2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Günaydın kizlar uyumadan bir sabah daha oldu
Canım ben arkadaşlarıma sordum şimdi senin durumunu. En iyisini perinatolog bilirmiş. Şimdi bizim gittiğimiz doktorlar prof olmadığı için yanlış ölçüm vs çıkma ihtimali varmış ama perimatolog tüm ayrıntıları gördüğü için ona gidersen her şeyi net görürmüşsün.

Kızlar günlük ne kadar su içiyorsunuz ya ben çok zorlamıyoruz su içerken

Kızlar günlük ne kadar su içiyorsunuz ya ben çok zorlamıyoruz su içerken
Ben üç litre belki daha fazla içiyrm sanırı cok bogaz kurumam var . hep yanında olsun su gördükce az az içersn ben bide gece yatöadan maden suyu içiyorum limonlu sabaha kadar wc ye gidiyrm ama

Kizlar yukarida biri yazmisti dundu sanirim avrupa yakasi icin doktor, ben kagithanedeyim dap yapi ismet gökcen diye bir doktora gidiyorum en basindan beri suan icin memnunum ama sonrasi icin bisey diyemem
Bende avrupa yakasindayim gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezi dr.ahmet vehbi koca ya gidiyorum tecrübeli bir doktor..muayenesi de uygun ssk.li 120 tl
Ben sormusdum canlar basaksehir oturuyorum otaraflar birtik uzak gelir bana dogrurken gittigimi dusundumde biraz zarlar sanirim cevaplar icin tesekkur ederim ballar sagollun nasip bakalim biraz daha arastirayim

Kizlar merhaba ben bugun gittim doktora sali gunu hcg 1203 çıkmıştı kese gozukur diye gittim alttam baktilar zor goruldi ama cok asagiya yerlesmis dediler dusuk olabilirmiş ya
Canım bana da aynı şeyi söylediler teçen perşembe. Çok endişeliyim günlerdir kendimi yedim bitirdim. Yukarı çıkar falan diyenler oldu ama işte... Senin son durumun nedir acaba?

Bu tsh düşüklüğü ne oluyo , nasıl anlanıyo ben hiç kan tahlılı falan yaptrmadm neden acaba hiç istemiyo dr
troit hormonnu falan herhal canim ben ikikez yaptirdim tahlil basil istemedi sizden tahlil sasirdim senin saglik durumunu gormesi gerekmiyormu bu dr lari anlamadim gitti kimisi cok titiz oluyor isinde kimisi saldim cayira

Bu tsh düşüklüğü ne oluyo , nasıl anlanıyo ben hiç kan tahlılı falan yaptrmadm neden acaba hiç istemiyo dr
Niye yaptırmadın cnm tam kan tahlili yaptır mutlaka. Toxoplasmaya falan baktir. Doktorlar unutuyor bazen bende kendim söyleyip yaptırmıştım

Bu sonuclari anlayan varmi daha oncede attim ama cevap gelmeyince gormediniz herhalde canlar

Eklentiler

• IMG_20201127_143159_108.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 39
listeye nasıl kendimi ekleyebilirim ?

merwepdr / 33 / 29.11.2020 / 2. /21.06.2021 doğrudur umarım. saat kısmına bugünün tarihini girdim. doğrumudur?
Sat aslında o yani son adet tarihiniz:))
Şunları istiyoruz aslında bebeğinizin tahmini doğum tarihi,yaşınız,kaçıncı çocuğunuz ve son adet tarihiniz

Sat aslında o yani son adet tarihiniz:))
Şunları istiyoruz aslında bebeğinizin tahmini doğum tarihi,yaşınız,kaçıncı çocuğunuz ve son adet tarihiniz
öylemi tamam düzeltiyorum o zaman : 14.09.2020 son adet tarihimin ilk günü :)

Aynen canim ne kotu anlamamak dr pazartesi donus yapar herhal yalladim burada troit ilac falan kullanan arkadaslar var belki anlar dedim
canım bişi sorcam. bende hamilelik günlüğü kısmını kendi profilime nası yapabilirim. gün gün hamilelik takibi yani _? hesap detaylarında tahmini doğum gününü yazdım ama benim profilimde gözükmüyor galiba hamilelik günlüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…