2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Midem kalktı hayatta en nefret ettiğim insan tipi

Corasprin bende kullansam mı ki acaba bir doktora sormak lazım,bide benim kanım pıhtılaştı mı belli değil belki de gerek yoktur kafam çok karıştı valla
Ben 1 düşük yaptığım için verdiler kullanmaya devam etmemi söyledi dr istersen kan tahlili yaptır orda çıkıyor pıhtılaşma yada dr una danış coraspirin kullanayim mı diye 100 lük zaten ağır degil

Yani orasi oyle bende arada yiyorum ama tadımlık doyumluk değil ya kiloluda olunca korkuyorum almamam lazım 3 aydır almamışım şükür hala 67 yim
Siz hamilelikten öncede mi diyetisyene gidiyordunuz yoksa hamile kalınca mı başladınız? Bende ideal kilomdan biraz fazlayım ama boyum uzun diye teselli ediyorum kendimi

Çook teşekkür ederim

Siz hamilelikten öncede mi diyetisyene gidiyordunuz yoksa hamile kalınca mı başladınız? Bende ideal kilomdan biraz fazlayım ama boyum uzun diye teselli ediyorum kendimi
Doktorum diyetisyene yönlendirdi şeker hastalığında kilodan dolayı meilim var hem ilk 5 6 ay kilo almazsın dedi hem sağlıklı beslenirsin dedi senin acından iyi olur dedi ciddende iyi oluyor hoş diyet listem değişmiyor kadınla 30 dakika psikolok gibi muhabbet ediyoruz sonra 75 lirayı bayılıp geliyorum 1,52 boyum kilom 67 göbekli tosunum ben

D vit değerleriniz kaç çıktı kizlar benimki baktım düşükmüş biraz doktorda bi şey demedi 1000ü ile yükselir mi sadece

Reactions: H E
Sağlığınız yerinde olsun da kilo alınırda verilirde. Gerçi almak çok kolay vermek çook zorr ben kilo almıyım ama bebeğim böyle sosis kollu tombili tam sevmelik olsun

D vit değerleriniz kaç çıktı kizlar benimki baktım düşükmüş biraz doktorda bi şey demedi 1000ü ile yükselir mi sadece
Türkiye de herkesin düşük güneş ışığı dik gelmiyormuş faydalanamıyoruz. Ben kendim 4-5 şişe kullandım yine kullanıcam.

Rica ederim canım ama benim etkiledi yani coraspirinde pihtilasmam normal seviyesine düştü
Ben aslında iğne ve corasprin arasında kaldım yani ilaç kullanmadım mesela o korona ilaçlarından,pıhtılaşmış mı bakmak lazım karantinadayım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…