- 2 Eylül 2023
- 1.912
- 1.963
- 63
- 29
Daha ne yapsın bu adam ahhahahahahahEmzik hareket edecek kadar mesafede ayarlamisbasina da oturmus bak diyo bana
ama uyjuya daldi mi daldi valla gorunce bir sok gecirsem de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ne yapsın bu adam ahhahahahahahEmzik hareket edecek kadar mesafede ayarlamisbasina da oturmus bak diyo bana
ama uyjuya daldi mi daldi valla gorunce bir sok gecirsem de
Oy ben sana kıyamam yaaaAh canım ben bir gece onkadar suurumu kaybetmişim ki hatırlamıyorum bile eşim sonradan söylüyor bana Allah'ım ya benim canımı al ya onun ben emanetine bakamıyorum ruhum kaldırmıyor demişim duyunca beyninden vurulmusa döndüm.icim kor gibi yandı.bende kimseyi görmek istemiyorum sadece eşim yanimda olsun istiyorum.hatta büyük oğluma hep senin yüzünden oldu kardeş istemeseydin dedim.sonra vicdan azabından dahada beter oldum.esime diyorum sende alışamadım dimi sırf ben daha çok kötü olmayayım diye seviyor gibi yapıyorsun adam yeminler ediyor ben seviyorum canımız parçamiz ne olur toparlan diye ama yok ben benlikten çıktım.buyuk oğlum doktora gideceğimi öğrendi ağlamaya başladı zannettiki yatiracaklar beni.ona çok üzülüyorum benim en berbat hallerime şahit oluyor ama elimde değil aglamalarim durduramiyorum.hatta ben olmasam daha mutlu olurlar filan diye düşünmüyor değilim.sutum gitti iyice üzüntüden yorgunluktan hiç ama hiç dinlenemiyorum bugün emzirme harici hiç oturmadim bacaklarım tutmuyor artık
Valla ben şok ay ben çocuğumu uslu sanıyordumKulübe hoşgeldin aşkım hshshshshhs
Hepsini deniyorum bir kez çekiyor sonra bırakıyorKuzum benim bebeğim de sarılık olduğu için , 26. Gündeyiz , en başından bu zamana zorla uyandırıp emziriyorum. 5 dakika az. Emzir sürekli. Topuğunu sık, altını aç değiştir, ıslak bi şeylerle sil hafif hafif vücuduna dokun rahatsız olsun uyansın emsin.
Eğer emmesi kuvvetli değilse , emzik ile kuvvetlendirebilirsin. Ben ilk 3 hafta tam emziği vermedim ama tam emzirmeden önce ağzına biraz koyup emmesini aktif hale getirmeye çalışıyordum, öyle öyle emiyordu. Emzik yoksa da ilk zamanlar serçe parmağımı sokuyordum emmesi kuvvetlensin diye. Biraz zorlaman lazım dediğim gibi çok küçükler
Siz hep 2 saatte bir uyandırıp emziyor musunuz kaç dk emiyorVe 3,5 saat çok. Kan şekeri düşer. 2, 2,5 saatte bir kaldır bence. Çocuk doktoruna bi sor bu saat olayını. 10 günlük daha çok küçük
Erkenci kuş normalde ne zaman doğacaktı, normal zamana göre şimdi kaç haftalık olacaktı kiiiiValla ben şok ay ben çocuğumu uslu sanıyordum![]()
Üf benimkide. Memem cırmaklandıKızzz bu bebem emerken beni çimdikliyor kizzz anaaatırnaklarını vücuduma geçiriyor resmen ne alıp veremediği var bu cimcimenin kizz
anam sizinkilerde öyle mi
Valla delip deşecek bunlar bizi bune agresifliktirÜf benimkide. Memem cırmaklandıtırnaklarını geçen kesmiştim yine vakti gelmiş
uyusa törpü yapıcam uyumadığı için maalesef uzuyor daha
oje sürcem yakında az kaldı tam ojelik oldu
![]()
Ben kabullendim bacım dün ağladım zırladım bugün dünün aynısı napim aldım kabul ettim djdjdjjddkValla delip deşecek bunlar bizi bune agresifliktir![]()
12 haftalık şu an hafta bazında, normalde 7 haftalık felan galibaErkenci kuş normalde ne zaman doğacaktı, normal zamana göre şimdi kaç haftalık olacaktı kiiii
Atak mı ki acabaaa12 haftalık şu an hafta bazında, normalde 7 haftalık felan galiba![]()
Hahahhaha kızçeleri olanlara üzüldüm şuan bi tıkKızzz bu bebem emerken beni çimdikliyor kizzz anaaatırnaklarını vücuduma geçiriyor resmen ne alıp veremediği var bu cimcimenin kizz
anam sizinkilerde öyle mi
Ben temizleme pamuğuna gül suyu döküyorum aşkım onunla siliyorum günde 1 veya 2 kereYa kızlar pamuk kullanan bacılarım ben büssürü pamuk almıştım hamileyken kuralcı bir ana olacağıma inanarakşimdi en azından çişte pamuk kullanayım dedim nasıl yapıyorsunuz pamuk işiniii
Ben söylemiştim akılları gidiyo diye sivrizekalığa geçiş yapıyolarAhahaahha ay kizlar bu erkeklerin kafa cok degisik calisiyorbenim kiz dakika basi emzigi atip agladigi icin yastigi ucuna dayamis yanina da oturmus nooldu atamadin ya diyo
![]()
Baktım sen şimdi diyincede raporda bu yazıyor canım.Hıı bizde ultrason sonuç kağıdı var. E nabızda gözüküyordur belkii
Bende bakışmak isterdim romantik romantik ama sırtına kadar sıçtı gözümün içine baka baka emerkenHahahhaha kızçeleri olanlara üzüldüm şuan bi tıkbiz oğlumla bakışıyoruz emerken romantik romantik
![]()
Biz her daim öyleyizDüzelir düzeliray ben çocuğumla bugün g.tle don gibiydik hala öyleyiz yoruldum artık
![]()