Eve gelince çetik giydim hemen..oğluma sezeryanla doğum yaptım böyle sıkıntı yaşamadım da mayıs ayında olduğum dis gebelik ameliyatı sonrası dikişlerin acısı gecmedi gitti..karnım büyüdükçe ne yapacağım bilmiyorum(
Canm şimdi internete baktım da aseriyorum.com diye bi site var her meyve sebze var ordan siparis vermeyi dene istersen daha önce ben o siteyi hiç kullanmadım ama yanlış anlaşılma olmasın
Çocuk olunca değişiyorlar hiç yapamıyor deme bırak öyle de olsa yapsın alışır heralde birazda içinde olması lazım sanırım hiç mutfağa girmez eşim ufak tefek yapar yemek felan yapmaz bi iki kere balık yapmıştır bana o kadar İlk hamileyken kek yapanlar varmış doktor yapıp getirmiş bi ara hastaneye püf noktalarını anlatıyordu öyleleride var
Benim eşim de iş yapar ama çok söyleniyor bazen ya sinir ediyor beni burası niye pis bu nasıl makine bilmem ne.
Ama ben onu bu aşamaya getirene kadar neler çektim öğrendi artık nasıl yapması gerektigini
Benim eşim de iş yapar ama çok söyleniyor bazen ya sinir ediyor beni burası niye pis bu nasıl makine bilmem ne.
Ama ben onu bu aşamaya getirene kadar neler çektim öğrendi artık nasıl yapması gerektigini
Lahanayı haşla kes içine harcı koy bu kadar tüm lahana yapmak uzun sürebilir ama bi tencerelik kolay. Ben yemek yapmayı çok severim belki ondan kolay geliyor.
Evet kendi doktorum bakiyor ama tekrar tsh tekrar istedi bugun yaptirdim sonuca bakip birsey soyler herhalde seni neden o bolume yonlendirdi hangisi cok buyuk sonrun teskil ediyor idrarmi tsh mi canim
Lahanayı haşla kes içine harcı koy bu kadar tüm lahana yapmak uzun sürebilir ama bi tencerelik kolay. Ben yemek yapmayı çok severim belki ondan kolay geliyor.
Hünkar öldü ya ondandır ama Behice acı çekerek ölmediği sürece rahatlamam ben,yeni heyecanımız ha bide Müjgan hamileymiş Alev Alevi de izliyorum arada o da güzel dizi Demet Evgarı çok severim zaten
Züleyhayı kızdırmak için yalan attı diyorlar ama yılmaz şu fekelinin yeğeninden zannediyor sanırım Hünkar öldüğünden beri her bölüm sinir krizi geçiriyorum
Züleyhayı kızdırmak için yalan attı diyorlar ama yılmaz şu fekelinin yeğeninden zannediyor sanırım Hünkar öldüğünden beri her bölüm sinir krizi geçiriyorum