2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet 10 gune kadar sonuc cikiyor yuzde 99 kesin sonuc dedi doktorum. Yasim 37 ve ilk gebelik acikcasi biraz insan strese giriyor

Ay bu ne herkes gri lacivert, mavi, yeşil gözlü bi ben miyim dümdüz kahverengi olan tipik yurdum insanı
Yok kız benim annem de babam da kahverengi gözlü,anneannemin boncuk boncuk gözleri var ona benzemişim ben

Yine de görünmelisin progestan verir dinlenirsin

Kullanamıyorum ve başıma çok ağrı yapiyoda zararı olur mu ki kullanmamamın diye
Banada bi marka aşırı mide bulantısı yapıyordu onu kullanmıyorum başka aldım. Yani size iyi gelmediyse değiştirin fakat muhakkak kullanın.

Ben de hâlâ gitmedim sağlık ocağına, hem doktora hem sağlık ocağına gitmek biraz saçma değil mi ya?
Sağlık ocağı tetanoz ve istenirse kan testlerini yapıyor .
ve hamilelik sürecinde 3-4 kere falan çağırıyorlar veya telefonla arayıp kilo kontrolü yapıyorlar .
bende henüz kayıt açmadım sırf hemşireden hoşlanmadığım için

Kizlarrr. Yediğiniz ictiniginiz şeylerde bazılarında tiksinme oldumu önceden çok sevdiğiniz ama şimdi görmek istemediğiniz yiyecek içecekler varmi ben koladan sarimsakdan çikolatadan bide mangal dan çok tiksiniyorum

Bende de var herşeyden tiksiniyorum

Bu gebeliğimde olmadı. Kızımda köfteden tiksinmiştim hala çok istemek yemem

Bende dun aksam lekelenmem oldu kahvrengi ve bugun doktora gittim allah sukur iyimis bebegim ve progestron verdi yan etkileri varmis sizde yan etkisi oluyor mu
İlk doktorum bana hap olarak vermişti ve yan etkileri oluyordu. Baş dönmesi, uyku hâli oluyordu fazlasıyla. İkinci doktor fitil olarak kullanmamı önerdi. Fitil olarak kullandığımdan beri yan etkisi olmadı.

Benimde önceden deli gibi sevdiğim şeyleri yiyemiyorum tavuk et bunların başında düşününce bile iyy oluyorum

Bir ben herşeyi yiyorum herhalde
İlk gebeliğim de tek lokma yemezdim hele et falan kokusunu alınca bile kusardım,suyu bile öğürerek içiyordum
Bu bebekte onun intikamını alıyorum herhalde, bütün dünyayı yemeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…