Terbiyesiz adam sinir etti beni sadece sonuc vermeye cagırmıs ıkıncı soru sordum dıye azarlardı çıktım çok pısman oldum ya nıye bısey demedım dıye modum dusuktu başka bu dra gittim tabi kan istedi tekrar tahlil bakti cinsiyete 4.ay belli olur dedi kız gibi dedi çok sevındım yaşayamadım bıle cnm sıkkın ya paranla rezil olmak bu sanırım dogru düzgün bi dr yok maalesef gelismis yerlerde olanlar ne sanslı Bebisim iyi olsunda artık
Çok sınır bozucu bir durum canım çok üzüldüm senin adına. Bana bir doktor öyle azarladı da cevabını verdim. Hayır ne hakla yani o haddi nerden buluyorsun da azalıyorsun bir de özeldeyse daha kötü para verip girdigin doktor nasıl böyle bisey ypabilir.
Ben de nasıl sustum ona sasırdım esimde daha bisey olmamisgibi soru soruyo ya sınırımden ağladım hayır hıcte aglamazdım bunlara bu da kız dedi bi dahakine tekrar erkege sonra kıza döner zorla merak ettiriyorlar insanı En sinir olduğum noktaya geldik bi öyle bi böyle 16.haftadan sonra artık kesin nasipse canım seninde kız olduğu kesinleşmiş çok sevindim ya
Homonlardan hormonlardan,bende bugün aşkı memenunun finalini izleyip bihterin öldüğüne ağladım boşver gitsin takma
Yaa ben seninkini erkek hissediyorum ama olacak iş değil,daha kızımı verecektim seninkine
Homonlardan hormonlardan,bende bugün aşkı memenunun finalini izleyip bihterin öldüğüne ağladım boşver gitsin takma
Yaa ben seninkini erkek hissediyorum ama olacak iş değil,daha kızımı verecektim seninkine
Ben onu her izlediğimde üzülüyorum ya beni beni bihterini Acayip sinir oldum sorma
Artık ileride bakıcaz kızı alabilecez mi diye bi şeyden anlamıyo bunlar Benim kız nasıl sevindi ama çocuğunda kafası karıstı
Belki sende iki gun once dogurursun bebek sat gore ayni tarihmi cikiyor benim 24 haziran diyor suan 10+3 cikiyorum 3 gun onde gidiyor masallah ayin 10 ile 17 arasi ense kalinligi icin gidecegim size tarih verdimi,, karin buyumesi degilde bebek bi hareket etse iyi oldugunu yasadigini hep hissetsem rabbim mahrum birakmasin bizleri ins evlatlarimizdan
Biz 9+5 günlüğüz ona göre hesaplayınca 28 haziran çıkıyor doğum tarihi, 7 haftalıkken gitmiştim 11 haftalıkken gel dedi, ikili tarama testi falan dedi de ben yaptırmak istemiyorum, aynen bende hep hissetmek istiyorum hareketlerini, yaşadığını.. Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş
Çok sınır bozucu bir durum canım çok üzüldüm senin adına. Bana bir doktor öyle azarladı da cevabını verdim. Hayır ne hakla yani o haddi nerden buluyorsun da azalıyorsun bir de özeldeyse daha kötü para verip girdigin doktor nasıl böyle bisey ypabilir.
Yaslı başlı adamdı iletisim sıfır bebeğe iyi bakıyor diye gittim çünkü burada drlar pek iyi değil en azından benim gittiklerim devlet dr gibi olmuslar. Dinlemiyosun be kızım felan yapıyo sesini yükseltip Türk filimlerindeki gibi inanamıyorum artık gördükçe bunları daha neler görecez bir iki değiller ki allah beterinden saklasın bebeklerimiz iyi olsun sağol canım
Ben onu her izlediğimde üzülüyorum ya beni beni bihterini Acayip sinir oldum sorma
Artık ileride bakıcaz kızı alabilecez mi diye bi şeyden anlamıyo bunlar Benim kız nasıl sevindi ama çocuğunda kafası karıstı
Yaslı başlı adamdı iletisim sıfır bebeğe iyi bakıyor diye gittim çünkü burada drlar pek iyi değil en azından benim gittiklerim devlet dr gibi olmuslar. Dinlemiyosun be kızım felan yapıyo sesini yükseltip Türk filimlerindeki gibi inanamıyorum artık gördükçe bunları daha neler görecez bir iki değiller ki allah beterinden saklasın bebeklerimiz iyi olsun sağol canım
Tabiki kız bana vermicen de kime vericen kizini zaten cinsiyetler belli olunca birini gözüme kestirecektim ama madem senin yüzde 90mis o zaman alıp gideyim ben senin kızı
Yok cnm anlamıyor o kadar idrak edecek yaşta değil ama arada söylüyorum bir bebeğimiz olsa sen hep onunla oynasan bizim evimizde kalsa istermisin diye yavaştan alıştırıyorum. Hatta isim seçerken birlikte karar vermek de iyiymiş mesela ali mi veli mi diceksin o ali dicek o zaman daha çok benimserlermiş. Bakalım kıskandırmadan alıştırırız inşallah
Yok cnm anlamıyor o kadar idrak edecek yaşta değil ama arada söylüyorum bir bebeğimiz olsa sen hep onunla oynasan bizim evimizde kalsa istermisin diye yavaştan alıştırıyorum. Hatta isim seçerken birlikte karar vermek de iyiymiş mesela ali mi veli mi diceksin o ali dicek o zaman daha çok benimserlermiş. Bakalım kıskandırmadan alıştırırız inşallah
Baya hakim canım o geliyor karnımı seviyor felan büyümüş küçülmüş laflar zaten beş yaşına girecek çok sahiplendi şimdiden bakalım ileride de iyi olur inşallah
Yaa aslında bende eşim yanımda olsun istiyordum ama gece doğurdum ben aceleyle bide o acıyla ve telaşla hiç aklımıza gelmedi,bide oğlumu ilk benim kucağıma verdiler İlk ağlama sesini ben duydum özeldi o an o yüzden iyiki de o yokmuş
Bende gece dogum yaptim birde bir bucuk ay erken dogdu kizim dr birakmadi esimi kizim hoc aglamadi ya ben hic sesini duymadim 5 gun yogun bakimda kaldi hersey normaldi ama kakasini yapmisdi enfeksiyon olmusdu kucagimiza alamadik eve bos donduk sen daha sansliymissin ben yasayamadim o sevinci
Tabiki kız bana vermicen de kime vericen kizini zaten cinsiyetler belli olunca birini gözüme kestirecektim ama madem senin yüzde 90mis o zaman alıp gideyim ben senin kızı