Aman kız bende en azından ilerde gelinimë kocan Anlayışlı romantik biri olsun diye doğduğundan beri elimden geleni yaptım ama hoduk olmayi seçti derim içim rahat bi şekildeYa ben kardeşime neler yaptım yavrum aramızda 13 yaş var müzeler sanat galerileri kitap okuma etkinlikleri. Tiyatrolar müzikaller. Hayvanın teki oldu. Bir tek yemek konusunu başardık. Çok güzel yemek yapıyor
Ben de tek gidiyorum almıyorum eşimi korona zamanı hastanede kalabalık yaratmam hem de adam 6 gün çalışıyor eşek gibi yani. Zora sokmaya da gerek yok. Tek başımıza yapacağımız işler için.
Sağol birtanemCeydacim çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun prenses
Yaa ne kadar güzel bende hep oğlum evcil hayvanda buyusun istiyorum ama apartmanda beslemek zor geliyor hayvana da kiyamiyorum her gün dışarı çıkarmayıda göze alamıyorum çok şanslı BebeğinizAyyy gözüm korkuyor yeminleben sessizlik seven bi insanım babamın evide sessizdi evlendim eşimin kedilerine zor alıştım çok miyavlıyorlar diye en çokda sabaahın erken saatlerinde yapıyorlar sabah namazına kaldırıyorlar beni 6 buçuk oldu mu tepemdeler gerçi daha bi tane kızımızı yeni kaybettik güzel kedim ya bi tane kaldı sadece artık Allah nasip ederse yavrumla oynayacaklar sesleri düşünemiyorum
Esin yaninda olmasinimi tek sen dogum yapmayimi canim bence tek sen dogum yapinca iyi oluyor diyerini gorup korkmuyor insan birde o perisan halini bir es goruyor anneligin zorlugunu goruyor
Benim kocacım gıcıklık yapar gibi balık temizlettirip bide kızarttırdı valla bak bugünde Temizlik yaptım laf olsun diye bugün işe gitme temizlik yapalım dedim bide Temizlik mi yapıcam diyo mecbur ben yaptım keşke destek olsa wc yi mecbur çamaşır suyuyla yıkıyorum bu dönemde daha çok koku yapıyo ama benimki aldırış bile etmiyphiçbişey de yok anlıcan sevincimiz beraber olsun bari 6,5 yıllık evliyiz ilk bebeğimix hassas olması lazım bence
Parol içiyorum. İlaçsız 3 gün sürüyor. Çok teşekkür ederimGecmis olsun canim ilac yasak degilmi normalde ilac kullanmayinca gecmiyormus migren agrisi allah yardimcin olsun
Üşenmedim bir daha yazacağımKuzum ne yaptın
Bende öyleyim canım akşama kadar ağrıdı hala hafif ağrı varMigrenim tuttu yine. Buda hamilelikten çok çok daha zor
Her ay yaptırmıyoruz diye biliyorumInşallah canım biz her ay kan tahlili yaptiracakmiyiz onuda merak ediyorum
Yaa yerim o parmagi ilk sana yazmıştım Geç gördüm mesajiniÜşenmedim bir daha yazacağım
Bulantılar için ilaç verdi,ek olarak vitaminlerin dozunu arttırdı, corasprin verdi bugün 1.trimester bitti bundan sonra daha rahat olur dedi, iyiymişim yani:))
Ha bide kızım olacağı kesinleşti,nub teorisi diye birşey var 11. Haftada bile öğrenebiliyorsun erken söyleyenler hep bu yöntemle yapıyormuş,%90 kızmış yani
Ben orada acılar çekerken kızım parmağını emiyordu rahat rahat da yayılmış oraya ohh keyfi yerinde prensesin
yanımda eşim olsun istemem yani sanırım.
1 milyon kere de yazarım benn, sağol canım benimYaa yerim o parmagi ilk sana yazmıştım Geç gördüm mesajiniama olsun haberler çok güzel defalarca yazılabilir sağlıkla gelsin minnos oğlun nasıl bu arada kiz annende duruyo mu hala
Evet nuba göre biliyorlar canım bacak arasında dik çıkıntı varsa erkek yatay varsa kız oluyor. Ya da kızlarda 3 çizgi şeklinde görünüyor. Kontrolün iyi gecmesine sevindim canım gozunaydinSelaaam ben geldim:))
Birşeyim yok çok şükür nefes darlığı geçmişti zaten bulantı ilacı yazdı ek olarak vitaminlerin dozunu arttırdı corasprin verdi,bugün 1. Trimester bitmiş bundan sonra daha kolay olur dedi
Bende kızımda iyiymişizkız olduğu kesinleşti nub teorisi diye birşey varmış 12. Haftada bebeğin cinsiyetini %90 veriyormuş doktorlarınıza sorarsanız söyler ordaki çıkıntının açışıyla alakalı birşey,erken söyleyen doktorlar hep bu yöntemi uyguluyor ve neredeyse kesin sonuç veriyormuş o yüzden %90 kız dediii
Ben burada ne acılar çekiyorum prenses orda parmağını emiyordu
Evet öyle birşeymiş:))Evet nuba göre biliyorlar canım bacak arasında dik çıkıntı varsa erkek yatay varsa kız oluyor. Ya da kızlarda 3 çizgi şeklinde görünüyor. Kontrolün iyi gecmesine sevindim canım gozunaydin
Yaa aslında bende eşim yanımda olsun istiyordum ama gece doğurdum ben aceleyle bide o acıyla ve telaşla hiç aklımıza gelmedi,bide oğlumu ilk benim kucağıma verdiler İlk ağlama sesini ben duydum özeldi o an o yüzden iyiki de o yokmuşguzel oluyor elini falan sikinca oda elini kurtarma pesinde parmaklari birbirine gecmis biz aci icinde,zaten kotu halini gormuyor dr sagolsun her yerimiz kapali sadece nefes ve ikinma ayni hareketi esininde yaptigini gorunce tabi konsantirasyon yasiyor insan
Terbiyesiz adam sinir etti beni sadece sonuc vermeye cagırmıs ıkıncı soru sordum dıye azarlardı çıktım çok pısman oldum ya nıye bısey demedım dıye modum dusuktu başka bu dra gittim tabi kan istedi tekrar tahlil bakti cinsiyete 4.ay belli olur dedi kız gibi dedi çok sevındım yaşayamadım bıle cnm sıkkın ya paranla rezil olmak bu sanırımYapıs yakasınasize bekle diye söylemek kolay ben ve bizim topikte ki kadınlar meraktan catlicak bunu onlara yapamam de ogrenmem lazım diye tutturduguma
Dur bir dakika olayı anlamadım, kız mı seninki hani erkektiTerbiyesiz adam sinir etti beni sadece sonuc vermeye cagırmıs ıkıncı soru sordum dıye azarlardı çıktım çok pısman oldum ya nıye bısey demedım dıye modum dusuktu başka bu dra gittim tabi kan istedi tekrar tahlil bakti cinsiyete 4.ay belli olur dedi kız gibi dedi çok sevındım yaşayamadım bıle cnm sıkkın ya paranla rezil olmak bu sanırımdogru düzgün bi dr yok maalesef gelismis yerlerde olanlar ne sanslı Bebisim iyi olsunda artık
Ben de nasıl sustum ona sasırdım esimde daha bisey olmamisgibi soru soruyo ya sınırımden ağladım hayır hıcte aglamazdım bunlaraDur bir dakika olayı anlamadım, kız mı seninki hani erkekticanını sıkma beni de devlette azarladılar bir kere olay çıkarmıştım normalde çirkef biri de değilimdir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?