2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayyyy göbek miii yapamam kii bennk

D vit değerleriniz kaç çıktı kizlar benimki baktım düşükmüş biraz doktorda bi şey demedi 1000ü ile yükselir mi sadece
6.37 cıktı 4 ünde gittiğimde söyleycem bende diyetisyen b12 ve d vitaminine başlarsın doktorun dedi banada

Ben aslında iğne ve corasprin arasında kaldım yani ilaç kullanmadım mesela o korona ilaçlarından,pıhtılaşmış mı bakmak lazım karantinadayım ama
Aynen canim ya banada kuzenim hemşire 1 hap var onu kullanırsan o pıhtılaşma yapıyor tahlil yaptırmadan kafana gore aspirin kullanma demişti iyikide yapmamışım hemen korona bitti tam yumurtlamam oldu zaten 14 gün eşimle uzaktık haliyle birlikte olduk hamile kaldım karantina bana yaradi bana virüs değilde ilaç pıhtılaşma yapıyor dedi yani sen bence doktoruna danış canım en iyi o bilir

Benimde yeme alışkanlığım yok zoraki yiyorum bebek gelişsin diye kilo alıcam diyede korkuyorum aslında öyle fazla kilomda yok ama yinede dediğiniz gibi veremem diye Korkuyorum
Canım doğumdan sonra çabuk veriyormuşsun korkma benim kuzenim 13 kilo aldı şimdi 6 aylık bebişi car bildigin çöktü diyetisyenle daha çabuk verirsin doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…