2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ya bende ne güzel işe gidiyordum,sitenin bahçesinde yürüyüş yapıyordum falan
Ben aslında kendi ellerimle yakaladım virüsü

Ay ben çok fena kustum daha yeni niye böyle oldu yavirüsle alakalı galiba

Ya bende ne güzel işe gidiyordum,sitenin bahçesinde yürüyüş yapıyordum falan
Ben aslında kendi ellerimle yakaladım virüsü
Sanki temaslıydın dimi sen öyle hatırlıyorum diğer yazılardan ne kadar çok takip edemesemde zaten herkes kapacak diye bi söylem çıkmıştı bi ara bana o kadar çok misafir gelmeye başlamıştı kii diyordum bi gün kapacam hayır da demeyi öğrenmemişim ama onlardan kapmadım nerden bileyim nerden geldi eşim mi getirdi desem adam sapa sağlam yaa

Ay ben çok fena kustum daha yeni niye böyle oldu yavirüsle alakalı galiba
Virüsle alakalı ben test yaptığım günden beri öyleyim mideme vurmuş zorla 2 3 kaşık yemek yiyorum onuda çıkarıyorum mide bulantısı için hapım var o bile kesmiyor resmen en son artık kan çıkardım geçen gün aç karnına çok kötüyüm midem yüzünden bademciklerimin ağrısı geçti sadece midemden çekiyorum ne kadar zor ya

Taşıyıcıdır belki
Evet ya temaslıyım ben
Herkes bir gün virüs olacak işte o kadar

Yaa,Allah yardımcımız olsun valla
Doktora sorsaydın belki iyi gelen birşey vardır,ben de o hale geleceğim galiba çok fena oldum aniden

Yaa,Allah yardımcımız olsun valla
Doktora sorsaydın belki iyi gelen birşey vardır,ben de o hale geleceğim galiba çok fena oldum aniden
İnşaAllah gelmezsin bu duruma vallah çok kötü hiç istemem Allah seni korusun ben ne denediysem midem aynı bişey de tavsiye edemiyorum ama senin geçer belki her ihtimale karşı bi dilim limon ye istersen tuzlarsın birazcık da hem limon kanı sulandırıyor diye duymuştum ama araştırmadım daha

Kızlar burdan bi arkadaş ayva demişti mide bulantısına denedim Gerçekten geçiyor isterseniz deneyin bir

İnşallah canım sen de iyi ol bir an önce inşallah kan sulandırması iyi kan sulandırıcı iğne alacağız zaten
Sen yarın başlıyormusun iğneye şimdi tam olarak ne zaman

Kızlar burdan bi arkadaş ayva demişti mide bulantısına denedim Gerçekten geçiyor isterseniz deneyin bir
Bebekte de gamze oluyormuş ayva yiyenin,benim eşimin de oğlumun da gamzesi var bu bebişin de olur inşallah çok tatlı oluyor ben en iyisi ayva yiyeyim:))

İnşallah canım sen de iyi ol bir an önce inşallah kan sulandırması iyi kan sulandırıcı iğne alacağız zaten
Sen yarın başlıyormusun iğneye şimdi tam olarak ne zaman
Benim önce Tepecik Hastanesi'ne gitmem lazımmış doktorum söyledi orda corona olan hamilelere bakanlar varmış önce muayne olmamı istedi kendi başına başlayamazsın tedavini ol dedi bilmiyorum yaa bu virüs de insan eliyle yapılan bişey olduğu için sürekli beddua ediyorum onlara

Bende gideceğim sabah erkenden, pıhtılaşmaya bakacaklar..ama illa oraya gitmeye mi gerek var ki ben normal yere gideceğim her yerde bakmıyorlar mı pıhtılaşmaya zaten.Ama büyük ihtimalle başlayacağım iğne kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…