2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
var var bu hafta kontrole gıdecegm ınsaallah ıyıdır Allah kımseyı sevdıklerıyle saglıkla sınamasn
Amin canım sağlıkla kavuşalım hepimiz yavrularimiza
Yaaa maşallah kız sana valla ben Sağır sultana duyurmuştum şimdiye
Çürütmek istemedim erkek olurdu yoksa,bunu çürütmeyi sana bırakıyorum
Yaa hadi inşallah yillarin makas bicak teorisinide curuttun gider ayak

Amin canım sağlıkla kavuşalım hepimiz yavrularimiza

Yaaa maşallah kız sana valla ben Sağır sultana duyurmuştum şimdiye

Yaa hadi inşallah yillarin makas bicak teorisinide curuttun gider ayak
Aaaa onu da çürüttüm dimi, şu tek çifti çürütemedim ya içimde kaldı ama dur bide oğlumunkinden hesaplayayım belki çürütürüm

Reactions: H E
Çok teşekkür ederim akşam akşam ne güzel moral oldu
ay insallah gonlundeki olur cnm ya ne diyim vallaha Allah herkesin gonlune gore versin bazen 1 seyi cok isteriz olmaz malesef bazende olur hemen:) ... ben ilk evladimi oglumu kaybedince hep tekrar bi oglum olsun istemistim onun yerini dolduramasada teselli olsun istedim.. Rabbim ard arda 2 saglikli kiz nasip etti sukurler olsun.. sonra 1 kiz ve 1 erkek daha kaybettim ve anladimki 2 sininde aciisiii ayniymis

Reactions: H E
Gözün aydin cancan vallahi helal olsun. Ne demisler istisnalar kaideyi degistirmez sen koca bir istisnasin. Butun teorileri masallah curuttun. Hadi hayirlisiyla saglikla gelsin prensesin

Ayy tüylerim diken diken oldu kız çok sevindim çok güzel yaa çok duygulandım canım benim yaa Allah'ım bu güzel haberden bizede nasip etsin inşallah dualarımız kabul oldu çok şükür yaa darısı E Elayagiz olsun inşallah başka kim kız istiyordu şuan aklımda kalmadı ama

Ya şu çift tek sayı olayı beni çok üzüyor yapmayın arkadaşlar o tutuyor demeyin gözünüzü seveyim yok mu ben yaptım tutmadi diyen yoksada biriniz hayriniza çıkın diyin tutmuyo teselli olayım azcik
Benim oğlumda tutmadı çift çıkıyor merak etme bu da çöp:)

Gözün aydin cancan vallahi helal olsun. Ne demisler istisnalar kaideyi degistirmez sen koca bir istisnasin. Butun teorileri masallah curuttun. Hadi hayirlisiyla saglikla gelsin prensesin
Size hurafeleri yalanlamak için gönderilmişim
Çok teşekkür ederim kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…