2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ay benimde bu bebekte bir iştahım açıldı Dünyaları yesem doymuyorum sadece sabahları bulantim oluyo ama yumurta yiyemiyorum hergün canım et istiyo normalde eti çok sevmem
Erkek olacak o zaman erkek bebekte et cok cekermis canin hadi hayirlisi

Yok kiz devlet hastanesi yapar mı öyle iyilikler hiç e nabizdan bakcam da gördüğüm sonucu anlamam ki zaten ben Googleden de bi daha asla bi sonuca bakmam Psikolojimi bozuyo
Devlet hastanelerinin sonuç sorgulama diye bişeyi var:) ayrıca negatif ya da pozitif yazacak negatif olmasi iyi bişey anlamayacak ne var

Arkadaslar benim doktorum zencefil zararli degil dedi, taze zencefilllden bulanti icin cay yapabilirsin dedi ve ayrica benim folik asitimi degistrdi iicinde zencefil var bulanti kessin diye (yinede sizler bilirsiniz )

Ama dedi zaten bana herkes erkek diyo benimki fakirin ekmeği umuttur mantığı işte
Bende içten içe erkek hissediyorum yaa geçen gün bir arkadaşım aradı diyor ki oğlun nasıl iyi annemde dedim yok karnındaki dedim dedi ay suratına kapatacaktım vallahi kız olursa ilk onu arayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…