2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canim 8. Ve 9. haftalarım benim de senin gibi cok agir gecmisti. Bir yudum su dahi icemiyordum. Ac ve susuzum diye ağlıyordum artik. Zencefil cayi ic biraz rahatlatır seni. Ilac kullanıyormusun bilmiyorum ama ilac da kullanabilirsin. Gerci pek etkisi olmuyor, bulanacaksa bulaniyor
Allah dayanma gücü versin inşallah hemencecik gecer. Benim 1 haftadır biraz daha iyi. En azindan yemek yiyebiliyorum. Azalıyor yani merak etme ve tedirgin olup strest yapma

Selamm kizlarr bugün annemlere gittim orda makas bıçak koyarak cinsiyet belirleme yaptık ben makasa oturdum hurafe ama eğlenceli ultrasonda görmüş gibi sevindik
Bende makasa oturdum inşallah hurafe değildir @Ceyda2000 da aslında makasa oturmustur da bıçak diye görmüştür inşallah 2021 kız yılı olsun yaa

Bende makasa oturdum inşallah hurafe değildir @Ceyda2000 da aslında makasa oturmustur da bıçak diye görmüştür inşallah 2021 kız yılı olsun yaa
Makastan sayalım biz onu çin ve rus da kız çıktı zaten kız kesin ya başka bir açıklaması olamaz

13. haftada azaldı benim. Yani şöyle söyleyeyim. Bulantim gecmedi ama enteresan sekilde yemek yiyebilir hale geldim. Nisbeten daha iyi. Doktor 16. Haftadan sonra kalmaz demisti bilmiyorum insallah bu kadar sürmez sizin

Aynenn öyle canım başka yol yok zaten yinede biraz daha zaman geçsin önce kendimi alıştırıyım bu fikre:)

Ben yaptırmayacağım ikili test ya
Dr bugün dediki sinüs ölçüsüne baktım iyiydi dedi.Bende istemiyorum aslında ama ense kalınlığına bakalım deyince bebeği tekrar görmek uğruna tamam gelirim dedim ama devlette yatırabilirsem yaptıracam galiba kan testini

Arkadaşlar yaş+hamıle kalınan ay-9= çiftse kız tekse erkek. hesaplayın bakalım ne cıkacak benım kızımda tuttu arkadasımdada tuttu bunda da tek erkek bakalım sızde ne cıkacak hesaplayalm
Yaa benim yaş 25 ama bugün 26 oldum biz onu 25 den sayalim demi çift çıksın kız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…