Ayy senle ne çok ortak noktamiz var kız keşke yakın olsak yüz yüze gorussek benim muhtemel doğum tarihi 28 kasimdi bundan dolayı ben Kasım Annelerin derdim ama bizimki aralıkta doğdu keşke Aralık annelerinde takilsaydim
Ne naziksiniz, ne destekleyici mesaj, çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bugün bir bardak su içebildim kana kana, öyle mutlu oldumki. Dünya varmış dedim❣
Amiiiinn inşallah Rabbim her zor geçirene yardımcı olsun, güç versin inşallah
Gerçekten çok zorlanıyorum. Çok ağır geçiyor ama inşallah dediğiniz gibi olur yavaş yavaş azalarak biter 12 haftadan sonrasını bekliyorum hevesle.
Ne demek rica ederim, Allah sizden de razı olsun
Sizi cok iyi anlıyorum ama en zor gecen donem 8 ve 9. hafta oluyormus. Gececek inşallah sabredin
Sadece zamana ihtiyacımız var.
Bu sabah yine seruma gittim ben doktor 4 ay boyle devam eder tam anlamıyla geçmez 4 ayin sonunda gecer ama 9 ay sürenler de var dedi. Her sekilde 16. haftalara dayanacak sanirim. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok
Yes planlı. Özellikle istedim. Büyüdükçe benim için daha zor olacaktı. Ayrıca yasımda ilerledikçe sıkıntı olacaktı. Şu an 32 yasındayım. Yaş farkı da 2,5 olacak kardeşiyle bence yeterli ya
Ela26 gibi biseydi ben şifreyi unutunca o hesapla bu hesabını birleştirdi kazen sağolsun ama burdaki kadar çok aşırı aktif değilim arada soru soruyordum
Ela26 gibi biseydi ben şifreyi unutunca o hesapla bu hesabını birleştirdi kazen sağolsun ama burdaki kadar çok aşırı aktif değilim arada soru soruyordum
Yes planlı. Özellikle istedim. Büyüdükçe benim için daha zor olacaktı. Ayrıca yasımda ilerledikçe sıkıntı olacaktı. Şu an 32 yasındayım. Yaş farkı da 2,5 olacak kardeşiyle bence yeterli ya
harfiyen aynen. sürekli yatıyorum üstelik aç yatıyorum bi şey yemesem de çıkaracak bi şeyler buluyorum nasıl oluyorsa. su da içemiyorum çok severdim hasret kaldım