2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Cahiller mi süze göre cahil olmayan kim merak ettim siz cahil değilsiniz heralde. Neyse inşallah bu bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Görüp bilmediğiniz belli bir eğitim almış kişiler hakkında böyle konuşmasanız iyi olur.

Kendi aralarında konuşmuşlar kimseyi aşağılamamışlar bu yüzden diye söylememişler siz hassas olduğunuz için bu konuda insanlara hakaret etmeyin böyle bir olasılık olduğu için söylüyorlar. Akraba evliliğinin ilacı mı varmış onu alıp kullansınlar o zaman kesin çözüm oluyor siz bahsetmişinizde demek istediğim şu ki yermeye gelince herkes yerer birbirini asıl cahillik bu.

Kendi aralarında konuşup dedikodu yapn hemşireler o zaman doktorluk diploması alıp gelip tanı koysun kusura bakmayın. Etrafınızda düşük yapan olmadımı ? Herkes mi akrabağ evliliği yapmıştı . Cahil olmasalar kavalarına eser gibi yorum yapmazlar. Ama doğru söylüyorsunuz, bu dönemde insan zaten hassas oluyor. Bu akraba evlili yapmış demek kimin haddine ? Haa düşüne bilir ama bu bayan duyup üzüldüyse ve gelip buraya yazdıysa kusura bakmayın ama benim içim acıdı. Kimse kimsenin kalbini bu şekilde kıramaz. Ki tekrar söylüyorum tanı konulabilir: mesela annede de babada da bir gen olur , çocukta genetik hastalığı çıkar akraba evliliğinden şu genetik hastalık olasılığı riski var ve çocuk yakalandı diyip sonuçlayabilirler. Sizi mesajlarımı tekrar okumaya davet ediyorum yanlış anladığınız çok şey var. sağlıcakla kalın

ilgin için çok teşekkür ederim Sanırım 15 gün bekleyip gidişatı göreceğim

Neyse sizin cahilliğinize yorum yapamayacağım zira bu kafayla gelmişsiniz bugüne kadar değişmez . dedikodu diye görmezden geldikleriniz evlenirken bebek sahibi olurken sık konuşulan akraba evliliği herkesin bildiği bi konu. Saklayarak gerçekleri görmezden gelemezsiniz. Sizin cahil demeniz kimsenin umrunda değil zaten demeye gözünüzü kapamaya itham etmeye devam edebilirsiniz.

Ben şimdiyi kadar hiç bir doktorumdan saklamadım. İnsanlardan da saklayacak değilim. Mustafa Kemal Atatürk’ün çok güzel bir lafı var çok beğendiğim
"Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir."

Bence de konuyu kapatalım saygı çerçevesinde. Kendinize ve bebeğinize iyi bakın. Sağlıcakla kalın

Aaa evet haberleşelim, bakalım ne zaman cinsiyetleri öğreneceğiz. Ben de cuma gidiyorum inş her sey yolundadır inş şu vakalar da azalır her şey bir arada korka korka gidiyorum doktora

Evet yazım diliyle konusma dili çok farklı algılanabilir fakat sizin en son o hemşireler için cahiller dinleme onları demenize istinaden yazdım.
Keşke başımıza kötü seyler gelmese keşke bu süreci pozitif atlatsak ama bir risk varsa risktir. Bu benim yaşım sebebiyleyse muayene esnasında dile getirmeleri zoruma gitmez bilimsel bir gerçek sonuçta . Başka kontrollerde kendim belirtirim .
Yazdıklarınızı yanlış anlamamak için birden fazla kez okudum emin olun. Teselli etmek isterken cahil yazmanız hata olmuş .

ilgin için çok teşekkür ederim Sanırım 15 gün bekleyip gidişatı göreceğim
Ne demek canım benim isimlerinizi unutuyorum ama aklım sizde kalıyor merak ediyorum. İnşallah bu süreçte Rabbim gönlüne ferahlık verir bu zamanı güzel atlatirsin. Sonucu da inşallah güzel olur

Decavit ve ferrum verdi bugün dr.
Decavit in üzerine eczacı etiket yapıştırmış üstünde yemeğin başında içiniz yazıyor,sizde öyle mi yapiyorsunuz?

Aynen canim zaten vitaminlerim düşük ondan artık başlatır herhalde
Benimde avuçlarımın içi ağrıyor. Ama bugün kabus gördüm gece ağlayarak uyandım acaba elimi sıktım mı diğe düşünüyorum ama iki elimde fena ağrıyor.. doktora sorcam cuma günü neden olabilir diğe.

Kizlar benimde baatim 21 agustos ama gec dollenme dedi cinsiyeti ogrenmek icin erkenmi 5 kasimda gittim en son o zaman kucuktu birde sizlerin profilinde bebek ilgili dogm tarihi bilgileri var bn nasil yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim buarada bu sene erkek senesi sanirim kime sorsam erkek diyorlar

Keşke evet herşey güzel geçse, tek temennimiz bu yönde.
Cahil kelimesini eğitimsiz anlamında kullanmadım. Arkadaşa belirttiğim gibi eğitimli olupta nasıl davranacağını bilmeyen insanlar var . Girseydi hemşire odaya ve orada diğer hemşireye söyleseydi ama profesyonel değil. Cahillikten kastım bu. Konuyla ilgili yorum yapmyacam, yanlış anlaşılmaya müsait bir konu. Kimsenin kalbini kırmak istemem. Gerginlik tatsızlık olsunda istemem hepimiz yol arkadaşıyız. Daha çok yazışacaz

Yukarda resmin üstüne tıkla hesap ayarları var oradan gir ve doğum tarihini ekleme yer var ordan yapabilirsin

Olabilir kendini kasıp sıktıysan bendede oluyor arada kasıp sıktigimda hepimiz cuma gidiyoruz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…