2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
kızlar merhabalar. benim vücudum acayip kuruyor ya var mı benim gibi olan merak ettim karın bölgem falan resmen kuruluktan dökülecek gibi olmuş

Sizin kaç cıktı şekeriniz korktum şimdi hiç bir şey yiyemem ben

Merhaba guzel anne adaylari Bende 4 yasimdaki kizimla ugrasiyorum malesef biraz hasta gibi oksuruk kusma var ara ara.. bakalim doktorumuz ne dicek.. belcikada okullar hala acik.... gonder bi dert gonderme bi dert dil yönünden

Çok teşekkür ederim ❤ Rabbim sizede gonlunuzdekini nasip etsin inşallah kaziyipta gürleşen saç efsane gibi bişey bence benim ablamda çocuklarının saçını üç yaşına kadar hep kazidi ama nafile inşallah büyüdükçe blandax reklamindakiler gibi saçları olur minnosun önemli olan onu mutlu olmasi eminim sacsiz bile çok güzeldir

Aynen efsane gibi sağlıklı olsunlarda minnoşlarÇok teşekkür ederim canım Senin içinde inşallah

kızlar merhabalar. benim vücudum acayip kuruyor ya var mı benim gibi olan merak ettim karın bölgem falan resmen kuruluktan dökülecek gibi olmuş
Aynen benimde öyle özellikle el bileklerim çok kötü şu an. Kremlerde çok kimyasal var bebeğe zarar verir belki diye kullanmıyordum şimdi internetten eczacı bir kadının yaptığı bitkisel kremlerden sipariş ettim inşaAllah işe yarar

Benimde çok geniz akıntım var bir de hapşırık böyle devam ederse doktora gidicem grip gibiydim bi tüm limon yedim biraz geçti
Ben aylardır böyleyim neredeyse grip falan olsa geçerdi diye düşünüyorum, doktora da gitmeyi hiç istemiyorum ya zaten en fazla ilaç verir prospektüsü okuyunca kullanmaktan vazgeçerim muhtemelen ilacı. Limonu deneyeyim bi belki geçer benimki de

Aynen efsane gibi sağlıklı olsunlarda minnoşlarÇok teşekkür ederim canım Senin içinde inşallah
Bizde kizlarimin saclarini sadece 1 kere kazidik buyuk kizimin saclari belinden asagisina kdr uzadi:) ve gür. Bilmiyorum kesmeklemi alakali

Karantinadayız ne yapalım halsizlikten yazamıyorum valla, oğlumda annemlerde zaten, eşimle öyle oturuyoruz
Anne yüreği işte dayanamamis almış üzme strese sokma kendini benim dayimin eşi hastanede çalışıyordu Corona ya yakalandı ve Mart ayında ilk çıktığı zamanlarda yakalandi ama çok şükür iki yaşındaki çocuğuna ve eşine bulaşmadi Allah in izniyle sizin minnosada gecmemistir içinizi ferah tutmaya çalışın eminim zordur ama olabildiğince meyve tüketmeye çalışın bi an once atlatersiniz insallah bu arada esinizde mi çok halsizlesti acaba bazı insanlar ayakta atlatabiliyor ya inşallah eşiniz hafif geçiriyor dur en azından size yardımcı olur

Bizde kizlarimin saclarini sadece 1 kere kazidik buyuk kizimin saclari belinden asagisina kdr uzadi:) ve gür. Bilmiyorum kesmeklemi alakali
Ben hiç kazımadım bebekken kazısak olurdu aslında kısa kestirdim küt kakül mantar kesim iki üç defa uzayınca zayıflıyor yine bu sefer daha gür gibi ama Maşallah size ya

Yaa canım çok teşekkür ederim güzel duaların için Allah razı olsun
Eşim de halsiz biraz ama psikolojik olabilir belki yani inşallah öyledir

Merhaba guzel anne adaylari Bende 4 yasimdaki kizimla ugrasiyorum malesef biraz hasta gibi oksuruk kusma var ara ara.. bakalim doktorumuz ne dicek.. belcikada okullar hala acik.... gonder bi dert gonderme bi dert dil yönünden
Aman boşver gönderme, sağlıklı olsun yeter kuzucuk çok geçmiş olsun miniğe

hangi site hangi krem söyleyebilir misiniz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…