2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kurumsal bi sirketse öyle bişey yapamaz üst mercilere falan şikayet edin biraz uğraştıtir ama öyle uslupsuz konusamaz kimsee kimseyle sırf bunun için bile dava açılabilir yinede hakkınızda hayırlısı olsun emin olun geNC çocuksuz biri işi bilen çocuklu birinden iyi değildir

Benide sinirlendiriyo bazen ısırıp yumruklayıp biraz rahatlıyorum. Lohusa oluncada bıçaklarım artık

Birde bilenler yiyenler vardır iğde canım istiyor hep geçen de aldırdım esime kimseye vermiyorum sakladim

ayy benim teyzem öyleydi yaaa iğde nerden buldunuz. Biz ağacı olan birini bulmuştuk. Toplayıp durduk da teyzeme öyle sustu. Kızçesi oldu sonra

Canım biz yaklasik uc aydir ayri odadayiz ben oğlumla yatıyorum oda zaten dezenfektan ve kolonyayla kafayı bozmuş gibi her dakika kullaniyo ama ne korur bilmiyorum
Hadi ya İnşallah bi sıkıntı olmaz kime nerden geleceği belli olmuyo artik

Bizimde geceleri çocuğa hep eşim baktı şimdiden kendini hazırlıyor Benden çok korkuyordu ikinci çocuk fikrinden Tabi biz iki yıl ayrı kaldık görev mecburiyettende dinlenmiştir
Ahahah Aynen dinlenmiş o Korkunun ecele faydası yok

Benimki temizlikte yardim ediyor ben süpürürüm i siler arkamdan toplar bulaşık yıkar

ayy benim teyzem öyleydi yaaa iğde nerden buldunuz. Biz ağacı olan birini bulmuştuk. Toplayıp durduk da teyzeme öyle sustu. Kızçesi oldu sonra
Arkadaslar igde bende var istanbulda oturan gelip alabilcek olan varsa paylaşabilirim gecen gun memleketten geldi

işte sorun şu ki şu an yapılan şey yasal :) şikayet edemyorum. Eşimin iş yeri avukatıyla da kendi iş yerminkiyle de görüştüm. Doktorumdan çalışabilir raporu bile alsam işten çıkarma yasak ücretsize izne çalışan onayı almadan çıkarmak tamamen yasal pandemi bitene kadar.

kuruyemiscilerde satılıyor kocaman kocaman valla zevkle yiyorum

Sadece yaprak sarmasını soylicem benden günah gitti
Canım çekti ama affediyorum
Bende yiycem iğde,her kuruyemişçide var mı ki ben hiç görmedim

Benim ki usta oldu benim diyen temizlikçiye taş çıkartır Sende yavaştan alıştır tarif et çocuk olunca bi kişi bakacak bi kişi yapacak

En sevdiğin meyveyi kendi kafanda ballandıra ballandıra düşün o zaman olur işte mesela erik, böyle ekşi ekşi tuza batırıp ıssırıyorsun böyle ses çıkıyor falan
Of ceyda ya
Aynen çok sinir bozucu bisi

Benim ki usta oldu benim diyen temizlikçiye taş çıkartır Sende yavaştan alıştır tarif et çocuk olunca bi kişi bakacak bi kişi yapacak
Benimki bi iş yapar sinir harbi yaşarsın bırak lanet olsun ben yaparım diyorum. Yumurta yapacak mesela lavabodan ocağa kadar beyazını akıtarak gider. Arkasını toplamak zulüm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…