2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bizde mavi gözlü. Sarışın eşim bnde kumral yesilgizlu oğlumda tam ortaya karışık gözler gri rengi
Oyy gri gözler de pek yakışıklı olur şimdi
Bizim gözler eşimle benim gök mavisi oğlumun ki lacivert gibi bide simsiyah saçlarımız var boyanmış gibi,hatta eşimle beni görenler siz kardeş misiniz diyorlardı çocuk olmadan önce şimdi çocuğu görünce anlıyorlar ama şoka ugruyorlar bu seferde

Ayyy maşallah gözümde canladiriyorum cokk güzel lacivert gozlerr

Neden nift testi yaptiriyorsunuz?
Bugun doktor randevum vardi. Nifty testi degilmis dedigi daha kapsamli olan fetal dna yaptircam. 5 gunde sonuclari cikiyor kapsamli tarama gibi dusu yuzde 99 kesin sonuc veriyor. Ben istedim 37 yasindayim ilk gebeligim bu nedenle tum detaylara bakilmasini istedim doktorum da bunu uygun gordu.

Ben de geniz akıntısı 6. Haftamdan beri var hatta konu bile acmıstım ayrıca mide yanması ve bogaz acısıyla ugrasıyorum, doktorum nexium başlattı bana boğaz reflüsü olmusum mide asidimin yukarı cıkmasından faranjit ötesi bir hale gelmis boğazım her gün boğaz acısı düşün, berbat ötesi... biraz hafifledi ama asla tam gecmedi büyük sıkıntı anlayacağın.

Ne güldüm ya
Ben hissediyorum bu bu sefer kız seninki
İnşallah iki hafta sonra anlayacağız günler geçmiyor,senin oğlunda sana çok düşkün olacak eşinden intikamını alırsın kızın ona düşkünse oğlun da sana düşkün olur

İnşallah iki hafta sonra anlayacağız günler geçmiyor,senin oğlunda sana çok düşkün olacak eşinden intikamını alırsın kızın ona düşkünse oğlun da sana düşkün olur
İnşallah canım gittiğinde öğrenirsiniz umarım ya ben daha bi iki haftaya anca kesinleşir gibi niyeyse öyle bi elektrik aldım doktordan

İnşallah canım gittiğinde öğrenirsiniz umarım ya ben daha bi iki haftaya anca kesinleşir gibi niyeyse öyle bi elektrik aldım doktordan
Tahmin doğru olursa da süper olur yanlız senden iyi oğlan anası olur hissediyorum

Kocam da oglum bana düşkün diye sırf kendine yandaş olmasi icin kiz istiyor bende tatlis tokalar alirim tütü etekler giydirir gezeriz büyüyünce de beraber anali kızlı alışverişe cikariz diye içimdeki ses kiz diyor

Aaa merhaba ben
Oğlumla birbirimize aşığız resmen eşim de hep beni dışlıyorsunuz ya pabucum dama atılıyor diyor ama ben kızımı da bana düşkün yapacağım

Onlar oyle hayalededursunlar simdiden işlemek lazim doğunca en cok anneni seveceksin diye
Annen seni çok seviyor sende en çok onu seveceksin diye karnıma fısıldamaya başlayayım ben en iyisi
Ben öyle sevecen bir anneyim ki kız da bana düşkün olacak

Annen seni çok seviyor sende en çok onu seveceksin diye karnıma fısıldamaya başlayayım ben en iyisi
Ben öyle sevecen bir anneyim ki kız da bana düşkün olacak
Kesinlikle olmasi gereken boyle ama bi taraftan da aaa babası kızın seni istiyor bende uyumuyor seninle oynamak istiyor fln diyip birazda bakımını babaya mi postalasam diyede içimden gecmiyor degil

Kesinlikle olmasi gereken boyle ama bi taraftan da aaa babası kızın seni istiyor bende uyumuyor seninle oynamak istiyor fln diyip birazda bakımını babaya mi postalasam diyede içimden gecmiyor degil
Aaa evet oğlum uyku sorunu olan bir bebekti çoğunlukla ben uyuturdum, eşim uyutamıyordu hiç beni istiyordu hep,o zaman inşallah ona düşkün olur

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede geçer de tadını çıkartırız hamileliğin

Sağol canım bende aynıyım çabuk yoruluyorum birde aşırı uykum geliyor şükür başkada sıkıntım yok sen ne zaman gideceksin dr tekrardan 12. Haftanda mi

Maşallah canım benimkine dr henüź fasulye dedi herhalde bebiş ona küstü hiç kipirdamadi gerci dr uyuyor şuan dedi

Reactions: H E
Canım gözün Aydın çok sevindim İnşallah 12. Haftada da güzel haberler alırsın. Bizim 4 hafta geçmiyor ya 15 günde gitmek çok iyi 2 hafta kaldı geri sayım yapıyorum 12. Hafta için
Dogru valla geri sayımdada zaman geçmek bilmiyor ıyiki bana 2 haftada bir randevu veriyor ayda 1 dese meraktan çatlarım herhalde dr biliyor panik pimpirikli oldugumu ama hep 4 20 ye veriyor asistanı randevuyu dr benimle sohbet ederken asistan kağıdı yazıp veriyor direk

Kızlar benim gibi aşırı gaz sorunu yaşayan varmı mübarek gazman gibiyim afedersiniz bu akşam hem alttan hem üstten
Bende öyleyim canım özellikle akşam ve geceleri eşimden utanıyorum artık ama tutamiyorumda arkadaş normaldede gazliydim ama gebelikte daha çok arttı eşimde maden suyu alalım diyor ama o daha çok gaz yapar bende

Şimdi erkekler anneye düşkün oluyor ondan sanırım biraz benim kız çok babacı
Kızlar genelde babacı sanırım bende köyleymişim gece şu isteyince annemden almazmışım babam versin diye ağlarmışım hepte babamla oynardım arkadaşım gibiydi halada öyleyiz saatlerce konuşuruz dertlesiriz oğlum olsa senin gibi olamaz ıyiki kızım olmuşsun der hep zaten tek çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…