2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Baktim ya butun motorlu siparislere:))

Biz masterchefciyiz. Bugün de lahana sarması yapıyorlar çok severim

Canm şimdi internete baktım da aseriyorum.com diye bi site var her meyve sebze var ordan siparis vermeyi dene istersen daha önce ben o siteyi hiç kullanmadım ama yanlış anlaşılma olmasın
Tammmam canim cok saol bi bakalim siteye guvenilir midir diye

Kendi yapamıcaksa yardımcı tutsun. Bende ev işi sevmiyorum pis görünmesin diye yapıyorum mecbur

Benim eşim de iş yapar ama çok söyleniyor bazen ya sinir ediyor beni burası niye pis bu nasıl makine bilmem ne.
Ama ben onu bu aşamaya getirene kadar neler çektim öğrendi artık nasıl yapması gerektigini
benimkide öyle misal süpürür bu neden burda,süpürge neden çok ses yapıyor vs

Peki kendi doktorunuz mu bakıyor? Benim doktorum hemem endokrinoloji bölümüne yönlendirdi.
Evet kendi doktorum bakiyor ama tekrar tsh tekrar istedi bugun yaptirdim sonuca bakip birsey soyler herhalde seni neden o bolume yonlendirdi hangisi cok buyuk sonrun teskil ediyor idrarmi tsh mi canim

Boşver kız napacan ağlak Züleyha'yı ne güzel sohbet ediyoruz. Erikte istemiyo canım normalde de pek yemem
Reklam girdiYok kız Müjgan hamileymiş,bide bu bölüm büyük hanım olacak Züleyha onun heyecanındayım

Kızlar gün gün mide bulantınız değişiyor mu ya mesela benim dün azdı Bugün fenalardayım

Alev Alevi İzliycez Çukurova gitti elden ya reytingleride düşer inş sinir ettiler insanı
Hünkar öldü ya ondandır ama Behice acı çekerek ölmediği sürece rahatlamam ben,yeni heyecanımız ha bide Müjgan hamileymiş Alev Alevi de izliyorum arada o da güzel dizi Demet Evgarı çok severim zaten

Müjgan'ı da güya kocası sevmiyor maşallah hiç durmadan çocuk yapıyolar. Sevse nasıl olacaktı kim bilir
Züleyhayı kızdırmak için yalan attı diyorlar ama yılmaz şu fekelinin yeğeninden zannediyor sanırım Hünkar öldüğünden beri her bölüm sinir krizi geçiriyorum

Züleyhayı kızdırmak için yalan attı diyorlar ama yılmaz şu fekelinin yeğeninden zannediyor sanırım Hünkar öldüğünden beri her bölüm sinir krizi geçiriyorum
Ben izlemiyorum bayadır. Yeteneksizler ilk bölümden beri beraber kaçacaklar 2 sezon bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…