2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Devlet hastanelerinin sonuç sorgulama diye bişeyi var:) ayrıca negatif ya da pozitif yazacak negatif olmasi iyi bişey anlamayacak ne var
Barkod numarasi istiyo kuzum barkodları da vermiyor hastane zaten her biri bir yerde kalıyo yani şimdi ben o sonucu mesela pozitif olarak görürsem çok panik yaparım bi tedavisi varsa bile karamsarliga kapilirim bu yüzden bakmicam doktor aydinlatsin beni

Bu benim kayınvalidenin beyni yanmış dün gece çok fotoğraf attım erkek kız birşeyler söyledi şimdi onları bulup yazmaya çalışacağım

E Elayagiz benim kız da 14 aralıkta 2 yasına girecek. Sen 2018 Aralık anneleri grubunda yok muydun
Ayy senle ne çok ortak noktamiz var kız keşke yakın olsak yüz yüze gorussek benim muhtemel doğum tarihi 28 kasimdi bundan dolayı ben Kasım Annelerin derdim ama bizimki aralıkta doğdu keşke Aralık annelerinde takilsaydim

olabilir mantıklı seni watshaptane engellicek kadin cinsiyetler ortaya çıkana kadar
Aman nerden bilsin engellemeyi, mesaj yazmayı falan biliyor bir tek dur ilk önce seninkine bakacağım ne demiş diye

AA öyle demek. Hakkaten ortak noktalarimiz çıkıyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…