2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sana yazıyordum tlf kapandı canım perinatologa git istersen imkan varsa zaten ileri testlerde var sıkıntı stres yapma kendine neden paylaşmadı ense olcusunu senınle daha test sonucun cıksın üzülme hic simdi

Dogurana kadar kullanacaz demi ya
Aynen sıkıntılı cıkarsa öyle ben de ömür boyu kullanıcam kücük bi hap ama sıkıcı hep takip ettirmek gerekli doğumdan sonra geçiyormuş gebelikte başlayanların ama geçmeyenler de var inşallah öyle olmaz ya senin için canım

Eğer çok alıştırırsanız bıraktıktan sonra kendi keyfine göre takılıp geri gelebilir:))ama kışın ama diyim hasta olurlar onların ayarlaması yok
Ya çok guvenemedim kendime biraz sıkıntıli bi apartmanda oturuyorum ama bi mucize olurda tasinirsam ilk isim kedi almak olacak

Senin kayınvalidenin ağzının tadı yokmuş o zaman Erzurumlular da et severler senin kaynananın işine gelmiyo sanırım yemekle uğraşmak
O zaman muhtemelen uğraşmamak içindir, zaten hemoroidi var sevmediği yemekler için ay hemoroidime dokunuyor diyor halbuki aslında hemoroid olanlara önerilen gıdalar çoğu
Hareketsizlikten ve stresten yükseliyor bir de yediklerine çok dikkat etmen lazım mesela şeker hastalarına pirinç önerilmez onun yerine bulgur yerler onun gibi şeyleri araştırıp ona göre beslenebilirsin çok zor bir şey tabi
Aldırmayı düşünmüyorsan hiç dert etme her şey olacağına varır. Kendini strese sokma. Bir akrabamıza da bebeğinin down sendromlu olduğu söylendi kaç tane doktora gitti hepsi aynı şeyi söyledi ama doğduğunda öyle bir sorunu yoktu. Sen sadece dua et Allah’a tevekkül et. Allah sana da bebeğine de sağlıklar güzellikler versin inşaAllah

N Neva su Şimdi ense kalınlığından dolayı olduğunu okudum onu da dert etme. Bir komşumuz doğum yaptı kafatası ölçümü yapılıyor ya orada büyük çıkmış bir telaş bir sürü test falan yapmışlar meğer kadınla kocasının kafası büyük olduğu için bebeğin de genetik olarak büyük olmuş hiç bir sorun yokmuş. Bu şekilde bir sürü örnek var.

Aynen canım belkide bebek iri

Adam iflas etti.Hayat sigortası onun olmesi halinde ailesine para verecekti.Intihar olmaması gerekiyordu o yüzden.
Aaaa bu çok üzdü işte beni çok teşekkür ederim bi sürü sayfaya bakmistim cevabını bulamadım sorumun 1. Bolumude baştan sona izleyemecek kadar uykum vardı

Kizlar yukarida biri yazmisti dundu sanirim avrupa yakasi icin doktor, ben kagithanedeyim dap yapi ismet gökcen diye bir doktora gidiyorum en basindan beri suan icin memnunum ama sonrasi icin bisey diyemem

kızlar rüyamda gene karpuz falan gördüm. dolapta var ben niye yemiyorum diye düşünüyordum. uyanınca aldırdım eşime şimdi yiyicem.

Günaydın kizlar uyumadan bir sabah daha oldu
Canım dün de söyledim bu ölçümlere yüzde 100gozuyle bakma. Ayrıntılı usg de anlaşılır ne olduğu. Seni çok iyi anlıyorum hamile kalmak doğurmak çocuğu büyütmek hepsi çok mesakkatli işler gerçekten hiç kolay değil. Bende 35haftalik doğurdum o kadar agladimki hatırlamak istemiyorum o zamanları ama çocuğumda sorun olmadı şükür.
Şuan kendini uzmenın çocuğa ve sana faydası yok biraz daha beklemen lazım. Bunu söylemek dile kolay biliyorum ama Allahın izniyle sorunsuz sıkıntısız çocuğun doğacak sağlıklı sekilde

Bende avrupa yakasindayim gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezi dr.ahmet vehbi koca ya gidiyorum tecrübeli bir doktor..muayenesi de uygun ssk.li 120 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…