2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar merhaba yine ben geldim, belki bilen vardır diye bir şey soracağım çarşamba günü ikili tarama testi yaptırdım ertesi gün sonuç e-nabıza düşmüş ama ne bir referans aralığı var ne bi yüzde hiç bir şey anlamadım. Doktoruma mesaj attım yorumlayabilir misiniz diye cevap vermedi bir sonraki randevum da 11 Aralıkta. Anlayan varsa bi bakar mısınız Eki Görüntüle received_390413988938970.webp

Kız senin kızla benim oğlan aynı yaşta değil mi,benimki bana ikide bir kardeş gelsin ne zaman gelecek diyip duruyor onun tabiriyle" kadeş"

Yaa kuzum deme öyleşimdi sağlıklı ve senin yanında ya önemli olan o,Allah hiç ayırmasın inşallah

Amin canim insAllah yengec olsun daha iyi burcu benim kesin ikizler olur hayirlisi ile olsunlarda bizde saglikla kurtulalim ay gun fark etmiyor artik bakalim ilk hareketi kim hissediyor topikde bat agustos olan hariz onlar erken hisseder

Yaa ne kadar güzel bende hep oğlum evcil hayvanda buyusun istiyorum ama apartmanda beslemek zor geliyor hayvana da kiyamiyorum her gün dışarı çıkarmayıda göze alamıyorum çok şanslı Bebeğiniz
Vallah evim bahçeli o yöndende şanslıyım ama inan hayvan beslemek de çok zor sorumlulukları çok fazla insan gibi hastalanıyorlar o zaman zorluk yaşıyorum

Kız senin kızla benim oğlan aynı yaşta değil mi,benimki bana ikide bir kardeş gelsin ne zaman gelecek diyip duruyor onun tabiriyle" kadeş"
3yasinda mıydı seninki de onları da kertelim madem kiz
Benim kız da kardeş falan diyor ama hamile olduğumu anlamıyor yani ben o kadar anlatmadım erken diye. Yavaş yavaş alıştırmak istiyorm

Merhaba kızlar bugün problem vardı galiba internette siteye giriş yapamadım moralim bozuk 38 yaşındayım bilmiyorum yasimla mi alakalı Doktor Down Sendromu olma riski var dedi bebeğin cinsiyetini sormadım o kendisi dedi erkek dedi Zaten ben orada yikildim kaldım başka doktora gittim hemen Oradan çıktım nöbetçi doktor olduğu için o da özel hastane bakmadı normal ultrasona baktı pazartesiye başka doktora tekrar randevu aldım �lk başlarda gittiğim doktora işte Pazartesi gideceğim Bakalım o ne diyecek ikili test için kan aldılar 3 gün sonra çıkacağını söyledi doktor 3 gün sonra seni arayacağım dedi duruma göre eğer teste de bir problem çıkarsa kürtaj yapabilirim dedi Ben de kabul etmedim kesinlikle dedim başka testte yaptırmayacağım dedim işte sıvı mı alınacakmış ne göbekten hiçbirini kabul etmedim yani 3 gün sonra çıkacak test ne çıkarsa artık Şansıma başka test yaptırmayacağım

Ense ve burun bakıldı mı canım herkese risk diyorlar yaş sıkıntı olunca ama bir şey çıkmıyor

Olctuklerini not al canim doktoruna haber ver yuksek cikiyorsa zaten bidaha yuklemeye gerek yok benimde yuksek ben sekizinci haftamada falan basladim insulin kullanmaya.. bu kadar erken ciktigi icin seninkide gebelikten kaynakli degil zaten var olan bir sorun mus demekki.. neden haraketsizsin Ben sogukta olsa yagmur yoksa mutlaka yuruyuse cikmaya calisiyorum yarim saat kirkbes dk falan.. seker yuksekligi cok onemli ihmale alma..

Ense ve burun bakıldı mı canım herkese risk diyorlar yaş sıkıntı olunca ama bir şey çıkmıyor
Ense kalınlığında sanirim kalın cikti burun yapısı güzel dedi benim 10 senelik dr diğer gebeliklerimde hic boyle bir sey dememişti yuz şeklinden anlaşılıyor zaten değişti benimde de ne kadar pişirilir oldugumu biliyor test sonuçlarını bekleyecek dedi ama elime sığmıyorum kiz kiz derken başıma gelene bak sağlıklı olsun Baska bir sey istemiyorum kafayi yicem simdi daha hiç uyuyamam yiyemem duramam deliririm

LesaM vitamin kullanıyor musun canım bugün bana regenesis max yazdı aldım ama içinde folik asit var artık gerekli değil diye kullanmak istemedim dvit ferrum yazdı ama dvit alıcam decavitte ikisi de var

3yasinda mıydı seninki de onları da kertelim madem kiz
Benim kız da kardeş falan diyor ama hamile olduğumu anlamıyor yani ben o kadar anlatmadım erken diye. Yavaş yavaş alıştırmak istiyorm
O zaman benim matematik çöker vallahi kim kimin kaynı kim kimin görümcesi
Ben direkt söyledim sana kardeş geliyor diye hatta biraz daha şey söylemeyi düşündüm yoluna yoldaş,sana gardaş geliyor tarzında

Canim hic kafana takma benim cevremde kac kisiye soylendi bu yengem bes aylik hamileydi gebeligi sonlandirmayi sundu dr yengem dogurana kadar agladi cok saglikli dogdu komsum var akraba oda 38 yasinda kadina sizin gibiler yuzunden geri zeka cocuk doldu ulke demisker dograna kadar dr gitmedi bir kadindan sivi aldilar sivi almi yuzunden bebegi sakat etmisler belden alti tutmuyor cocugun ama down sendurumlu degil sivi aliminda boyle riskler varmis daha kisin arkadasim dogum yapti onada sakat 100/75 demisler yalan bence bebek dogana kadar hic bir dr inanmiyorum zaten hersey allahtan niye uzuluyorsun hamillegin tadini cikar verende allah vardir herseyde bir hayir belki saglikli dedikleri nin saglikli oldugunun kanitti varmi dogdukdan sonra hasta olmayacaklari garantimi takma kafana test yaptirma hic bende ikili test yaptirmayacagim bosuna pisikoloji bozacak

Cok tsk ederim cnm benim en azından içim rahatladı biraz ins bir sıkıntı olmaz kesinlikle sıvı aldirmayacagimi ve başka da test asla yaptirmayacagim dr zaten bunu söyledim

LesaM vitamin kullanıyor musun canım bugün bana regenesis max yazdı aldım ama içinde folik asit var artık gerekli değil diye kullanmak istemedim dvit ferrum yazdı ama dvit alıcam decavitte ikisi de var
Bu ilacmi canim biraz bulanti yaparmi acaba dr bunu vermisdi gece bulanti artinca bunu ictigim icinmi acaba dedim

Eklentiler

• 16065874406729192055654780548440.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…