Ense kalınlığında sanirim kalın cikti burun yapısı güzel dedi benim 10 senelik dr diğer gebeliklerimde hic boyle bir sey dememişti yuz şeklinden anlaşılıyor zaten değişti benimde de ne kadar pişirilir oldugumu biliyor test sonuçlarını bekleyecek dedi ama elime sığmıyorum kiz kiz derken başıma gelene bak sağlıklı olsun Baska bir sey istemiyorum kafayi yicem simdi daha hiç uyuyamam yiyemem duramam deliririm
Sana yazıyordum tlf kapandı canım perinatologa git istersen imkan varsa zaten ileri testlerde var sıkıntı stres yapma kendine neden paylaşmadı ense olcusunu senınle daha test sonucun cıksın üzülme hic simdi
Aynen sıkıntılı cıkarsa öyle ben de ömür boyu kullanıcam kücük bi hap ama sıkıcı hep takip ettirmek gerekli doğumdan sonra geçiyormuş gebelikte başlayanların ama geçmeyenler de var inşallah öyle olmaz ya senin için canım
Öyle valla tüm söylentiler bu topikte çöp oluyo hele bi @Ceyda2000 mız var sağolsun hiç bir teori bırakmadı hepsini curuttu tek umudumuz doktorlar sen erkek istiyorsun galiba
O zaman muhtemelen uğraşmamak içindir, zaten hemoroidi var sevmediği yemekler için ay hemoroidime dokunuyor diyor halbuki aslında hemoroid olanlara önerilen gıdalar çoğu
Kızlar ben ne yapicam ya tokluk kan şekerim arada yüksek çıkıyor acaba hareketsiz olduğum ıçın mı ben şeker yüklenmesini erken haftalarda ni yaptircam belki insüline falan başlarlar çok stres oluyorum ya
Hareketsizlikten ve stresten yükseliyor bir de yediklerine çok dikkat etmen lazım mesela şeker hastalarına pirinç önerilmez onun yerine bulgur yerler onun gibi şeyleri araştırıp ona göre beslenebilirsin çok zor bir şey tabi
Merhaba kızlar bugün problem vardı galiba internette siteye giriş yapamadım moralim bozuk 38 yaşındayım bilmiyorum yasimla mi alakalı Doktor Down Sendromu olma riski var dedi bebeğin cinsiyetini sormadım o kendisi dedi erkek dedi Zaten ben orada yikildim kaldım başka doktora gittim hemen Oradan çıktım nöbetçi doktor olduğu için o da özel hastane bakmadı normal ultrasona baktı pazartesiye başka doktora tekrar randevu aldım �lk başlarda gittiğim doktora işte Pazartesi gideceğim Bakalım o ne diyecek ikili test için kan aldılar 3 gün sonra çıkacağını söyledi doktor 3 gün sonra seni arayacağım dedi duruma göre eğer teste de bir problem çıkarsa kürtaj yapabilirim dedi Ben de kabul etmedim kesinlikle dedim başka testte yaptırmayacağım dedim işte sıvı mı alınacakmış ne göbekten hiçbirini kabul etmedim yani 3 gün sonra çıkacak test ne çıkarsa artık Şansıma başka test yaptırmayacağım
Aldırmayı düşünmüyorsan hiç dert etme her şey olacağına varır. Kendini strese sokma. Bir akrabamıza da bebeğinin down sendromlu olduğu söylendi kaç tane doktora gitti hepsi aynı şeyi söyledi ama doğduğunda öyle bir sorunu yoktu. Sen sadece dua et Allah’a tevekkül et. Allah sana da bebeğine de sağlıklar güzellikler versin inşaAllah
NNeva su
Şimdi ense kalınlığından dolayı olduğunu okudum onu da dert etme. Bir komşumuz doğum yaptı kafatası ölçümü yapılıyor ya orada büyük çıkmış bir telaş bir sürü test falan yapmışlar meğer kadınla kocasının kafası büyük olduğu için bebeğin de genetik olarak büyük olmuş hiç bir sorun yokmuş. Bu şekilde bir sürü örnek var.
NNeva su
Şimdi ense kalınlığından dolayı olduğunu okudum onu da dert etme. Bir komşumuz doğum yaptı kafatası ölçümü yapılıyor ya orada büyük çıkmış bir telaş bir sürü test falan yapmışlar meğer kadınla kocasının kafası büyük olduğu için bebeğin de genetik olarak büyük olmuş hiç bir sorun yokmuş. Bu şekilde bir sürü örnek var.
Aaaa bu çok üzdü işte beni çok teşekkür ederim bi sürü sayfaya bakmistim cevabını bulamadım sorumun 1. Bolumude baştan sona izleyemecek kadar uykum vardı
Kizlar yukarida biri yazmisti dundu sanirim avrupa yakasi icin doktor, ben kagithanedeyim dap yapi ismet gökcen diye bir doktora gidiyorum en basindan beri suan icin memnunum ama sonrasi icin bisey diyemem
Canım dün de söyledim bu ölçümlere yüzde 100gozuyle bakma. Ayrıntılı usg de anlaşılır ne olduğu. Seni çok iyi anlıyorum hamile kalmak doğurmak çocuğu büyütmek hepsi çok mesakkatli işler gerçekten hiç kolay değil. Bende 35haftalik doğurdum o kadar agladimki hatırlamak istemiyorum o zamanları ama çocuğumda sorun olmadı şükür.
Şuan kendini uzmenın çocuğa ve sana faydası yok biraz daha beklemen lazım. Bunu söylemek dile kolay biliyorum ama Allahın izniyle sorunsuz sıkıntısız çocuğun doğacak sağlıklı sekilde