2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar gebeliği sağlık ocağına bildirdiniz değil mi
Evet kayıt açtılar ama kendileri aradılar,4 Aralık'ta tetanoz olacağım hatta, aslında bu haftanın sonunda olacaktım ama karantina işte

30 ay olacak aslında ben dört beş yaş araligi istiyordum ama plansız bi gebelik oldu biraz korkuyorum açıkçası aradaki yaş farkindan ama nasip sağlıkla gelsin buyusunler inşallah
Yaaaa benim de tam 31 ay olacak araları oğlum çok ama çok hareketli Bi çocuk bana da çok düşkün nasıl olacak nolcak çok merak ediyorum ve endişeleniyorum özellikle doğum zamanı onu bırakcam nasıl uyur napar gece uyanınca beni görmeyince hep bunları düşünüyorum zor valla

Evet cnm zubeydeye gidiyorum hic kalabalik degil hemen isimi halledip cikiyorum sen hangi sehirdesin
Allah nasip ederse dogumu özelde yapacagm 100. Yil hastahanesini düşünüyoruz bakalm
Bende ankaralıyım zübeydeye gidiyorum ama doğumu da burda yapacam allah nasip ederse bakalim 100.yıl tek doğum için fiyat verdi mi

Kızlar gebe okulu na giden duyan bilen var mı? İlk hamileliğimde yine buradan Bi arkadaşın tavsiyesiyle Zübeyde Hanım da katılmıştım çok eğlenceli ve eğitici geçmişti sizlere de tavsiye ederim başka şehirlerde hangi hastanelerde var bilmiyorum ama ben Ankara'dayım Zübeyde hanımdakine gitmiştim şuan pandemi nedeniyle online yapılıyor

Öyle kullanmıştım ben de ne zaman baktırsam düşüktü üçüncü şişeyi hiç kullanmadım ama onların tadı acı ya sen kaç daml alıyosun canım
Günde 10 damla alıyorum aslında 8 damla idealmiş de dediğim gibi ben korona olunca

Ayy bilmiyom ya dün bi abla söyledi banada bu iğne işini galiba doktorumuzla görüşsek iyi olur bi soralım
Evet ben bir mesaj atayım en iyisi bide karantinadayız karantina bitince mi gideceğiz acaba yoksa acil mi ki

Cok sevindim cnm herseyin iyi olmasina:) cinsiyet tahmininde bulundumu?

3-4 çocuk istiyorum diyenler ay nasıl bakacak nasıl büyüteceksiniz? Ülkenin şartları durumumuz belli 1 çocuk büyütmek bile çok zor artık.
Maddi sıkıntımız yok çok şükür ilerde ne olur bilemem tabi ama bu hamilelik halleri beni düşündürüyor sağlıklı olsunlrda nasipte ne varsa onu göreceğiz

Bende ankaralıyım zübeydeye gidiyorum ama doğumu da burda yapacam allah nasip ederse bakalim 100.yıl tek doğum için fiyat verdi mi
Fiyat almadim cnm esim hastahane ile alisveris icerisinde oldugu icin indirimli yaparlar gecen kaynimin burnunu yaptilar estetik 9 bine yapiyorlarmis normalde 4.5 bin verdik

Bilmiyorum ki hemen soralım onuda öğreniriz artık inşaAllah bi sıkıntı olmaz bu iğne nasıl bişey acaba çokta korkarım ya fobim varrrr
Daha gerek duyulursa tetanoz da varneyse iyi olsunlar da:))
Sordum bekliyorum

Bilmiyorum ki hemen soralım onuda öğreniriz artık inşaAllah bi sıkıntı olmaz bu iğne nasıl bişey acaba çokta korkarım ya fobim varrrr
Göbekten kendin vuruyorsun iğneyi ama şuan pandemi nedeniyle eczanelerde ilaç yok iğneyi bulamayabilirsiniz ben tüp bebek tedavisi gördüm o şekilde hamile kaldım ve 16. Haftaya kadar kullanmam gerekiyor iğneyi bulamıyoruz eczane eczane aramak gerekiyor

20-24 diye biliyorum 18 haftada başlayabilir ama arada bi ay olması lazım bana da tek doz yapalım demıslerdı
Yani gerek duyulursa,bana da tek doz dediler ikinci dozun ne zaman olduğunu bilmiyorum ama ilk doz 12.haftanının bitiminde oluyormuş ben 13. Haftanın sonunda yaptırmış olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…