çok çok silik çıktı. 2018 haziran annesiyim bakalım eğer varsa nasip olursa 2021 haziran annesi de olmayı çok isterim
Günaydın hanımlar bata1 gün var bu sabah test yaptım çok çok silik çıktı. 2018 haziran annesiyim bakalım eğer varsa nasip olursa 2021 haziran annesi de olmayı çok isterim
Kızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
Kızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
Hemen telaş etme ben ilk gebeliğimde 7+0 da zor görünmüştü bebek kalbi de zor duymuştuk, geç döllenmeden dolayı geriden gelmişti, belki öyle bi durum vardır, dua edelim bi sonraki görüşmede her şeyin yolunda olduğunu duyman için
Hemen telaş etme ben ilk gebeliğimde 7+0 da zor görünmüştü bebek kalbi de zor duymuştuk, geç döllenmeden dolayı geriden gelmişti, belki öyle bi durum vardır, dua edelim bi sonraki görüşmede her şeyin yolunda olduğunu duyman için
Siz başka bi doktora daha görünün bence. Hemen 7.haftada kürtaj ol denmez benim bildiğim en azından 8.hafta da beklenir. Çünkü 7 de ancak duyuluyor kalp atışı.
Ya belki geç döllenme oldu hemen adet tarihine göre hesaplayip kürtaj demesi tuhaf. Kendimden örnek vereyim. Ben 4 Eylül adet tarihim. Ama geç yunurtaladim doktorumda biliyor hatta şu an yeni öğrendim diyebilirim değerim 130 oldu haftaya cuma çağırdı belki vajinadan görürüz dedi geç yunurtalama olmuş hemde baya geç dedi şu an bebeğim 13 14 günlük anca.