- 5 Ekim 2020
- 158
- 136
- 103
Geçmiş olsun,diğer bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim Allah'ın izniyleKızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Ben tam 6haftalikken duyamamayi geçtim göremedi bile doğru düzgün,bağırsak hareketlerin fazla dedi.o yüzden alttan baktı ve o zaman duydum ve gördüm tam anlamıyla.karindan sadece azıcık kese gözüküyordu,kesenin içi bile gözükmüyordu.Kızlar karından ultrasonla kalp atımını tam ne zaman gördünüz?
1 ekim. bat 28 ekimdi. 23 unde ve 26 sinda betaya baktirdim.Senin sat kaç canım bende 5 haftalık doktara gittin mi yada beta bakıldı mi
gectigimiz hafta ici kese icin cagirmislardi. ama gitmedimSenin sat kaç canım bende 5 haftalık doktara gittin mi yada beta bakıldı mi
Ben 7+1 diye gittim 6+3 cikti 1 hafta sonra git net gorurusun cnm6+3 gorunuyor
benimde öyle çıktı ama henüz bebek görünmedi.Ben 7+1 diye gittim 6+3 cikti 1 hafta sonra git net gorurusun cnm
Bagırsak hareketleriniz neden fazlaymıs acaba, sancınız falan var mıydı?Geçmiş olsun,diğer bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim Allah'ın izniyle
Ben tam 6haftalikken duyamamayi geçtim göremedi bile doğru düzgün,bağırsak hareketlerin fazla dedi.o yüzden alttan baktı ve o zaman duydum ve gördüm tam anlamıyla.karindan sadece azıcık kese gözüküyordu,kesenin içi bile gözükmüyordu.
7+1diye hesaplayıp nasıl 6+3cikiyor?başka arkadaşlardan da duydum.regl tarihini mi yanlış hesaplama oluyor ,o yüzden mi?Ben 7+1 diye gittim 6+3 cikti 1 hafta sonra git net gorurusun cnm
bekleyecem biraz daha hayirlisi olsun umarım dualaeim kabul olur. Her şeyin hayirlisibenimde öyle çıktı ama henüz bebek görünmedi.
Yapisal herhalde,bir sikintim yoktuBagırsak hareketleriniz neden fazlaymıs acaba, sancınız falan var mıydı?
bir kitapta okudum su içip karin daha dolgun olduğunda bebek daha net görünüyor diye yazmilardi.Bagırsak hareketleriniz neden fazlaymıs acaba, sancınız falan var mıydı?
normal böyle şeyler heyecan yaptın belkide karin hareketler di bu tur seyler normal yediğin birsey bile dokunmuş olabilir.Yapisal herhalde,bir sikintim yoktu
hatta karnım içine yapışmıştı adeta
Bana da doktor bekleyelim dedi perşembe bakacaz artık nasibizimde varsa vardır. Sizin kaçıncı haftanormal ama 6+4 de bebek görünmeye ildir yani biraz daha bekle bence bana bekleyin diyorlar
bir kitapta okudum su içip karin daha dolgun olduğunda bebek daha net görünüyor diye yazmilardi.
Evet bak onu da söyledi yeni tuvalete girmişsin dedi ama kimse bana tuvaletini tutup gel dememisti, bilmiyordum 2defasinda danormal böyle şeyler heyecan yaptın belkide karin hareketler di bu tur seyler normal yediğin birsey bile dokunmuş olabilir.
İlk defa duydum bunu şaşırdım ondanYapisal herhalde,bir sikintim yoktu
hatta karnım içine yapışmıştı adeta
İnşallah. Sağlıkla gelsinKızımın isteğiyle oldu.32 den beri uğraşıyoruz 2 kere hamile kaldım onlarda kalbi durdu.Bunda iğne kullanıyorum inşallah alırız kucagimiza
Kontrole bol su içip gideyim madembir kitapta okudum su içip karin daha dolgun olduğunda bebek daha net görünüyor diye yazmilardi.
Canim nasilsin bidaha yazin mi ben mi kacirdim??Kanamam oldu kuzular ağırlarım da var dua edin bana saat 10’da randevum var
Hakkinda hayirlisi olsun canim ama biraz daha bekle istersen soyle bi sekizinci haftalara kadar..Kızlar doktordan geliyorum. Benim kese 3 günde 17 mm den 23 mm ye büyüdü ama içinde bebek yok malesef umudum kalmadı artık boş gebelik. Doktor bekleyelim 3 gün sonra Bi daha bakalım dedi. Keseye göre 6+4 hafta dedi
Cok gecmis olsunBebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen
Gecmis olsun canim.. Arastiracam demissin zaten ama bende senin durumunda kurtaj yapilmiyor diye biliyorum.. cok sukur digeri iyiymisKızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
İnşallah Allah nasip etsin kucağımıza almayı hepimizinkini inşallah,bu sıkıntılı günlerde tek nesemiz onlar olduKızımın isteğiyle oldu.32 den beri uğraşıyoruz 2 kere hamile kaldım onlarda kalbi durdu.Bunda iğne kullanıyorum inşallah alırız kucagimiza
Canım yanlış bilgi vermek istemem ama 20 mm den sonra görünmezse boş gebelik oluyormuş diye duymuştum bende yaşadım kese 25 mm di ama 11 haftalıktı 9. Haftada kalmıştı kendiliğinden düşük başladı sonra kürtaj yaptı özeldeki doktor parça kalmasın diye .senin ki erken daha bekle kötü düşünme dualarım seninle inşallah bebişin seninledirKızlar doktordan geliyorum. Benim kese 3 günde 17 mm den 23 mm ye büyüdü ama içinde bebek yok malesef umudum kalmadı artık boş gebelik. Doktor bekleyelim 3 gün sonra Bi daha bakalım dedi. Keseye göre 6+4 hafta dedi
Yok cnm gec döllenme normal sıkıntı yok7+1diye hesaplayıp nasıl 6+3cikiyor?başka arkadaşlardan da duydum.regl tarihini mi yanlış hesaplama oluyor ,o yüzden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?