2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ya değişiklik iyidir erkek olsa da olur ama kızımla yaşları 20 ay oluxak o yüzden kız çok istiyorum daha iyi anlaşırlar
Aynı yaşlarda iki kız kardeş hep yarış halinde olurlar ama hep birbirini kıskanma ben daha üstünüm falan gibi annemle teyzemden biliyorum annem dayımla daha iyi anlaşır

ya değişiklik iyidir erkek olsa da olur ama kızımla yaşları 20 ay oluxak o yüzden kız çok istiyorum daha iyi anlaşırlar
Aha benden bitane daha ben de kız olursa arkadaş olurlar diyordum erkek gibi dedi doktor değişmezse bakalım

Reactions: H E
Aynı yaşlarda iki kız kardeş hep yarış halinde olurlar ama hep birbirini kıskanma ben daha üstünüm falan gibi annemle teyzemden biliyorum annem dayımla daha iyi anlaşır
Benımde ablaları arası 15 ay çok iyi anlaşırlar
bunlar tabi hep zmaan geçsin konuşalım diye .
sağlıklı sıhhatli olsunlarda hepsi kabulümüz

Aha benden bitane daha ben de kız olursa arkadaş olurlar diyordum erkek gibi dedi doktor değişmezse bakalım
Aa sana tahmin gelmiş ama doğal sen benden öndesin :)
Sağlıkla gelsinler inşallahhhh

Yok kız evlat istemek çok güzel bence Eskiden erkek diye diretenleri görünce Önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda

Senin erkek olursa ne güzel futbol oynamak için seni çağırmayacak artık düşünsene kardeş kardeş oynarlar

Benımde ablaları arası 15 ay çok iyi anlaşırlar
bunlar tabi hep zmaan geçsin konuşalım diye .
sağlıklı sıhhatli olsunlarda hepsi kabulümüz
Tabi canım eğlencesine, sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…