2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
28+9-9= 28 ayıptır söylemesi matematiğim çok iyidir
28 yani çift yaniii kızz

Fazlası düşük yaptırıyormuş az içilebilir aslında ama tadından hoşlanmıyorum ben
Bende korona oldum ama hap kullandım hap kan pihtilasmasi yapıyor demişti bana hemşire bende aspirine başlayacaktım başlamadım hamile kaldım sonra test yaptırdım pihtilasmam ilk yüksekti coraspirin kullandığım icin düştü simdi iyi dedi doktorum kanında pıhtılaşma sorunu yok dedi

Aaa bakın cipste benim hassas noktam böyle tuzlu çıtır çıtır çok severim
Ay bende öyle ama yemiyorum yiyemiyorum ben çok dikkatliyim diyetisyenim kadın doğumcum bile hayran bana kız yedim mı 1 gün boyunca vicdan azabı cekiyorum bebegimi kötü besliyorum diye üzülüp ağlıyorum en güzeli yememek

Corasprin bende kullansam mı ki acaba bir doktora sormak lazım,bide benim kanım pıhtılaştı mı belli değil belki de gerek yoktur kafam çok karıştı valla

MahidevranSultan bu durumun hastadan hastaya değişeceğini söyledi. Pıhtılaşma olayinin.yoksa hakkaten büyük sıkıntı olurdu bencede.
Aspirin kullanın normal corona hastalarına da aspirin veriliyormuş. Bulgarlar Edirne'de aspirin bırakmamış hepsini satın almışlar

Aman benim tek kötü alışkanlığım kokain çekmiyorum sonuçta azcık çıtır patatesten bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…