2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Oğlum bebekken ben de öyleydim ama şimdi uykusu gelince uyuyor hemen Allah'ıma bin şükür
İki yas bebekte sayilmıyor bu o hale gelene kadar ikinci doğar eğer ikinci kız olmazsa o büyüyüp kendi kendine uyuyana kadar üçüncü doğar ben bağışıklık kazanmaya bakmaliyim bi an once benim hayatımın o aşamasına çok var

tabi canım ayağına dolarsin kadının buyuyu sende o potansiyel var belkide o yüzden cesaret edemiyor sana karismaya madem karisamiyorum bari seveyim diyodur
Tabi canım ne sandın
Ayırmak için ne numaralar çekti ayrıldılar şimdi, mutludur umarım bende şu an aralarını geri yapmakla meşgulüm haberi yok, çok yakışıyorlardı ama

Tabi canım ne sandın
Ayırmak için ne numaralar çekti ayrıldılar şimdi, mutludur umarım bende şu an aralarını geri yapmakla meşgulüm haberi yok, çok yakışıyorlardı ama
Zorla büyü yaptircan Kendine kız öyle bir kaynana karşıya alinirmi hemde elti için

Kız üç çocuk çok zor boşver aslan gibi iki oğlumuzla yaşarız erkek çıkarsa yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…