2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben de sürekli oluyorum burnum hep tıkalı beni şiddetli hapşırık rahatsız ediyor bu yüzden gideyim dedim belki bi çözümü vardır zarar vermeyen. limonlu sıcak suda iyi geliyor geçmiş olsun canım

Merhaba guzel anne adaylari Bende 4 yasimdaki kizimla ugrasiyorum malesef biraz hasta gibi oksuruk kusma var ara ara.. bakalim doktorumuz ne dicek.. belcikada okullar hala acik.... gonder bi dert gonderme bi dert dil yönünden
İmkanın var Bİ yıl gönderme telafi edersizniz bizimkide 4.5 yaşında sımdı ara ratılden sonra gondermıycem

Sizin kaç cıktı şekeriniz korktum şimdi hiç bir şey yiyemem ben
Benim yokluğum bazen 200 bazen 170 buluyordu ama acligim normal 86 danbyukari çıkmıyor tokluk sekeri yediklerimize bağlı bende ilk korktum ama şimdi dengeliyorum yediklerimle gebelikte yükselebiliyormuş dr un diyet falan önermedi mi

Ben mart ayinda bilmeden gecirdim. Bir gece cok ateslendim hemen akabininde koku ve tat duygum kayboldu. Hergun kahvaltidan sonra c vitamini tukettim suda eritilenlerde aksam da normal meyvemi yedim. Ihlamurlu ayvali caylar yaptim. Onun disinda ilac kullanmadim. 15 gu sonra da koku ve tat duygum geldi. Ins sen de hemen atlatirsin

Aynen acı biber falan agzına acı gelmesin diye salçayı da görünce kan falan sanıp korkar diye bu yöntem daha mantıklı geldi valla ve başarılı da oldu yani.
Hiç duymamıştım bu yöntemi nasıl sürdünüz ben de kalem hariç hiç bir makyaj malzemesi yok gerçi ama

hangi site hangi krem söyleyebilir misiniz acaba ?
Bu siteden aldım, aynı safa kremini aldım o daha etkiliymiş diye duydum normal nemlendirici kremleri de var herkes çok memnun

Ben de sürekli oluyorum burnum hep tıkalı beni şiddetli hapşırık rahatsız ediyor bu yüzden gideyim dedim belki bi çözümü vardır zarar vermeyen. limonlu sıcak suda iyi geliyor geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun

Yok cnm tekrarlayıp ona gore önlem alalim dedi

Kizlar bir sorum olucak. Ben hamilelige dair hiçbisey hissetmiyorum acaba hersey yolundami. Randevum haftaya sali.

Hiç duymamıştım bu yöntemi nasıl sürdünüz ben de kalem hariç hiç bir makyaj malzemesi yok gerçi ama
Bende Kars lı Bi arkadasım dan duydum:) bende hiç bilmiyordum. Göğüs ucuna değil hemen yanına sürdüm. Zaten siyah Bi görüntü hoş olmayinca çocuk da ayni şekilde hoşlanmadi ve istemedi. Öyle zaten çok sürmeye de gerek yok. Az bişey sürünce yeterli.

İnşallah çok teşekkür ederim

Kizlar bir sorum olucak. Ben hamilelige dair hiçbisey hissetmiyorum acaba hersey yolundami. Randevum haftaya sali.
Bende bugün dr sordum onu herşey yolunda konforlu hamilelik geçiriyorsun şanslısın dedi benim annemde böyleymiş genetik olabilir dedi dr

Kızlar bende kontrolden geldim çok şükür bebişim büyümüş 3 buçuk cm olmuş haftası artık adetime uyumla 10+3 olmuşuz tahlillerim güzel çıkmış mantar için travazol verdi progestana devam etme kanamam tehliken yok dedi herşey güzel dedi çok şükür 12 hafta çağırdı 2 li test için bakalım inşallah böyle devam eder

Ben de 6 da doktora gidecegim. Nift testi icin gerekli gelisimler var mi ona bakilcak eger hersey yolunda ise bu hafta testi yaptiracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…