2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aman kız bende en azından ilerde gelinimë kocan Anlayışlı romantik biri olsun diye doğduğundan beri elimden geleni yaptım ama hoduk olmayi seçti derim içim rahat bi şekilde

Yaa ne kadar güzel bende hep oğlum evcil hayvanda buyusun istiyorum ama apartmanda beslemek zor geliyor hayvana da kiyamiyorum her gün dışarı çıkarmayıda göze alamıyorum çok şanslı Bebeğiniz

bence de tuvalet temizliğinde özellikle çamaşır suyuyla falan uğraşılıyor destek şart.

Kuzum ne yaptın
Üşenmedim bir daha yazacağım
Bulantılar için ilaç verdi,ek olarak vitaminlerin dozunu arttırdı, corasprin verdi bugün 1.trimester bitti bundan sonra daha rahat olur dedi, iyiymişim yani:))
Ha bide kızım olacağı kesinleşti,nub teorisi diye birşey var 11. Haftada bile öğrenebiliyorsun erken söyleyenler hep bu yöntemle yapıyormuş,%90 kızmış yani

Ben orada acılar çekerken kızım parmağını emiyordu rahat rahat da yayılmış oraya ohh keyfi yerinde prensesin

Su kocalari eslerine yardim edenlere imreniyorum benim esim yemek yapmayi gectim hazir kahvaltiliklari bile koymayi beceremez sekilsiz eksik getirir patetes bile kizartamiyor yakiyor evi supurur ama hali ustunu oda evleneli 10 yil icinde birkez yapti ben kizimi dogrup eve geldim yemek yaptim yatmadan adam acim dedi gerci kaynanam var ust ama pek mutfak isi sevmez girmez yilda iki kez girer kendi mutfagina kayin peterim masallah hergun yemek yapar keske esim azicik ona cekseydide kendi karnini doyurabilseydi hamilelikde cok zor oluyor kokudan yaptigimida yiyemiyorum kayin peter pisir biz ye yapiyoruz,yapanlar kiymetini bilin insan bir su almaya muhtac kaliyor

MahidevranSultan yaa kesinleşmiş kız mesajını görüp alintilayamadim cevaplardan gördüm hadi calsin davullar darisi bana demeden gecemicem catlarim yoksa sağlıkla gelsin prenses nefes darlığı için bişey dedi mi doktor bugün Nasılsın ben yine temizliğe daldım yazamadım hiç Wings06 kuzum senin kontrol bugün muydu yarın mi karıştırdım ben N Neva su sen ne yaptin cinsiyeti öğrendinmi güzel haberler aldınız inşallah hepiniz aklıma gelmeyen ama kontrole giden varsa inşallah onlarda güzel haberlerle gelmiştir

Yaa yerim o parmagi ilk sana yazmıştım Geç gördüm mesajini ama olsun haberler çok güzel defalarca yazılabilir sağlıkla gelsin minnos oğlun nasıl bu arada kiz annende duruyo mu hala

yanımda eşim olsun istemem yani sanırım.
guzel oluyor elini falan sikinca oda elini kurtarma pesinde parmaklari birbirine gecmis biz aci icinde,zaten kotu halini gormuyor dr sagolsun her yerimiz kapali sadece nefes ve ikinma ayni hareketi esininde yaptigini gorunce tabi konsantirasyon yasiyor insan

Yaa yerim o parmagi ilk sana yazmıştım Geç gördüm mesajini ama olsun haberler çok güzel defalarca yazılabilir sağlıkla gelsin minnos oğlun nasıl bu arada kiz annende duruyo mu hala
1 milyon kere de yazarım benn, sağol canım benim
Darısı senin başına inşallah bir sonraki prenses haberini senden bekliyorum ona göre kızlarımızı birlikte büyüteceğiz
Hala annemde valla onu da çok özledim ama bu akşam eşime cinsiyet haberini vereceğim ayrı bir heyecan var o yüzden

Evet nuba göre biliyorlar canım bacak arasında dik çıkıntı varsa erkek yatay varsa kız oluyor. Ya da kızlarda 3 çizgi şeklinde görünüyor. Kontrolün iyi gecmesine sevindim canım gozunaydin

Evet nuba göre biliyorlar canım bacak arasında dik çıkıntı varsa erkek yatay varsa kız oluyor. Ya da kızlarda 3 çizgi şeklinde görünüyor. Kontrolün iyi gecmesine sevindim canım gozunaydin
Evet öyle birşeymiş:))
Allah razı olsun kuzummm
Senin oğlan da binlerce kere daha hayırlı olsun

Yaa aslında bende eşim yanımda olsun istiyordum ama gece doğurdum ben aceleyle bide o acıyla ve telaşla hiç aklımıza gelmedi,bide oğlumu ilk benim kucağıma verdiler İlk ağlama sesini ben duydum özeldi o an o yüzden iyiki de o yokmuş

Yapıs yakasına size bekle diye söylemek kolay ben ve bizim topikte ki kadınlar meraktan catlicak bunu onlara yapamam de ogrenmem lazım diye tutturduguma
Terbiyesiz adam sinir etti beni sadece sonuc vermeye cagırmıs ıkıncı soru sordum dıye azarlardı çıktım çok pısman oldum ya nıye bısey demedım dıye modum dusuktu başka bu dra gittim tabi kan istedi tekrar tahlil bakti cinsiyete 4.ay belli olur dedi kız gibi dedi çok sevındım yaşayamadım bıle cnm sıkkın ya paranla rezil olmak bu sanırım dogru düzgün bi dr yok maalesef gelismis yerlerde olanlar ne sanslı Bebisim iyi olsunda artık

Dur bir dakika olayı anlamadım, kız mı seninki hani erkekticanını sıkma beni de devlette azarladılar bir kere olay çıkarmıştım normalde çirkef biri de değilimdir yani

Dur bir dakika olayı anlamadım, kız mı seninki hani erkekticanını sıkma beni de devlette azarladılar bir kere olay çıkarmıştım normalde çirkef biri de değilimdir yani
Ben de nasıl sustum ona sasırdım esimde daha bisey olmamisgibi soru soruyo ya sınırımden ağladım hayır hıcte aglamazdım bunlara bu da kız dedi bi dahakine tekrar erkege sonra kıza döner zorla merak ettiriyorlar insanı En sinir olduğum noktaya geldik bi öyle bi böyle 16.haftadan sonra artık kesin nasipse canım seninde kız olduğu kesinleşmiş çok sevindim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…