2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Masallah ya bi an bakinca kiz bebek gordum sanki

Reactions: H E
Ah benım kızda ama şu aralar bana bi düştü gelip öpüyor flaan oracıkta ölxeğim geliyo
Babası kadar düşkün olsa kalpten giderim sanırım
İşte şimdi bunu hep yapan bir erkek çocuğu düşün böyle tatlış tatlış

Benim ogluşumda 22 mayıs dogumlu❤ 8 yasinda. Coook inatçı tipik ikizler. Zor karakter vesselam.
Kızlar sorumu görmediniz aşırı gaz sorunu yaşıyorum sizde de oluyor mu
Oluyor tabi ya olmadigi zaman yok gibi. Kiyafetlerime giremiyorum siskinlikten

Gel sana bi sarılcam

Aaaa bu kadar ağır bi laf olamaz . Kızım zaten baba kopyası bari bu bana benzesin . 9 Ay taşı doğur taşıyıcı anne giibi dolaş yanlarında
Biz üçümüz birbirimizin kopyası gibiyiz şimdi mavi gözlü,siyah saçlı bir kadın bir erkek bir de çocuk düşün işte biz o üçlüyüz

Gel sana bi sarılcam

Aaaa bu kadar ağır bi laf olamaz . Kızım zaten baba kopyası bari bu bana benzesin . 9 Ay taşı doğur taşıyıcı anne giibi dolaş yanlarında
Sonradan yorumlara bakinca herkes erkek demis oncelikle saglikli olsun tabi ama ben de bugun doktora gittim benim ki gerinmis kollar yukarda erkege benzettim. Eger erkek ise keyfine duskun erkek olcak yatisindan belli.

Yok kız evlat istemek çok güzel bence Eskiden erkek diye diretenleri görünce Önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda
Kesinlikle en önemlisi sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olmaları yoksa kız erkek işin şakası hepsi canımizin parcasi Aman yinede inşallah sağlıklı bir kizdir karnimdaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…