2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yapma sıkıntı strese gitme boş yere bi kac
Bu ilacmi canim biraz bulanti yaparmi acaba dr bunu vermisdi gece bulanti artinca bunu ictigim icinmi acaba dedim
evet canım bu

Sağol canım benim 4 doktora gittim sorma muayene ücreti önemli değilde sevgiyi ben de duymuştum bunlar böyleyse daha ucuz olan nasıl acaba diye düşündüm gitmedim o yüzden olur buna basladim şimdi ben sormadan anlatıyor en azından bebeği iyi incelesin dedim ya o yüzden devam ettim hepsi iletisimsiz bakayım bi olmazsa derim canım sen denk gelirse sorarsan yine çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Ben yarın öğrenir sana söylerim gitmek istersen gidersin kadın tamamen normal doğum destekleyen sormadan herseyi en ince ayrintisına kadar anlatan bir doktormus görümcem o kadar ovduki kadini benim bile gelip orda doğurasim geldi

Bu arada sende bu topikte iyiki var

Yaa bunlar bayaa ben gibi belli ediyor kedi beslemeden olursem ki muhtemelen öyle olacak gözüm açık gidecem
Bizim var kedi yanımdan hiç ayrılmaz birlikte tembellik yaparız hamile kaldığımdan beri daha da kibar davranıyor hatta nasıl anladığımı sorarsan oğluma hamileyken bana çok kibar davranırdı bende anlamazdım,sonradan hamile olduğumu öğrendim çocuk doğunca geçti bu davranışları şimdi yine hamile kalınca yine aynı şekilde davranmaya başladı ordan anladım, normalde ben köpek insanıyım ama apartmanda mümkün değil kediler daha sakin oluyor ondan

Aman canım ona devam et ben de şimdi bu dozdan devam ediyorum tiroid ilacına. Beni de bi gerdi ya bu kadar ilaç 14+3 çıktım folik asit bence de artık zararlı almıycam. b12 imom diye decavitin muadili varmış onda var mı bilmiyorum. Hepsini ayrı ayrı almak zor

Çok güzel ya evde bakımı yani apartmanda bakımı özellikle kisin çok zor mu kuzum ya

Aynen öyle oluyor bazen o kadar memnun kalıyo ki insan hiç bilinmeyen bi doktordan sağolasın canım

Ben tiroid ilacı bitince bırakmıştım 2hafta oluyor sanırım. Doktora sormayı bekledim devam edeyimmi diye de o da artmıştır yine devam etmen lazım dedi. P.tesi sağlık ocağında ölçtureyim diyorum

Çok güzel ya evde bakımı yani apartmanda bakımı özellikle kisin çok zor mu kuzum ya
Aslında aşırı dikkat edecek birşey yok zor da değil bizimki hem tuvalet eğitimli hemde herşeyi yer bizim yediğimiz şeylerin çoğunu yani,ama kendi başlarına dışarı çıkmayı çok seviyorlar kışın hiç salmamak lazım ben sıcak havalarda site bahçesinde bırakıyorum kendimde kamelyaya oturuyorum kendi takılıp geliyor yani tam bir sevgi yumağı oğlum ve bana karşı ama eşime göre asi ve korkunç bakışlı kedinin tekiymiş onunla bir anlaşamadılar zaten

Arkadaslar bir annenin günahı ni izleyen varmı bu adam nie kendini öldurtmek istedi biri nolur yazsın bana

Malatya canım sağolasın

Yaa benim apartman direk caddeye çıkıyo gezdirecek bi yer bulamam

Ben tiroid ilacı bitince bırakmıştım 2hafta oluyor sanırım. Doktora sormayı bekledim devam edeyimmi diye de o da artmıştır yine devam etmen lazım dedi. P.tesi sağlık ocağında ölçtureyim diyorum
Evet ölçtür canım gebelikte zaten yükseliyor baktır hem için rahat etsin öncesinde yoksa inşallah anlik biseydir ya şimdi ya da gebelikten sonra biter sen de

Yaa benim apartman direk caddeye çıkıyo gezdirecek bi yer bulamam
Eğer çok alıştırırsanız bıraktıktan sonra kendi keyfine göre takılıp geri gelebilir:))ama kışın ama diyim hasta olurlar onların ayarlaması yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…