ay insallah gonlundeki olur cnm ya ne diyim vallaha Allah herkesin gonlune gore versin bazen 1 seyi cok isteriz olmaz malesef bazende olur hemen:) ... ben ilk evladimi oglumu kaybedince hep tekrar bi oglum olsun istemistim onun yerini dolduramasada teselli olsun istedim.. Rabbim ard arda 2 saglikli kiz nasip etti sukurler olsun.. sonra 1 kiz ve 1 erkek daha kaybettim ve anladimki 2 sininde aciisiii ayniymis
Gözün aydin cancan vallahi helal olsun. Ne demisler istisnalar kaideyi degistirmez sen koca bir istisnasin. Butun teorileri masallah curuttun. Hadi hayirlisiyla saglikla gelsin prensesin
Ayy tüylerim diken diken oldu kız çok sevindim çok güzel yaa çok duygulandım canım benim yaa Allah'ım bu güzel haberden bizede nasip etsin inşallah dualarımız kabul oldu çok şükür yaa darısı EElayagiz
olsun inşallah başka kim kız istiyordu şuan aklımda kalmadı ama
Ya şu çift tek sayı olayı beni çok üzüyor yapmayın arkadaşlar o tutuyor demeyin gözünüzü seveyim yok mu ben yaptım tutmadi diyen yoksada biriniz hayriniza çıkın diyin tutmuyo teselli olayım azcik
Gözün aydin cancan vallahi helal olsun. Ne demisler istisnalar kaideyi degistirmez sen koca bir istisnasin. Butun teorileri masallah curuttun. Hadi hayirlisiyla saglikla gelsin prensesin