2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba hanımlar 2 gündür giremedim o kadar sinirliyim ki dün kv bize geldi cümbür cemaat sokağa çıkma yasağını kesinlikle dinlemiyorlar gece gizlice evlerine gittiler şeytan dürttü resmen şikayet et diye

Maşallah darısı başıma bende dayanamadım 2de özele gidicem

Bizim inşallah 8yaş 3 ay olacak,yaşadığım dış gebeliklerden dolayı ara açıldı
Siz tam rahat edecekken tekrar başa dönmüşsünüz gerçi büyük okula gider sizde bebekle ilgilenirsiniz.

İlk trimester bitene kadar haftada bir kez,ikinci trimestere geçince haftada üç kez olabilir dedi bu arada
Doktorum cinsel ilişki yaşayabilirsiniz dedi 1 kere oldu benim de hormonlar çoştu ama eşim benden sanki uzaklaştı ya da benim kuruntularım bişey olur diyip duruyor sinir oluyorum ama ah o rüyalar

Tünaydın hanımlar
Yeni uyandım uyumaktan gözlerim şişti vallahi, aslında sabaha alarm kurmuştum alarmı kapatmak için bile uyanmamışım eşim kapatmış o kadar ağır uyuyormuşum bide bir sürü rüya gördüm saçma sapan

Merhaba kızlar yine sorum varr corona çıkan hamileler için kan pıhtılaşmasından dolayı kan sulandırıcı iğne mi yapılıyormuş? bilgisi olan cevap verebilir mi ya ??

Doktorum cinsel ilişki yaşayabilirsiniz dedi 1 kere oldu benim de hormonlar çoştu ama eşim benden sanki uzaklaştı ya da benim kuruntularım bişey olur diyip duruyor sinir oluyorum ama ah o rüyalar
Erkekler böyle oluyor bir sinir yahu biz sakınca görmemişisiz ne duyar kasıyorsun yani

Progestan verdi yine cnm ankara cok soguk sıkı giyin diyor
Bende mahallemdeki özel hastaneye gittim diyetisyen randevum vardı dedim gelmişken burdaki kadın dogumcumada gideyim bel ağrısı söylerim magnezyum potasyum tahlili istedi saglikocaginda yaptircam onlar düşükse bel agrin olur dedi bebisede baktı viranda hareket etti sonra gene uyudu ama çok şükür hareketini gördüm gayet sağlıklı bebeğin dedi artık 4 ünde diyer dr uma gidicem

Merhaba kızlar yine sorum varr corona çıkan hamileler için kan pıhtılaşmasından dolayı kan sulandırıcı iğne mi yapılıyormuş? bilgisi olan cevap verebilir mi ya ??
Tavsiye etmişler isteğe bağlı ama yaptırmak lazım

Evet ya inatçı,kendi bildiğini okuyan biriydim, oğlum doğdu bir uysallaştım gerçi hala insanı çileden çıkarabiliyorum ama o inatçılık geçmedi

Gunaydin kizlar hastahaneden döndüm cok şükür hersey yolunda bebis büyümüş insana benziyor artik :) progestana devam 27 kasim da 2 li tarama icin gidiyorum
2li tarama 11 ile 13 haftalar arasında yapılması gerekiyo diye biliyorum neden bgun yapmadılar benim de yarın randevum var doktor 2li tarama için gel demişti

Bizimkilerin arasında 26 ay olacak ben güzel olacağını düşünüyorum güzel düşünün sizde

Kizlar deliricem hiçbir belirtim yok. Hamile degilim sanki kafayi yicem. Yarin randevum var iyiki yoksa bugun cikar giderdim doktora. Benim gibi olan var mi acaba ??

Kizlar deliricem hiçbir belirtim yok. Hamile degilim sanki kafayi yicem. Yarin randevum var iyiki yoksa bugun cikar giderdim doktora. Benim gibi olan var mi acaba ??
Hamileliğinin tadını çıkar bir sorun yoktur biz o kadar ağrı sızı içinde mutlu muyuz sanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…