2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Siz onu birde 2-3 kızı olanlara sorun erkek diye yanıp tutuşuyorlar ama her ortamda söyleyemiyorlar. Doktor cinsiyeti kız deyince inanmayan bile var.

Ay bu ne herkes gri lacivert, mavi, yeşil gözlü bi ben miyim dümdüz kahverengi olan tipik yurdum insanı

Bebeğiniz hangi tarafda bulantınız felan varmı bende çok merak ediyorum salı 2li tarama için gidecem ama devlet hastanesi söyler mi bilmiyorum sizin ki özelmiydi
Bulantım çoktu bebeğim solda ama inan bu belirtilerin hiçbiri cinsiyete alakalı değil çünkü oğlumda çok farklıydı hamileliğin daha rahattı bunda çok zor geçiyor ama bu da erkek gibi dedi doktorum iki haftaya kesinleşir dedi ama doktorum aynı tanıyorum görmese söylemezdim yine de Bi umut yanlış görmüş olabilir diye bekliyorum

Kizlar aksam ve gece bulantı cekiyormusunuz ben sabah ve geceleri cok kötüyüm sanırım 10 haftalikta beta en yüksek sevitede ondan böyle:/

çook akşamları daha kötü oluyorum akşam yemeği işkence. Aç uyuyorum genelde. Ben de 10+4 üm şu an. Sanki sabah bulantıları hafifledi ama gece başladı.
Kızlar benim gibi aşırı gaz sorunu yaşayan varmı mübarek gazman gibiyim afedersiniz bu akşam hem alttan hem üstten
Eveeeet. Ben normalde öyle gazım olmaz midem pek sorunlu değildir. Allahım ağzıma ne sürsem yarıyor.
Aynı yaşlarda iki kız kardeş hep yarış halinde olurlar ama hep birbirini kıskanma ben daha üstünüm falan gibi annemle teyzemden biliyorum annem dayımla daha iyi anlaşır
Ya hayır çok iyi anlaşırlar. 2 kız kardeş candır. Benim teyzemin kızları öyleydi araları 2 yaştan azdı. 25 yaşlarındalar şimdi. Maşallah bir de uyumlu uslu kızlar. Bugüne kadar teyzem bir bağırışlarını duymamıştır. Bir de birbirlerinin arkadaşlarıyla arkadaşlar gezmeye tozmaya hep beraber çıkarlar. Çok özeniyorum ben.

peki bu fetal dna 35 yaş üstüne mi öneriliyor. Ben de 32 yaş ilk gebelik. Doktorum bahsetmedi hiç. Ne gibi hastalıkları teşhis ediyor faydası ne acaba?

Kizlar aksam ve gece bulantı cekiyormusunuz ben sabah ve geceleri cok kötüyüm sanırım 10 haftalikta beta en yüksek sevitede ondan böyle:/
Ben geceleriii bulanti kusmadan maaf oluyorum doktor folik asitimi degistirdi zencefillli (premesis plus) bisey aldirdi snki braz daha iyi gibi ama bilemiyorum gunu gunune tutmuyor

Fetal dna ikili testi falan riskli olanlara da öneriliyor. Bildigim kadariyla down sendromu ve trizomi 13 dü galiba bu ikisini tespit etmek için sadece kullaniliyor.

Günaydın herkese bugün 11 haftalık olduk biz 30 kasıma ikili test için randevu aldım 12+3 olacağız gittiğimizde yeterli büyüklükte olur inşallah

Günaydın herkese bugün 11 haftalık olduk biz 30 kasıma ikili test için randevu aldım 12+3 olacağız gittiğimizde yeterli büyüklükte olur inşallah
Bende 10 aralıkta gideceğim. Benimde 12+3 oluyor. En ideal zamanlar oluyormuş..

Bitanem bebegi ya da herhangi bir rahatsizlik hissediyomusun? Ben bisey hissetmiyorumda ondan merak ettim sordum.

Reactions: H E
Kızlar merhaba sağlık ocağında size gebelik için aşı vs yaptıran oldu mu ben haber vermedim aile hekimliği ndeki ebe ye henüz

Bitanem bebegi ya da herhangi bir rahatsizlik hissediyomusun? Ben bisey hissetmiyorumda ondan merak ettim sordum.
Bebeği daha hissedendeyiz canım ben ilk gebeliğimde 15+5 te hissettim . Bunda da 14-15 civarı hissedilir sanırım , eğer sende de fazla kilo yoksa aynı olabılır eğer ilk gebeliğinde 20, haftaları bile bulanıktır,
Tek rahatsızlığım bulantılarım bide çarpıntılarım onlar çok normalmiş herşey yolunda çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…