2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hayırlı olsun bebeğiniz bulantı ve geniz akıntısı ben de de çok vardı zofer ve serum kullandım ama çokta etki etmedi 12. Haftaya girince azaldı bulantı ama geniz akıntısı devam ediyor sizinde Bi kaç haftaya geçer umarım

Sagol canim benim insAllah hafifler bulanti insan bazen hic birsey yiyemeyince agliyor bile hersey kokuyor inan esime bile hic yaklasmiyorum tripden tribe giriyorum kokuyor heryer diye evdekiler guluyor ben agliyorum

Sagol canim benim insAllah hafifler bulanti insan bazen hic birsey yiyemeyince agliyor bile hersey kokuyor inan esime bile hic yaklasmiyorum tripden tribe giriyorum kokuyor heryer diye evdekiler guluyor ben agliyorum
Bunu yaşamayan anlayamaz koku tiksinti bulantı üçü birleşince hayat çekilmez oluyor çok değişik bişey Vala benim evi yakasım geliyordu o derece hala da geçmiş değil koku hassasiyeti ama bulantı azaldı çok şükür benimde çok ağlamışlığım isyan etmişliğim var ama sabret öyle böyle geçiyor

Aynen canim ya cekmeyen asla anlamaz evde disarisida kokuyor evi yaksak disaridan kacamayiz bebekleri kucagimiza aldigimizda unutacagiz insAllah bu zor sureci

Su an icin hersey yolunda cnm . Bir sorun yok hersey cok iyi dedi doktor. Kiz mi erkek mi bilmiyorum ama masallahi vardi yatmis guzelcene kollarini hareket ettiriyor parmaklari falan gorundu.

Kardeşini birazcık kıskanabilir doğunca dikkat et
Doğunca kıskanır mı bilmiyorumda sen ağır kaldırma bebeğine bişey olmasın diyo büyüklerin aklı gibi Okula gitmek istemiyo artık kardeşim var arkadaşım oldu diye bana su getiriyor kardeşim susuz kalmasın diye bi sağlıkla gelsinlerde inşallah

Canım hayırlı olsun çok k sevindim aklıma geldin özellikle girdim baktım sana. Ya günlerimiz aynı canım bende cuma günü 9+5 dün bugün aynıyız yanı benimde belirtim Yok hemde hiç birşey yok biraz fazlaca yorgun oluyorum yemek falan yaptığımda başka bişey Yok yani çok şükür

Cinsiyeti bellimi canim seninkinin
Benimde oğlum. Var bununda oğlan hissediyorum

Galiba herkes yavas yavas cinsiyeti merak etmeye basladi :) bende cok merak ediyorum nasip bakalim

Yaaa maşaAllah Allah daim etsin bu minnoşluğunu

Denicem bakalim gündüz pek emmiyo ama bakalim ne yapacak

Bebeğiniz hangi tarafda bulantınız felan varmı bende çok merak ediyorum salı 2li tarama için gidecem ama devlet hastanesi söyler mi bilmiyorum sizin ki özelmiydi

Kizlar aksam ve gece bulantı cekiyormusunuz ben sabah ve geceleri cok kötüyüm sanırım 10 haftalikta beta en yüksek sevitede ondan böyle:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…