2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayrica ben 2018 Kasım annelerine de bakiyodum ama senin adini hiç görmedim o zaman farklı Bi isim miydi

Ne demek rica ederim, Allah sizden de razı olsun
Sizi cok iyi anlıyorum ama en zor gecen donem 8 ve 9. hafta oluyormus. Gececek inşallah sabredin
Sadece zamana ihtiyacımız var.
Bu sabah yine seruma gittim ben doktor 4 ay boyle devam eder tam anlamıyla geçmez 4 ayin sonunda gecer ama 9 ay sürenler de var dedi. Her sekilde 16. haftalara dayanacak sanirim. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok

Sizin gebeligeniz planlı miydi acaba yani aradaki yaş farki sizi tedirgin ediyormu
Yes planlı. Özellikle istedim. Büyüdükçe benim için daha zor olacaktı. Ayrıca yasımda ilerledikçe sıkıntı olacaktı. Şu an 32 yasındayım. Yaş farkı da 2,5 olacak kardeşiyle bence yeterli ya

Ayrica ben 2018 Kasım annelerine de bakiyodum ama senin adini hiç görmedim o zaman farklı Bi isim miydi
Ela26 gibi biseydi ben şifreyi unutunca o hesapla bu hesabını birleştirdi kazen sağolsun ama burdaki kadar çok aşırı aktif değilim arada soru soruyordum

İnşallah yeter ben çok korkuyorum açıkçası ama ilerde çalışmak istediğim için iyide oldu aslında aradaki yaş farkının az olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…