Yaa yuppiiiiii Ayy çok sevindim senin adına darisi bana ve kız isteyen herkese inşallah sağlıkla kucağına al prensesini ama en çokta kaynananin tahmini tuttu diye sevindim bna da bi ihtimal kız demişti çünku
Yaa yuppiiiiii Ayy çok sevindim senin adına darisi bana ve kız isteyen herkese inşallah sağlıkla kucağına al prensesini ama en çokta kaynananin tahmini tuttu diye sevindim bna da bi ihtimal kız demişti çünku
Cinsiyet konusunda bende çok meraklıyım devlet hastanesi söylemez ama burda aradım bi yeri 15. Hafta da gel dedi bakalim ama bir sürü şey öğrendim kızın kesesi yuvarlak erkek oval , kız sol tarafda erkek sağda olur, erkekse bulantı az ve ayaklarda üşüme kızda tam tersi ha bide şu mesela kendimden örnek vereyim
Yaş+hamile kaldığın ay - 9 = tek ise erkek çift ise kız
27+6-9= 24 çift sayı Kız benim ilk çocuğum kız bu şekildeydi tutdu
Şimdi ise
29+9-9=29 tek sayı erkek olarak söylüyo bakalım bu tutacak mı
Cinsiyet konusunda bende çok meraklıyım devlet hastanesi söylemez ama burda aradım bi yeri 15. Hafta da gel dedi bakalim ama bir sürü şey öğrendim kızın kesesi yuvarlak erkek oval , kız sol tarafda erkek sağda olur, erkekse bulantı az ve ayaklarda üşüme kızda tam tersi ha bide şu mesela kendimden örnek vereyim
Yaş+hamile kaldığın ay - 9 = tek ise erkek çift ise kız
27+6-9= 24 çift sayı Kız benim ilk çocuğum kız bu şekildeydi tutdu
Şimdi ise
29+9-9=29 tek sayı erkek olarak söylüyo bakalım bu tutacak mı
Ya şu çift tek sayı olayı beni çok üzüyor yapmayın arkadaşlar o tutuyor demeyin gözünüzü seveyim yok mu ben yaptım tutmadi diyen yoksada biriniz hayriniza çıkın diyin tutmuyo teselli olayım azcik