Neyse ben Bir zamanlar Çukurova izlemeye gidiyorum arkadaşlar ben gelene kadar çok konuşmayın size iyi aşermeler diliyorum,eriğe aşerin mutlaka o kadar anlattım
Neyse ben Bir zamanlar Çukurova izlemeye gidiyorum arkadaşlar ben gelene kadar çok konuşmayın size iyi aşermeler diliyorum,eriğe aşerin mutlaka o kadar anlattım
Hayırlı akşamlar herkese yarın 12 de randevum var geç döllenme olduğu için son adet tarihim belirlenecek inşallah sağlıklıdır. 10+2 olması gerekiyor ❤ Dua eder misiniz kızlar inşallah sağlıklı olduğunu görürüz hepimiz
Benimki bi iş yapar sinir harbi yaşarsın bırak lanet olsun ben yaparım diyorum. Yumurta yapacak mesela lavabodan ocağa kadar beyazını akıtarak gider. Arkasını toplamak zulüm zaten
Çocuk olunca değişiyorlar hiç yapamıyor deme bırak öyle de olsa yapsın alışır heralde birazda içinde olması lazım sanırım hiç mutfağa girmez eşim ufak tefek yapar yemek felan yapmaz bi iki kere balık yapmıştır bana o kadar İlk hamileyken kek yapanlar varmış doktor yapıp getirmiş bi ara hastaneye püf noktalarını anlatıyordu öyleleride var
Ben geçen hafta marketten aldım ama içi geçmiş yiyemedim attım. Böyle güzel sulu şeftali kalmış mıdır bilmiyorum. Tadının kötü olduğunu falan düşün belki canın istemez
Benim eşim de iş yapar ama çok söyleniyor bazen ya sinir ediyor beni burası niye pis bu nasıl makine bilmem ne.
Ama ben onu bu aşamaya getirene kadar neler çektim öğrendi artık nasıl yapması gerektigini