2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben de hiç sevmem ciğeri bi ara Edirne’de idik her türlüsünü denedim ama yiyemem sadece mangalda terbiye ile biraz daha iyi kızım sevmişti oda pek arası yok etle.
Ay ciğer sevmeyenlerin var olduğuna çok seviniyorum
Benimki çok sever köfte falan ciğeri de seviyor babasına çekmiş

Ben çok üşüyorum ayaklarım donuyor 1 aydan fazla oldu kombiyi açtım hala üşüyorum. Benim gibi olan var mı? Kansızlık yok tahlil sonuçlarım normal.
Ayak üşümesi erkek bebek derler:))
Benim 28 yıldır ısınmayan ayaklarım son iki haftadır sımsıcak

Bende kaşıntı oluyor bazen dayanamıyorum kaşıyorum o zaman yanıyor

İyi akşamlar arkadaşlar. Yoldaşlar. ben bulantı için taze zencefil aldım. Hiç kullanan var mı. İyi dediler bir deneyeyim dedim aldım. Bilgisi olan var mı

Kızlar gebeliğin erken doneminde alttan ultrason oluyor kacıncı haftadan sonra ustten bakılıyor acaba

Kızlar gebeliğin erken doneminde alttan ultrason oluyor kacıncı haftadan sonra ustten bakılıyor acaba
6.haftadan sonra gidebilirsiniz. Ben 7. Hafta gittim kalp atışını da duydum. Erkenden gidip vajinal ultrason olmak istemedim.

İyi akşamlar arkadaşlar. Yoldaşlar. ben bulantı için taze zencefil aldım. Hiç kullanan var mı. İyi dediler bir deneyeyim dedim aldım. Bilgisi olan var mı
Taze zencefili limon sıcak su ile karıştırıp içiyorum bazen ama bulantı için denemedim.

Bende kaşıntı oluyor bazen dayanamıyorum kaşıyorum o zaman yanıyor
Kasıntı bendede oluyor zor tutuyorum kaşımamak için benim progestan fitil atıyorum ya o bugün resmen heryerine dağılmış klitoris midir nedir orda çok sızı batma gibi ağrı yaptı acaba progestan mı yaptı anlayamadım

Bende öyleyim polar takimlarla geziyorum erkek bebeğe işaret. Çok üşümek ama huraferler heryerde
Herşey hurafe değil aslında ben bazı belirtilere inanıyorum. Etrafımda çocuğu olanlara sorduğumda cinsiyete göre olan farklı belirtiler var.

Ayy inşallah sizin içinizden ne geçiyor:))
Benim ilk bebeğim cinsiyeti farketmez ama en başından beri tüm belirtiler erkek gibi bakalım doğru çıkacak mı. Sizinki kız gibi geliyor bana. İnşallah en yakın zamanda öğrenir burda paylaşırız. Kıyafet almak isim düşünmek istiyorum.

Kizlar benm boynum felaket ağrıyor agri kesici krem yada kas gevseticinin bebege zarari olur mu

Gönlümüzdeki gibi olsun:))İnşallah teşekkür ederim evet ya gerçi benim kızımın ismi hazır erkeği düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…