2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kınamayın dostlar bişi söylicem herşey bitti bunu mu dert ettin diyebilirsiniz bebeklerimizin ikizler burcu olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben hiç anlaşamam da
ben dua ediyorum bayağı bayağı 40. haftayı doldursun diye :) ehehehheh

Bende 10+3 bir hafta geriden gidiyoruz ama biz. Haftaya ikili test için gidecem insallh

Ben de 6 da doktora gidecegim. Nift testi icin gerekli gelisimler var mi ona bakilcak eger hersey yolunda ise bu hafta testi yaptiracagim.
Inşallah yolundadır canım banada 4 inde gelirsin ense kalınlığı burun kemiğine bakarız istersen 2 li test yaparız dedi bakalim

Teşekkür ederim normalde bitki meyve çaylarına bayılırım korkudan içmiyordum deneyim
Aynen bende su bile içemiyordum iki gündür daha iyiyim şükür.Aslında drum zencefili önermişti ama bitki çaylarından korktuğum için hamilelikte hiç bi çay içemedim.1 fincan sabah 1 fincan akşam içiyorum abartmadan.Grip olduğum için ayrıca bana çok iyi geldi.

Kınamayın dostlar bişi söylicem herşey bitti bunu mu dert ettin diyebilirsiniz bebeklerimizin ikizler burcu olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben hiç anlaşamam da
Ben ikizler burcu olduğum için sevindim kendimden memnunum sonuçta ama eşim annem ve kardeşim bunu çok dert etmiş, benden bir tane daha olacak olması onları korkutuyor sanırım
Çocukluğum kolaydı çok sessiz sakinmişim ergenliğimde ağır geçmedi ama büyüdükçe biraz ruh hali değişiklikleri oluyor

İnşallah canım

Sizin çocukta sizi bastırır belki babaya Allah yardım etsin

Ben boğa burcuyum eğer üç hafta önce doğarsa benimle aynı burç olacak,o yüzden sezeryan olsun diyorum boğa olsun diye ama eşim hayır dedi çünkü evde bir tane daha inatçıyla baş edemezmiş

Ben boğa burcuyum eğer üç hafta önce doğarsa benimle aynı burç olacak,o yüzden sezeryan olsun diyorum boğa olsun diye ama eşim hayır dedi çünkü evde bir tane daha inatçıyla baş edemezmiş
Her burcun zorluğu var demekki. İkizler de hırslı olur iyi düşüneyim ne kadar çift karakterli olsada belki eğitim hayatında falan başarılı olur

Her burcun zorluğu var demekki. İkizler de hırslı olur iyi düşüneyim ne kadar çift karakterli olsada belki eğitim hayatında falan başarılı olur
Ay yok hiç sevmem çok hırslı insanları,hani vardır ya 98 aldım diye ağlayan çocuklar,Ay Allah korusun onlardan olmasın da
Boğa Burcu da zor kıskanç, inatçı ve biraz da oburuz,herkes bir boğaya göre epey zayıfsın diyor bana, hâlbuki neler yiyorum

Sizin çocukta sizi bastırır belki babaya Allah yardım etsin
valla 17 yaşında bir oğlum var ve dünyaları değişmem ona 22 mayıs doğumlu yani ikizle burçu çok şakacı anlayışlı içten yardım sever sorumluluk sahibi. bende tam anlamam ama sadece ay burçu ile olmuyor yükseleniz vesairesi var bunun astroloji biraz karışık iş mevlam hayırlı evlatlar versin hepimize anasına babasına sayglı dürüst

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…