Yapma sıkıntı strese gitme boş yere bi kacEnse kalınlığında sanirim kalın cikti burun yapısı güzel dedi benim 10 senelik dr diğer gebeliklerimde hic boyle bir sey dememişti yuz şeklinden anlaşılıyor zaten değişti benimde de ne kadar pişirilir oldugumu biliyor test sonuçlarını bekleyecek dedi ama elime sığmıyorum kiz kiz derken başıma gelene bak sağlıklı olsun Baska bir sey istemiyorum kafayi yicem simdi daha hiç uyuyamam yiyemem duramam deliririm
evet canım buBu ilacmi canim biraz bulanti yaparmi acaba dr bunu vermisdi gece bulanti artinca bunu ictigim icinmi acaba dedim
Yaa bunlar bayaa ben gibi belli ediyorÇok halsiz oluyorlar gözleri kapalı oluyor sürekli hep eskiden dayanamadıkları hareketleri tınlamıyorlar hiç
Onlarda bilmiyordum ki kalp atışı filan oğlum 22 yaşında kizim 8 oğlumda 2 kere ultrasona girmiştim.Yaa maşallahdiğer çocuklarında kalp atisina göre cinsiyet tutmuş muydu
Sağol canım benimKuzum özele gidiyorsan sevgi hastanesinde bi doktor varmış görümcem ve ablam çok çok memnun kadın Dr istersen adını ogreneyim ona git muayene ücreti de çok yüksek değilmiş. Görümcem 10 çocuk doğursam o kadina giderim diyoay cinsiyete bende çok sevindim hayırlı olsun kuzum hoşgelsin saat getirsin minnos
Ben yarın öğrenir sana söylerim gitmek istersen gidersin kadın tamamen normal doğum destekleyen sormadan herseyi en ince ayrintisına kadar anlatan bir doktormus görümcem o kadar ovduki kadini benim bile gelip orda doğurasim geldiSağol canım benim4 doktora gittim sorma muayene ücreti önemli değilde sevgiyi ben de duymuştum bunlar böyleyse daha ucuz olan nasıl acaba diye düşündüm gitmedim o yüzden olur buna basladim şimdi ben sormadan anlatıyor en azından bebeği iyi incelesin dedim ya o yüzden devam ettim hepsi iletisimsiz bakayım bi olmazsa derim canım sen denk gelirse sorarsan yine çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Bu arada sende bu topikte iyiki varSağol canım benim4 doktora gittim sorma muayene ücreti önemli değilde sevgiyi ben de duymuştum bunlar böyleyse daha ucuz olan nasıl acaba diye düşündüm gitmedim o yüzden olur buna basladim şimdi ben sormadan anlatıyor en azından bebeği iyi incelesin dedim ya o yüzden devam ettim hepsi iletisimsiz bakayım bi olmazsa derim canım sen denk gelirse sorarsan yine çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Bizim var kedi yanımdan hiç ayrılmaz birlikte tembellik yaparızYaa bunlar bayaa ben gibi belli ediyorkedi beslemeden olursem ki muhtemelen öyle olacak gözüm açık gidecem
Aman canım ona devam et ben de şimdi bu dozdan devam ediyorum tiroid ilacına. Beni de bi gerdi ya bu kadar ilaç 14+3 çıktım folik asit bence de artık zararlı almıycam. b12 imom diye decavitin muadili varmış onda var mı bilmiyorum. Hepsini ayrı ayrı almak zorEvet cnm kulanıyorum emzirme sonuna kadar kullan dedi. Ama folik asite artık gerek yok ilk 3 ay için yeterli fazlası da zararlı olabilir bilemedim gerci doktor daha iyi bilir ama. Kan ilacını da sağlık ocaginin verdiğini kullan dedi bana. Bir de b12 düşük benim ona da ilaç yazdı. Bu kadar ilaç geriyor beni ya daha çok mide bulantısı yapıyor sanki. Ha bir de tiroid ilacına da devam et dedi
Hahahhaaben psikolojisi etkilenir diye söylemedim şimdiden kıskançlık krizlerine girer falan diye karnım büyüdükçe anlatırım diye düşündüm
Canım o riskin yüksek çıkmasi genelde yaştan dolayı oluyor 2 arkadaşım ileri yasta hamile kaldı ve down oranları yüksek çıktı ama ikisi de sağlam cocuk doğurdu. Birisi nifty yaptı diğeri amniyon sivisindan örnek aldırıp baktırdı hicbir sorun çıkmadı. Sen 2li test icin kan verdiysen yaşından dolayı riskli çıkma ihtimali yüksek aslında çocuk sağlam olduğu halde yani. O yüzden o test de sorunlu çıkarsa üzülme. 22.haftada ayrıntılı tahlilde her şey görülüyor o zaman anlaşılıyor her sey
Yaa maşallah ne güzel büyütmüşsunuz siz darisi gelecek bebeğinize ve hepimize inşallahOnlarda bilmiyordum ki kalp atışı filan oğlum 22 yaşında kizim 8 oğlumda 2 kere ultrasona girmiştim.
Çok güzel ya evde bakımı yani apartmanda bakımı özellikle kisin çok zor mu kuzum yaBizim var kedi yanımdan hiç ayrılmaz birlikte tembellik yaparızhamile kaldığımdan beri daha da kibar davranıyor hatta nasıl anladığımı sorarsan oğluma hamileyken bana çok kibar davranırdı bende anlamazdım,sonradan hamile olduğumu öğrendim çocuk doğunca geçti bu davranışları şimdi yine hamile kalınca yine aynı şekilde davranmaya başladı ordan anladım, normalde ben köpek insanıyım ama apartmanda mümkün değil kediler daha sakin oluyor ondan
22 mi vay be hay maşallahOnlarda bilmiyordum ki kalp atışı filan oğlum 22 yaşında kizim 8 oğlumda 2 kere ultrasona girmiştim.
Aynen öyle oluyor bazen o kadar memnun kalıyo ki insan hiç bilinmeyen bi doktordan sağolasın canımBen yarın öğrenir sana söylerim gitmek istersen gidersin kadın tamamen normal doğum destekleyen sormadan herseyi en ince ayrintisına kadar anlatan bir doktormus görümcem o kadar ovduki kadini benim bile gelip orda doğurasim geldi
Ben tiroid ilacı bitince bırakmıştım 2hafta oluyor sanırım. Doktora sormayı bekledim devam edeyimmi diye de o da artmıştır yine devam etmen lazım dedi. P.tesi sağlık ocağında ölçtureyim diyorumAman canım ona devam et ben de şimdi bu dozdan devam ediyorum tiroid ilacına. Beni de bi gerdi ya bu kadar ilaç 14+3 çıktım folik asit bence de artık zararlı almıycam. b12 imom diye decavitin muadili varmış onda var mı bilmiyorum. Hepsini ayrı ayrı almak zor
Aslında aşırı dikkat edecek birşey yok zor da değil bizimki hem tuvalet eğitimli hemde herşeyi yer bizim yediğimiz şeylerin çoğunu yani,ama kendi başlarına dışarı çıkmayı çok seviyorlar kışın hiç salmamak lazım ben sıcak havalarda site bahçesinde bırakıyorum kendimde kamelyaya oturuyorum kendi takılıp geliyor yani tam bir sevgi yumağı oğlum ve bana karşı ama eşime göre asi ve korkunç bakışlı kedinin tekiymiş onunla bir anlaşamadılar zatenÇok güzel ya evde bakımı yani apartmanda bakımı özellikle kisin çok zor mu kuzum ya
Malatya canım sağolasınHayırlı olsun cnm sen hangi ildeydin?
Canım benim oğlum otizmli,ben rehabilitasyon merkezine başladıktan sorna çok özel gereksinimli çocuk gördüm tanıdım..Inşallah olmaz ama olursada biz daha özel anneler oluyoruz lutfen dusunup kendine hamileliğini zindan etme..Bende bu yüzden test istemiyorum yaşım 36 benimde
Bende regenesis içiyorum 9'
.haftadan beri
Yaa benim apartman direk caddeye çıkıyo gezdirecek bi yer bulamamAslında aşırı dikkat edecek birşey yok zor da değil bizimki hem tuvalet eğitimli hemde herşeyi yer bizim yediğimiz şeylerin çoğunu yani,ama kendi başlarına dışarı çıkmayı çok seviyorlar kışın hiç salmamak lazım ben sıcak havalarda site bahçesinde bırakıyorum kendimde kamelyaya oturuyorum kendi takılıp geliyor yani tam bir sevgi yumağı oğlum ve bana karşı ama eşime göre asi ve korkunç bakışlı kedinin tekiymiş onunla bir anlaşamadılar zaten
Evet ölçtür canım gebelikte zaten yükseliyor baktır hem için rahat etsin öncesinde yoksa inşallah anlik biseydir ya şimdi ya da gebelikten sonra biter sen deBen tiroid ilacı bitince bırakmıştım 2hafta oluyor sanırım. Doktora sormayı bekledim devam edeyimmi diye de o da artmıştır yine devam etmen lazım dedi. P.tesi sağlık ocağında ölçtureyim diyorum
Eğer çok alıştırırsanız bıraktıktan sonra kendi keyfine göre takılıp geri gelebilir:))ama kışın ama diyim hasta olurlar onların ayarlaması yokYaa benim apartman direk caddeye çıkıyo gezdirecek bi yer bulamam
Dogurana kadar kullanacaz demi yaEvet ölçtür canım gebelikte zaten yükseliyor baktır hem için rahat etsin öncesinde yoksa inşallah anlik biseydir ya şimdi ya da gebelikten sonra biter sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?