2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Dur kız ne büyüsü falan korkarım ben öyle şeylerden
Yok yaa evrenle bebeğin cinsiyeti görmek için iletişim kurmak açısından
Gerçi o eşimin erkek kardeşinin sevgilisine büyü yaptı, oğlundan uzak dursun diye beni kızı kadar seviyor Allah'tan

Yok yaa evrenle bebeğin cinsiyeti görmek için iletişim kurmak açısından
Gerçi o eşimin erkek kardeşinin sevgilisine büyü yaptı, oğlundan uzak dursun diye beni kızı kadar seviyor Allah'tan
Kız seni sevdiğine eminsin demi sende istediği gibi gelin ol diye huyunu suyunu degistirmek için büyü yapmasın

Kız seni sevdiğine eminsin demi sende istediği gibi gelin ol diye huyunu suyunu degistirmek için büyü yapmasın
Hep şey diyor benim iki oğlum var bir tane de maviş maviş gözlü bir kızım olsun isterdim Allah'ım nasip etti diyor ama umarım öyledir, gerçi bana büyü işlemez gardaş

Ne naziksiniz, ne destekleyici mesaj, çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bugün bir bardak su içebildim kana kana, öyle mutlu oldumki. Dünya varmış dedim❣

Amiiiinn inşallah Rabbim her zor geçirene yardımcı olsun, güç versin inşallah

Gerçekten çok zorlanıyorum. Çok ağır geçiyor ama inşallah dediğiniz gibi olur yavaş yavaş azalarak biter 12 haftadan sonrasını bekliyorum hevesle.

Eger birgün oglum benden önce uyursa kesinlikle denicem ama genelde uyutmaya çalışırken ben uyuyorum
Oğlum bebekken ben de öyleydim ama şimdi uykusu gelince uyuyor hemen Allah'ıma bin şükür

Hep şey diyor benim iki oğlum var bir tane de maviş maviş gözlü bir kızım olsun isterdim Allah'ım nasip etti diyor ama umarım öyledir, gerçi bana büyü işlemez gardaş
tabi canım ayağına dolarsin kadının buyuyu sende o potansiyel var belkide o yüzden cesaret edemiyor sana karismaya madem karisamiyorum bari seveyim diyodur

Bugun basim cok fena agriyor gercekten ne kotuymus bu agri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…