• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Evet gerçekten çok ama çok ihtiyacım var ve gidişatını iyi olmadığının farkındayım o yüzden önlem almak zorundayım psikoloji bozukken bile mantıklı düşünmektir anne olmak herhalde.ne garip değil mi?
Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz coxuklar büyük sanirim bagımızın kopmasına korkuyoruz gel sarılalım mı 🫂

Baktım sen şimdi diyincede raporda bu yazıyor canım.
Eki Görüntüle 3646201
Hee aynı şeyleri yazmışlar aşkım bizimkide

Sağda alfa açısı 59 derece beta açısı 56 derece ölçülmüştür.Solda alfa açısı 58 derece beta açısı 57 derece ölçülmüştür. Graf yöntemine göre Tip 2a kalça ile uyumludur. Sonografik duyarlılık %100 olmayıp klinik şüphe devamı halinde kontrolü ve tetkiki önerilir. Tip 1 a > 60 Tip 2a a 50-59 (ilk3 ay normal) sonra tip 2bTip 2c a 43-49 b 70-77Tip D a 43-49 b >77Tip 3 a < 43="" b="">77Tip 4 a < 43="" labrum="">

Ah canım ben bir gece onkadar suurumu kaybetmişim ki hatırlamıyorum bile eşim sonradan söylüyor bana Allah'ım ya benim canımı al ya onun ben emanetine bakamıyorum ruhum kaldırmıyor demişim duyunca beyninden vurulmusa döndüm.icim kor gibi yandı.bende kimseyi görmek istemiyorum sadece eşim yanimda olsun istiyorum.hatta büyük oğluma hep senin yüzünden oldu kardeş istemeseydin dedim.sonra vicdan azabından dahada beter oldum.esime diyorum sende alışamadım dimi sırf ben daha çok kötü olmayayım diye seviyor gibi yapıyorsun adam yeminler ediyor ben seviyorum canımız parçamiz ne olur toparlan diye ama yok ben benlikten çıktım.buyuk oğlum doktora gideceğimi öğrendi ağlamaya başladı zannettiki yatiracaklar beni.ona çok üzülüyorum benim en berbat hallerime şahit oluyor ama elimde değil aglamalarim durduramiyorum.hatta ben olmasam daha mutlu olurlar filan diye düşünmüyor değilim.sutum gitti iyice üzüntüden yorgunluktan hiç ama hiç dinlenemiyorum bugün emzirme harici hiç oturmadim bacaklarım tutmuyor artık
Benimde aklimdan geçmişti aynı şeyleri yaşıyoruz bende online psikolog bulursam görüşeceğim benim eşim esnaf eve gelişi en erken 7 😞 haftasonu yok gerçekten çok zorlanıyorum

Kuzu psikolog terapi yapiyor. Psikiyatrist ilac verir. Psikologlarin ilac yazma yetkisi yok. Ama ölüm dusuncen varsa psikolog ve psikiyatrist is birligi icinde calisir. İlac kullanirken terapi alirsin surec hizlansin diye. Soyle dusun dikisler iyilesirken agri kesici almak gibi. İlaca cok on yargili yaklasma bilinenin aksine ilac bagimlilik vs yapmaz. Eger terapi yapan bir psikiyatrist bulursan ikisini birarada goturebilirsin. Online terapi de yuzyuze
Kadar etkili. Kendine iyi gelecegini hissettigin biriyle devam etmek onemli. O yuzden bir kac terapist degismekten cekinme. Gunumuzde herkesin terapi ihtiyaci vr. Ben de iki kere aldim. Biri bir sene surdu maddi nedenlerden birakmistim. Oteki 2 seneden uzun surdu. O ilk seanstan ciktiktan sonra yasadigin his var ya insani cok etkiliyor. Musait olsam omur boyu terapiye giderdim.
Malatya da bu alan yok gibi birsey çoğu psikiyatr ve ilaç verip gönderiyorlar konuşma vs yok

Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz coxuklar büyük sanirim bagımızın kopmasına korkuyoruz gel sarılalım mı 🫂
Kocaman sarılıyorum sana ❤️❤️❤️çok zor ama atlatacağız inşallah onun umudu ayakta tutuyor beni çabalıyoruz en azından.oglum 11 yaşında ve ben beni böyle hatirlamalarini istemiyorum.

Çok ama çok zor gercekten rabbim kimseye yaşatmasın.sabah uyanmayı günün başlamasını istememekk heryeri puslu ve gri görmek hayatının tüm renklerinin gittiğini hissetmek berbat birşey.o çok minik bana ihtiyacı var biliyorum ama benim kendimi bulmam anne olabilmem icin tedavi olmam lazım.birde benim herşeyi anlayabilen beni en savunmasız güçsüz halde gören 11 yaşında oğlum var ona hiç kıyamıyorum.Balikesir depreminde oğlum parkta oynuyordu evimizin önü park minik yatağında yatıyordu ben ilk balkona koştum büyük oğluma sonra minigi aldım kucağıma dışarı çıktım. Bu davranışımi bile sorguladım.anne olmak hele iki kere anne olmak cok zormuş.mutlu olmaya zorlamak dahada zormuş.

Hepsini deniyorum bir kez çekiyor sonra bırakıyor 😕
Siringayi deneme firsatin oldu mu?
Kızzz bu bebem emerken beni çimdikliyor kizzz anaaa 🥹 tırnaklarını vücuduma geçiriyor resmen ne alıp veremediği var bu cimcimenin kizz 🙄🥲🥹😅 anam sizinkilerde öyle mi
Benimki de her yerimi yoldu hayir kendini de yolmus su pilli torpuden siparis ettim gelmesini bekliyorum
Malatya da bu alan yok gibi birsey çoğu psikiyatr ve ilaç verip gönderiyorlar konuşma vs yok
Kuzu online terapi bakabilirsin.etkisi ayni sayilir yuzyuze ile. Hatta bazi danisanlarda daha etkili oluyor. İsinde iyi olduguna inandigim bir arkadasima yonlendirebilirim istersen online terapi yapiyor.

Siz hep 2 saatte bir uyandırıp emziyor musunuz kaç dk emiyor
Ben uzun süre 2 saatte bir hatta gündüzleri saat başı sürekli emzirdim. Hatta gündüzleri ne zaman istese meme veriyorum hep. Saate takılmıyorum, ağlaması aranması gözlerinin açık olması yetiyor. Sütüm saçma şekilde azalmaya meyilli, artsın diye de yapıyorum.

Şimdi bir aylık olucaz nerdeyse artık 2,5 saat 3 saatte bire geçtik. Hatta geceleri 3 saate düşürdük. Tabii benim durumum farklıydı sarılık vardı. Sende yoksa bu kadar kasmana gerek yoktur , sadece bol bol emzir, saat de önemli değil. Emsin yeter ki.

Siringayi deneme firsatin oldu mu?

Benimki de her yerimi yoldu hayir kendini de yolmus su pilli torpuden siparis ettim gelmesini bekliyorum

Kuzu online terapi bakabilirsin.etkisi ayni sayilir yuzyuze ile. Hatta bazi danisanlarda daha etkili oluyor. İsinde iyi olduguna inandigim bir arkadasima yonlendirebilirim istersen online terapi yapiyor.
Ay memnun kalsan söyle bende alırım

Benimde aklimdan geçmişti aynı şeyleri yaşıyoruz bende online psikolog bulursam görüşeceğim benim eşim esnaf eve gelişi en erken 7 😞 haftasonu yok gerçekten çok zorlanıyorum
Sakın ihmal etme bizi biz kaldıracağız ayağa yanimizdakiler biryerw kadar içimizi göremezler sesimizi biryerw kadar duyarlar.bu hissettiklerimi birine söylesek gaddar vicdansız sorumsuz anne oluruz ama biz ne yaşadığımızi biliyoruz seviyoruz ama sevmek bile ağır geliyor.uyusada uyanacak stresi ile kaskatı kesiliyorum.disaei ciksam en fazla 1 saat sonra yine aynı yerde olucam o sorumluluk o karanlık içine giricem diyorum.o molalar sadece neyin içinde olduğunu dahada fazla hatırlatıyor bana.

Ay aman ben öyle şeylere bakmıyorum hiç anamız bizi ayaklarla büyütmedi ya 😀 ama bilemiyorum yeni jenerasyon işte…
Hahhahshsh annem geçen diyodu neden uyumayıp çakmak çakmak bakıyorsun bide kızıyorsun diye küçükbaşa, anne dedim atakta o büyüme atağında ne yapsan yaranamazsın he de geç ona bu ara jdjjdjdjdj annem diyo o neymişşşşşş 😆😆😆😆😆

Çok ama çok zor gercekten rabbim kimseye yaşatmasın.sabah uyanmayı günün başlamasını istememekk heryeri puslu ve gri görmek hayatının tüm renklerinin gittiğini hissetmek berbat birşey.o çok minik bana ihtiyacı var biliyorum ama benim kendimi bulmam anne olabilmem icin tedavi olmam lazım.birde benim herşeyi anlayabilen beni en savunmasız güçsüz halde gören 11 yaşında oğlum var ona hiç kıyamıyorum.Balikesir depreminde oğlum parkta oynuyordu evimizin önü park minik yatağında yatıyordu ben ilk balkona koştum büyük oğluma sonra minigi aldım kucağıma dışarı çıktım. Bu davranışımi bile sorguladım.anne olmak hele iki kere anne olmak cok zormuş.mutlu olmaya zorlamak dahada zormuş.
Amin kuzum. Ama buyuk ogluna kosman cok beklenilen bir sey neden sorguladin kendini? Buyuk oglunun ilk aklina gelmesi normal cunku bu zamana kadar boyle bir seyde ilk onun yanina kosmaya kosulladin kendini. Tum yatirimlarin onaydi duygusal olarak da fiziksel olarak da. Otomatik olarak beden yatirim yaptigi nesneye kosullandi acil durumda. Detayli dusunme becerisi hizli aksiyon almak icin baskilanir oyle bir seyde. Minigin aklina sonradan gelmesi henuz ona aksiyon alacak kadar yatirim yapmamamizdan. Muhtemelen hepimiz ayni seyi yapardik ve bu inan normal. Mutlu olmaya zorlama kendini zorlarsan ters teper. Su an bir duyguyu yasamaya ihtiyacin var onu yasayamadigin icin katlaniyor. İhtiyacin buyuyor. Acken su icsen de acikirsin acligin artar. Duygusal ihtiyaclar da boyle once ihtiyacini doyurman lazim. Sonra zaten mutluluk yavasca gelicek. Su an depresyon belirtilerin cok net. İlacla tedavi yapabilirler o bile hemen etki eder cok daha iyi hissedersin. Emzirirken guvenli ilaclar var diye biliyorum

Back
X