2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İyi pazarlar herkese
Vitamin ne kullanıyorsunuz ben regenesis max kullanıyorum bu sabah çok karın ağrısı yaptı affedersiniz iki kere ishal gibi çıktım wc.ye
Bana doktor folic asit dışında bişi kullanma dedi. Zaten vitamin ağzımın tadını bozuyor bi tuhaf oluyorum. Normalde kullanıyodum bi kaç takviye bıraktım.

Doğumdan sonrasını hiç düşünmüyoruz aslında bide ilk gebelik olunca sonra birden yüzümüze çarpıveriyor gerçekler aklımıza neler geliyor Allah hepsine sağlık versin.

Boşuna cennet analarin ayaklarının altında demiyorlar

Ruyalarinda cinsiyet/ bebek fln goren varmi:) ben cok karisik ruyalar goruyorum valla..

Ilk kutular vardi uzerinde its a boy yaziyordu
2. Ruyamda altin yuzuk gordum ( kiz cocugu demekmis )
3. Ruyamda bi arkadasimin oglan bebegi olmus onu gordum ve hayvanat bahcesinde aslanlar gordum

Cokmu takiyoruz kafamiza ne :) saglikli gelsinlerde onemi olan o

Benimki de plasenta asada olduğu için ve kese kenarında. Kanamalar olduğu için olmuştu ama dikkat etmek gerek canım tuvalet dışında kalkma yatandan bol bol dinlen
Plesanta normal izlendi dedi bak bunu hatırlıyorum inşallah canım Allah'ım bugunleri atlatmayı nasip etsin bebeklerimizi sağlıkla kucağınıza alalım

Ben çok üşüyorum ayaklarım donuyor 1 aydan fazla oldu kombiyi açtım hala üşüyorum. Benim gibi olan var mı? Kansızlık yok tahlil sonuçlarım normal.

Gittim hiçbir şey yok kese ve yolk kesesi göründü üç kadından birinde lekelenme olur dedi rahatlattı
Canım benimde 5 haftada oldu kahverengi lekelenmeler 1 2 kerede kahve purtu gibi gelmiş ufak ufak dr lekeyi gördü kan değil ama leke var dedi 10 sürdü şükür geçti inşallah seninde geçer canim

Canım benimde 5 haftada oldu kahverengi lekelenmeler 1 2 kerede kahve purtu gibi gelmiş ufak ufak dr lekeyi gördü kan değil ama leke var dedi 10 sürdü şükür geçti inşallah seninde geçer canim
İnşallah canım çok sağol yanit için aynen bana da geçer dedi kese de normal dedi darısı kalp atışına bekleyip göreceğiz rabbim sağlıkla ilerletsin

Ben çok üşüyorum ayaklarım donuyor 1 aydan fazla oldu kombiyi açtım hala üşüyorum. Benim gibi olan var mı? Kansızlık yok tahlil sonuçlarım normal.
Bende öyleyim polar takimlarla geziyorum erkek bebeğe işaret. Çok üşümek ama huraferler heryerde

Doğumdan sonrasını hiç düşünmüyoruz aslında bide ilk gebelik olunca sonra birden yüzümüze çarpıveriyor gerçekler aklımıza neler geliyor Allah hepsine sağlık versin.
Evet sadece hamilelik heyecanına odaklanıyoruz uykusuz geceler, diş çıkarma zamanları, ek gıdaya geçme dönemleri daha neler neler oğlumun diş çıkarma zamanları o kadar sıkıntılı geçmişti ki anlatamam yaa

İnşallah canım çok sağol yanit için aynen bana da geçer dedi kese de normal dedi darısı kalp atışına bekleyip göreceğiz rabbim sağlıkla ilerletsin
Anin canım Duyarsın inşallah canım ben lekelenmem bitti kalp atışını duydum ilk gittiğimde kese gözüktü bebek yoktu lekelenmelerim vardı sonra leke bitince kalp atışını duydum demekki dedim bebek büyüyüp geliştiği için leke geliyor belki seninde öyledir

Ben iki kere erkek bebek gördüm ama tersi çıkıyor oğlumda da kız bebek görmüştüm:))

Hadi inşallah canım hayali bile heyecanlandırıyor

Iyi akşamlar kızlar ben bugün pazara gittim geldim biraz yürüdüm nefes nefese kaldım sonrada vajinama ağrı girdi ara ara ağrı oluyor acaba enfeksiyon falan mı var akıntı kaşıntı yanma yok ama ağrı giriyor arada sizdede oluyor mu vajinal agri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…