İki yas bebekte sayilmıyor bu o hale gelene kadar ikinci doğar eğer ikinci kız olmazsa o büyüyüp kendi kendine uyuyana kadar üçüncü doğar ben bağışıklık kazanmaya bakmaliyim bi an once benim hayatımın o aşamasına çok var
tabi canım ayağına dolarsin kadının buyuyu sende o potansiyel var belkide o yüzden cesaret edemiyor sana karismaya madem karisamiyorum bari seveyim diyodur
Tabi canım ne sandın
Ayırmak için ne numaralar çekti ayrıldılar şimdi, mutludur umarım bende şu an aralarını geri yapmakla meşgulüm haberi yok, çok yakışıyorlardı ama
Tabi canım ne sandın
Ayırmak için ne numaralar çekti ayrıldılar şimdi, mutludur umarım bende şu an aralarını geri yapmakla meşgulüm haberi yok, çok yakışıyorlardı ama
Reklamlardan midesi bulanan var mı? Kel Selim Beyin oynadığı febreze reklamında içim kalkıyor. Soğan pişiriyolar, balık kafası var, çöp torbasıyla evin içine giriyolar
İki yas bebekte sayilmıyor bu o hale gelene kadar ikinci doğar eğer ikinci kız olmazsa o büyüyüp kendi kendine uyuyana kadar üçüncü doğar ben bağışıklık kazanmaya bakmaliyim bi an once benim hayatımın o aşamasına çok var