2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Boğalar evet işleri güçleri yemek 98 aldım diye ağlayan çocuk benim çocuğum olacak

İlk defa biz ikizler burçlarından iyi bahseden birini gördüm

Neyse ki iyi örneklerde varmış bununla teselli olalım.

Boğalar evet işleri güçleri yemek 98 aldım diye ağlayan çocuk benim çocuğum olacak
Yaa o zaman benim çocuğum da senin çocuğuna ağlarken dik dik bakan çocuk olacak çünkü benim çocuğum 60 aldığına seviniyordur:))

Ay bende de var geniz akıntısı cok kötü

Merhaba guzel anne adaylari Bende 4 yasimdaki kizimla ugrasiyorum malesef biraz hasta gibi oksuruk kusma var ara ara.. bakalim doktorumuz ne dicek.. belcikada okullar hala acik.... gonder bi dert gonderme bi dert dil yönünden
Çok geçmiş olsun
Kizlar bir sorum olucak. Ben hamilelige dair hiçbisey hissetmiyorum acaba hersey yolundami. Randevum haftaya sali.
Kendimi zor tutuyorum özele gitmemek için,çok merak ediyorum bebeğimi...
Maşallah ay benim günümde bir an evvel gelsin artık yaaaa

Kınamayın dostlar bişi söylicem herşey bitti bunu mu dert ettin diyebilirsiniz bebeklerimizin ikizler burcu olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben hiç anlaşamam da
Oğlum yay burcu çok enerjik hareketli insanlarla iletişim halinde olmayı seviyor ama beni cok yoruyor sürekli bi yerlere tırmanma çabasında gorumcemin oğlu insanlari pek sevmez kendi halinde ikizler burcu oglumdan büyük olmasına rağmen koltuğa bile tirmanmayi bilmiyor sürekli kendi kendine oynuyor koltuğa merdivene tv ünitesine tirmanmayi bizimkinden ogrendi o derece uslu bir çocuk bu yüzden ona benzesin diye dua ediyorum sadece benim oğlum nerdeyse hiç ağlamaz o çok çok ağlar bu konuda biraz korkuyorum

Benim kardeşimde yay burcu düşer kafası yarılırdı ağlamazdı ama çok yaramazdı. Birde yaylar umursamaz, gamsız ve pek zora gelemeyen insanlar oluyorlar. Ağlayan mızmız çocuğa bende tahammül edemiyorum ama her burçtan çocuk ağlıyor o karakter sanırım.

Bugün kontrolüm vardı ense kalınlığı burun kemiği ölçüsü normal çıktı kan verdim haftaya çıkacak ikili test bitmiş oldu cinsiyet tahmini istedim yüzde 60 erkek dedi ikinci oğlum geliyor nasipse çok kız istemiştim ama nasip değilmiş sağlıklı olsun da evlat evlattır rabbim hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…