2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kızlar ,
Salı günü doktora gittik herşey yolundaki şülür :)
Kocaman olmus benım bebek . Burnu falan aynı kızım gibi Burnun kemiği oluşmuş . Ense kalınlığı normla dedi..
Cinsiyet için erken dedi maalesef :)
Artık eşim askerden gelince öğrenicez. Aşağıya ekledim minik kurbağayı

Eklentiler

• 228168F0-BAC0-4A09-8F6F-676D16F2423E.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 87
Oy maşallah sağlıkla gelsin Cinsiyet tahmini yapanlar var ama senin bebiş mi göstermedi acaba yoksa doktor mu emin olmak istedi

Reactions: H E
Canım gözün Aydın çok sevindim İnşallah 12. Haftada da güzel haberler alırsın. Bizim 4 hafta geçmiyor ya 15 günde gitmek çok iyi 2 hafta kaldı geri sayım yapıyorum 12. Hafta için

Oy maşallah sağlıkla gelsin Cinsiyet tahmini yapanlar var ama senin bebiş mi göstermedi acaba yoksa doktor mu emin olmak istedi
Aslında bi fikri vardı ama söylemek istemedi bende ısrar etmedim emin olsun kızımda 12+5 te %100 demişti..
Şuan 11+0 da gittim ondan belkide bişey dmek istemedi :)

Canım gözün Aydın çok sevindim İnşallah 12. Haftada da güzel haberler alırsın. Bizim 4 hafta geçmiyor ya 15 günde gitmek çok iyi 2 hafta kaldı geri sayım yapıyorum 12. Hafta için
Benimde 1/12 randevum.. sabirsizlikla bekliyorum.. hersey yolundami degilmi diyede korku var icimde malesef diyer kayiplarimdan dolayi Insallah yolundadir herseyyyyy

Maşallah

Reactions: H E
Aslında bi fikri vardı ama söylemek istemedi bende ısrar etmedim emin olsun kızımda 12+5 te %100 demişti..
Şuan 11+0 da gittim ondan belkide bişey dmek istemedi :)
Ben olsam zorla söyletirim söylemezse yakasına yapışırım valla

Aynen ya bencede 1 ay beklemek çok zor
Benimde 1/12 randevum.. sabirsizlikla bekliyorum.. hersey yolundami degilmi diyede korku var icimde malesef diyer kayiplarimdan dolayi Insallah yolundadir herseyyyyy
Benimde bir kaybim var aynı korkuyu bende yaşıyorum,Rabbim korktugumuzdan emin kılsın

O da hayal kırıklığı yaa
En korktuğum şey kız beklerken erkek doğurmak
bende çok korkuyorum beni yanlış anlamayın arkadaslar ama kız dogurmak neden bu kadar zor ya benimde içime doguyo kesin gene erkek dogacak kimle konussam kiz istiyo erkek oluyo bu durumda dunya uzerinde kadın nüfusu nasıl fazla oluyor anlamıyorum

Erkek gibi sanki cnm saglikla dogsunda insallah :)

İnşallah bizim ezberleri bozacak ve kız olacak tüm gücümle inanıyorum

O da hayal kırıklığı yaa
En korktuğum şey kız beklerken erkek doğurmak
ya değişiklik iyidir erkek olsa da olur ama kızımla yaşları 20 ay oluxak o yüzden kız çok istiyorum daha iyi anlaşırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…