Yok yaa evrenle bebeğin cinsiyeti görmek için iletişim kurmak açısından
Gerçi o eşimin erkek kardeşinin sevgilisine büyü yaptı, oğlundan uzak dursun diye beni kızı kadar seviyor Allah'tan
Gerçi o eşimin erkek kardeşinin sevgilisine büyü yaptı, oğlundan uzak dursun diye beni kızı kadar seviyor Allah'tan
Hep şey diyor benim iki oğlum var bir tane de maviş maviş gözlü bir kızım olsun isterdim Allah'ım nasip etti diyor ama umarım öyledir, gerçi bana büyü işlemez gardaş
Canim 8. Ve 9. haftalarım benim de senin gibi cok agir gecmisti. Bir yudum su dahi icemiyordum. Ac ve susuzum diye ağlıyordum artik. Zencefil cayi ic biraz rahatlatır seni. Ilac kullanıyormusun bilmiyorum ama ilac da kullanabilirsin. Gerci pek etkisi olmuyor, bulanacaksa bulaniyor
Allah dayanma gücü versin inşallah hemencecik gecer. Benim 1 haftadır biraz daha iyi. En azindan yemek yiyebiliyorum. Azalıyor yani merak etme ve tedirgin olup strest yapma
Ne naziksiniz, ne destekleyici mesaj, çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bugün bir bardak su içebildim kana kana, öyle mutlu oldumki. Dünya varmış dedim❣
Amiiiinn inşallah Rabbim her zor geçirene yardımcı olsun, güç versin inşallah
Gerçekten çok zorlanıyorum. Çok ağır geçiyor ama inşallah dediğiniz gibi olur yavaş yavaş azalarak biter 12 haftadan sonrasını bekliyorum hevesle.
Hep şey diyor benim iki oğlum var bir tane de maviş maviş gözlü bir kızım olsun isterdim Allah'ım nasip etti diyor ama umarım öyledir, gerçi bana büyü işlemez gardaş
tabi canım ayağına dolarsin kadının buyuyu sende o potansiyel var belkide o yüzden cesaret edemiyor sana karismaya madem karisamiyorum bari seveyim diyodur