Tamam yolla adresini hemenBende sen oğlan dediğinden beri göz koymuştumİzmir'e beşik yollayın hemen sözü keselim, beşik kertmesi
Kız senin kızla benim oğlan aynı yaşta değil mi,benimki bana ikide bir kardeş gelsin ne zaman gelecek diyip duruyor onun tabiriyle" kadeş"Yok cnm anlamıyor o kadar idrak edecek yaşta değil ama arada söylüyorum bir bebeğimiz olsa sen hep onunla oynasan bizim evimizde kalsa istermisin diye yavaştan alıştırıyorum. Hatta isim seçerken birlikte karar vermek de iyiymiş mesela ali mi veli mi diceksin o ali dicek o zaman daha çok benimserlermiş. Bakalım kıskandırmadan alıştırırız inşallah
Yaa kuzum deme öyleBende gece dogum yaptim birde bir bucuk ay erken dogdu kizim dr birakmadi esimi kizim hoc aglamadi ya ben hic sesini duymadim 5 gun yogun bakimda kaldi hersey normaldi ama kakasini yapmisdi enfeksiyon olmusdu kucagimiza alamadik eve bos donduk sen daha sansliymissin ben yasayamadim o sevinci
Biz 9+5 günlüğüz ona göre hesaplayınca 28 haziran çıkıyor doğum tarihi, 7 haftalıkken gitmiştim 11 haftalıkken gel dedi, ikili tarama testi falan dedi de ben yaptırmak istemiyorum, aynen bende hep hissetmek istiyorum hareketlerini, yaşadığını.. Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş
Vallah evim bahçeli o yöndende şanslıyımYaa ne kadar güzel bende hep oğlum evcil hayvanda buyusun istiyorum ama apartmanda beslemek zor geliyor hayvana da kiyamiyorum her gün dışarı çıkarmayıda göze alamıyorum çok şanslı Bebeğiniz
3yasinda mıydı seninki de onları da kertelim madem kizKız senin kızla benim oğlan aynı yaşta değil mi,benimki bana ikide bir kardeş gelsin ne zaman gelecek diyip duruyor onun tabiriyle" kadeş"
Ense ve burun bakıldı mı canım herkese risk diyorlar yaş sıkıntı olunca ama bir şey çıkmıyorMerhaba kızlar bugün problem vardı galiba internette siteye giriş yapamadım moralim bozuk 38 yaşındayım bilmiyorum yasimla mi alakalı Doktor Down Sendromu olma riski var dedi bebeğin cinsiyetini sormadım o kendisi dedi erkek dedi Zaten ben orada yikildim kaldım başka doktora gittim hemen Oradan çıktım nöbetçi doktor olduğu için o da özel hastane bakmadı normal ultrasona baktı pazartesiye başka doktora tekrar randevu aldım �lk başlarda gittiğim doktora işte Pazartesi gideceğim Bakalım o ne diyecek ikili test için kan aldılar 3 gün sonra çıkacağını söyledi doktor 3 gün sonra seni arayacağım dedi duruma göre eğer teste de bir problem çıkarsa kürtaj yapabilirim dedi Ben de kabul etmedim kesinlikle dedim başka testte yaptırmayacağım dedim işte sıvı mı alınacakmış ne göbekten hiçbirini kabul etmedim yani 3 gün sonra çıkacak test ne çıkarsa artık Şansıma başka test yaptırmayacağım
Normal korkma canimNormal O zaman ben biraz korktum
Normal korkma canim
Olctuklerini not al canim doktoruna haber ver yuksek cikiyorsa zaten bidaha yuklemeye gerek yok benimde yuksek ben sekizinci haftamada falan basladim insulin kullanmaya.. bu kadar erken ciktigi icin seninkide gebelikten kaynakli degil zaten var olan bir sorun mus demekki.. neden haraketsizsin Ben sogukta olsa yagmur yoksa mutlaka yuruyuse cikmaya calisiyorum yarim saat kirkbes dk falan.. seker yuksekligi cok onemli ihmale alma..Kızlar ben ne yapicam ya tokluk kan şekerim arada yüksek çıkıyor acaba hareketsiz olduğum ıçın mı ben şeker yüklenmesini erken haftalarda ni yaptircam belki insüline falan başlarlar çok stres oluyorum ya
Ense kalınlığında sanirim kalın cikti burun yapısı güzel dedi benim 10 senelik dr diğer gebeliklerimde hic boyle bir sey dememişti yuz şeklinden anlaşılıyor zaten değişti benimde de ne kadar pişirilir oldugumu biliyor test sonuçlarını bekleyecek dedi ama elime sığmıyorum kiz kiz derken başıma gelene bak sağlıklı olsun Baska bir sey istemiyorum kafayi yicem simdi daha hiç uyuyamam yiyemem duramam deliririmEnse ve burun bakıldı mı canım herkese risk diyorlar yaş sıkıntı olunca ama bir şey çıkmıyor
O zaman benim matematik çöker vallahi3yasinda mıydı seninki de onları da kertelim madem kiz
Benim kız da kardeş falan diyor ama hamile olduğumu anlamıyor yani ben o kadar anlatmadım erken diye. Yavaş yavaş alıştırmak istiyorm
Canim hic kafana takma benim cevremde kac kisiye soylendi bu yengem bes aylik hamileydi gebeligi sonlandirmayi sundu dr yengem dogurana kadar agladi cok saglikli dogdu komsum var akraba oda 38 yasinda kadina sizin gibiler yuzunden geri zeka cocuk doldu ulke demisker dograna kadar dr gitmedi bir kadindan sivi aldilar sivi almi yuzunden bebegi sakat etmisler belden alti tutmuyor cocugun ama down sendurumlu degil sivi aliminda boyle riskler varmis daha kisin arkadasim dogum yapti onada sakat 100/75 demisler yalan bence bebek dogana kadar hic bir dr inanmiyorum zaten hersey allahtan niye uzuluyorsun hamillegin tadini cikar verende allah vardir herseyde bir hayir belki saglikli dedikleri nin saglikli oldugunun kanitti varmi dogdukdan sonra hasta olmayacaklari garantimi takma kafana test yaptirma hic bende ikili test yaptirmayacagim bosuna pisikoloji bozacakMerhaba kızlar bugün problem vardı galiba internette siteye giriş yapamadım moralim bozuk 38 yaşındayım bilmiyorum yasimla mi alakalı Doktor Down Sendromu olma riski var dedi bebeğin cinsiyetini sormadım o kendisi dedi erkek dedi Zaten ben orada yikildim kaldım başka doktora gittim hemen Oradan çıktım nöbetçi doktor olduğu için o da özel hastane bakmadı normal ultrasona baktı pazartesiye başka doktora tekrar randevu aldım �lk başlarda gittiğim doktora işte Pazartesi gideceğim Bakalım o ne diyecek ikili test için kan aldılar 3 gün sonra çıkacağını söyledi doktor 3 gün sonra seni arayacağım dedi duruma göre eğer teste de bir problem çıkarsa kürtaj yapabilirim dedi Ben de kabul etmedim kesinlikle dedim başka testte yaptırmayacağım dedim işte sıvı mı alınacakmış ne göbekten hiçbirini kabul etmedim yani 3 gün sonra çıkacak test ne çıkarsa artık Şansıma başka test yaptırmayacağım
Amin insAllah canim cok sukur rabbim yoklugunu gostermesin kimselere evlat bambaska birsey ins bu evlatlarimizda saglikla gelir kucaklarimazaYaa kuzum deme öyleşimdi sağlıklı ve senin yanında ya önemli olan o,Allah hiç ayırmasın inşallah
Cok tsk ederim cnm benim en azından içim rahatladı biraz ins bir sıkıntı olmaz kesinlikle sıvı aldirmayacagimi ve başka da test asla yaptirmayacagim dr zaten bunu söyledimCanim hic kafana takma benim cevremde kac kisiye soylendi bu yengem bes aylik hamileydi gebeligi sonlandirmayi sundu dr yengem dogurana kadar agladi cok saglikli dogdu komsum var akraba oda 38 yasinda kadina sizin gibiler yuzunden geri zeka cocuk doldu ulke demisker dograna kadar dr gitmedi bir kadindan sivi aldilar sivi almi yuzunden bebegi sakat etmisler belden alti tutmuyor cocugun ama down sendurumlu degil sivi aliminda boyle riskler varmis daha kisin arkadasim dogum yapti onada sakat 100/75 demisler yalan bence bebek dogana kadar hic bir dr inanmiyorum zaten hersey allahtan niye uzuluyorsun hamillegin tadini cikar verende allah vardir herseyde bir hayir belki saglikli dedikleri nin saglikli oldugunun kanitti varmi dogdukdan sonra hasta olmayacaklari garantimi takma kafana test yaptirma hic bende ikili test yaptirmayacagim bosuna pisikoloji bozacak
Bu ilacmi canim biraz bulanti yaparmi acaba dr bunu vermisdi gece bulanti artinca bunu ictigim icinmi acaba dedimLesaM vitamin kullanıyor musun canım bugün bana regenesis max yazdı aldım ama içinde folik asit var artık gerekli değil diye kullanmak istemedim dvit ferrum yazdı ama dvit alıcam decavitte ikisi de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?