Evet ben de duymuştum yaptırsam mi diye düşünüyorum ama ikiliden sorun çıkarsa mi yapsak diye düşünmüştüm. İnşallah iyi haberleri alırsınız en kısa sürede. Cinsiyet de belli oluyormuş o testlerin bazılarında.
Merhaba sevgili anneler... Benim kesem yavaş gelişiyor ama şu an 6 haftalık gebeyim. Düşük riskim de var. Bugün sabahtan beri silince peçeteye gelen çok hafif kahverengi lekelenmem var. Çoğu yerde normal olduğunu okudum ama endişeleniyorum. Doktora mı görünsem? Korkmalı mıyım sizce
Bende dun aksam lekelenmem oldu kahvrengi ve bugun doktora gittim allah sukur iyimis bebegim ve progestron verdi yan etkileri varmis sizde yan etkisi oluyor mu
Sağlık ocağı tetanoz ve istenirse kan testlerini yapıyor .
ve hamilelik sürecinde 3-4 kere falan çağırıyorlar veya telefonla arayıp kilo kontrolü yapıyorlar .
bende henüz kayıt açmadım sırf hemşireden hoşlanmadığım için
Kizlarrr. Yediğiniz ictiniginiz şeylerde bazılarında tiksinme oldumu önceden çok sevdiğiniz ama şimdi görmek istemediğiniz yiyecek içecekler varmi ben koladan sarimsakdan çikolatadan bide mangal dan çok tiksiniyorum
Kizlarrr. Yediğiniz ictiniginiz şeylerde bazılarında tiksinme oldumu önceden çok sevdiğiniz ama şimdi görmek istemediğiniz yiyecek içecekler varmi ben koladan sarimsakdan çikolatadan bide mangal dan çok tiksiniyorum
Bende dun aksam lekelenmem oldu kahvrengi ve bugun doktora gittim allah sukur iyimis bebegim ve progestron verdi yan etkileri varmis sizde yan etkisi oluyor mu
İlk doktorum bana hap olarak vermişti ve yan etkileri oluyordu. Baş dönmesi, uyku hâli oluyordu fazlasıyla. İkinci doktor fitil olarak kullanmamı önerdi. Fitil olarak kullandığımdan beri yan etkisi olmadı.
Bir ben herşeyi yiyorum herhalde
İlk gebeliğim de tek lokma yemezdim hele et falan kokusunu alınca bile kusardım,suyu bile öğürerek içiyordum
Bu bebekte onun intikamını alıyorum herhalde, bütün dünyayı yemeye başladım