2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar merhaba ben 7+4 teyim. İnanılmaz bulantım oluyor ama kusamıyorum, yıllardır kusamadım. Midem artık ters dönüyor ama rahatlayamıyorum. Bir öneriniz var mı? Bir de idrar yollarında enfeksiyon çıkan var mı?

Kizlar size bişey danismak istiyorum bugün ciğer yedim doktorum iyi pişmiş temiz olursa sorun olmaz dedi ama yine de içime kurt düştü bilgisi olan varmı
Kızımda da yedim bu gebeliğimde de yedim . Abartmadan yiyebilirsiniz ama kesinlikle iyi pişmiş olsun .
afiyet olsun

Benide mide yanmaları mahvetti dün çok iyiydim gece kalktım yemek bile yedim iştahla geçti dedim yine de tiksinme var
Ben kızımda etten tiksinmiştim bunda da. Ismini bile söylemek istemiyorum bugün de eşim köfte yaptı sagolsun ama ben sadece pilav yedim canım hep hamurişi şeyler istiyor. Hamilelik boyunca sürmez umarım tiksinmelerimiz
Bu konuda rüyalar tersine çıkıyor sanki. Kızımda sarışın güzel bir erkek görürdüm çünkü:) bunda henüz bisey gormedim bir de bir arkadaşım altın tarlası gibi bi rüya görmüştü sapsarı bi oğlu oldu
Ben çok üşüyorum ayaklarım donuyor 1 aydan fazla oldu kombiyi açtım hala üşüyorum. Benim gibi olan var mı? Kansızlık yok tahlil sonuçlarım normal.
Hamilelikte olan bir durum bende de çok üşüme var özellikle geceleri. Bir de tiroidlerle de alakalı olabilir. gerci benim tiroitler normale döndüğü halde hala üşüyorum

Eşimin testti pozitif cikti kizlar covit hastaneden aradılar dedim benimde boğazlarım yanıyor belim ağrıyor ve halsizim hamileyim dedim sizede test yapicaz dediler moralim sıfır oldu valla
Moralini bozma lütfen benimde eşim hamileliğimin ilk zamanları pozitif çıktı .
bol bol C vitamini , bol soğan sarımsak yiyin. İnşallah en az belirtiyle atlatırsınız .
çok geçmiş olsun

Ben et yiyorumda başka tiksinmeler var işte ben de hamur işine düştüm bu ara inşallah canım

Benim idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaçla üç günde geçti:))

Diş dönemleri ateşlenmeler fena bizde öyleydi bi de hele ilk kolik dönemleri İnşallah kardeşleri sağlıkla gelsin de bu sefer daha kolay olur inşallah o dönemleri bi umut

Diş dönemleri ateşlenmeler fena bizde öyleydi bi de hele ilk kolik dönemleri İnşallah kardeşleri sağlıkla gelsin de bu sefer daha kolay olur inşallah o dönemleri bi umut
Hatırlayınca bile fena oluyorum valla
İnşallah kardeşleri çok kolay olur ama hiç sanmıyorum bende

Belirtilerin nelerdi canım bende vajina ağrı olunca acaba dedim enfeksiyon mu oldu arada sarımsı akıntıda oluyor ama yanma kaşıntı yok yarın sağlık ocağında kan tahlili yaptircam idrarda mı yaptirsam
İdrar yaparken yanma ve ağrı oluyordu ve çok çişim gelmiş gibi tuvalete koşuyordum ama çok az geliyordu,bide kaşıntı vardı çok fena ilaçla iki üç günde geçiyor ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…